Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το τελείωσα σήμερα μετά απο 75 ώρες, τις πιο πολλές λόγο εξερεύνησης βέβαια. Πολύ αδύναμο story, πολύ open world που δεν σε έβαζε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, απλά κυνηγούσες targets πέρα δώθε με λίγο διάλογο ανάμεσα. Απο τα χειρότερα AC σε αυτόν τον τομέα. Πολλά αδιάφορα quests του τύπου, σκότωσε 100 shinobi, 100 samurai, προσευχήσου σε 70 shrines, μάζεψε κάτι clan emblems απο κάστρα που δεν ασχολήθηκα καν. Το target board με τους στόχους που είχες να σκοτώσεις πρέπει στο τέλος να είχε καμιά 30ρια κύκλους με άτομα αφού συνέχεια πρόσθετε καινούρια group, αν και πολλούς τους είχα σκοτώσει τυχαία όπως εξερευνούσα. Spoiler Η ιστορία με τους Templars ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Κρίμα γιατί ήταν κάτι που μου άρεσε. Κατά 95% έπαιζα με την γυναίκα καθώς δεν μου άρεσε καθόλου το playstyle του μαύρου samurai. Ούτε μπορούσες να σκαρφαλώσεις, ούτε να είσαι stealth. ούτε τίποτα. Τα γραφικά ήταν πολύ καλά αν και σπαστικό που σου είχε ενεργοποιημένο το raytracing με το ζόρι. Η 4090 σε 4k ανάλυση, όλα τέρμα έπιανε 45 fps και σε πολλά σημεία κόλλαγε απίστευτα, συνέχεια. Το χειρότερο ήταν όταν γύρναγε η εποχή σε χειμώνα που είχε χιόνι. Για κάποιο λόγο έκανε συνέχεια τρελά stutters και lag spikes. Αναγκάστηκα και ενεργοποίησα το frame generation και πήγε στα 80κάτι fps για να ισιώσει λίγο αν και πάλι είχε lag spikes. 5/10 απο εμένα. Απο παλιά όλοι ζητούσαν να βγάλει ένα AC στην Ιαπωνία αλλά έτσι όπως κατέντησε η Ubisoft καλύτερα να μην έβγαζε ποτέ. Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Silverage 8
noFEARgr Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Ειχα βαλει uplay plus , αλλα δεν αντεξα πανω απο 10 ωρες . Θελει προσπαθεια ενω εχεις το budget κτλπ και να κανεις κατι τοσο βαρετο . Αν επρεπε να πω ποιο παιχνιδι θεωρεις το πιο αδιαφορο των τελευταιων ετων θα ελεγα το shadows. Eχουν βγει σιγουρα πολύ χειροτερα αλλα δυσκολα μπορω να σκεφτω κατι τοσο βαρετο . 2
Saloufas Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Το έχουν γεμίσει με ανούσιο content μόνο και μόνο για να το μεγαλώσουν σε διάρκεια με αποτέλεσμα να γίνεται βαρετό και επαναλαμβανόμενο μετά από λίγες ώρες, εγώ στην αρχή το διασκέδαζα και μου άρεσε πολύ, όταν όμως άρχισε να μου ξερνάει συνέχεια νέες αποστολές και να γεμίζει τον χάρτη εκεί με κούρασε αφάνταστα. Πάντως το διαφορετικό στιλ gameplay με τους δυο χαρακτήρες μου άρεσε, αν και στην αρχή δεν ήθελα να παίξω καθόλου με τον Γιακούζ μετά διάλεγα μόνο αυτόν και έμπαινα μέσα και τα γμσα όλα! Brute force! Είναι κρίμα όμως γιατί ενώ έχουν ταλέντο εκεί στην Ubisoft χαραμίζονται από λάθος αποφάσεις. Άμα το κράταγαν σε πολύ πιο μικρό scope το παιχνίδι με πολύ λιγότερες αλλά πιο ουσιώδεις και memorable αποστολές θα ήταν πολύ καλύτερο σαν σύνολο. Πρέπει να έπαιξα περίπου 60+ ώρες αλλά έληξε η συνδρομή και δεν πρόλαβα να το τελειώσω, θα το ξανα πιάσω όταν πέσει σε τιμή χώμα από κλειδάδικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου To DLC του Mirage σίγουρα θα είναι καλύτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα