Parolos4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Εμένα δεν το εμφάνισε στο store. Έχουμε κάτι επίσημο?
Darthrevan7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βγάλουν πλέον η Hisense έχει 2 χρονιές σερί τα περισσότερα βραβεία σε premium τηλεοράσεις, η UKX δηλαδή έχει βγει για 2η συνεχόμενη σειρά η καλύτερη premium τηλεόραση. Και προσωπικά επειδή πήρα του 2023 το μοντέλο πέρυσι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε σύγκριση με την Q95 του 2022 που είχα και μια lg G σειρά, δεν θυμάμαι πια, που έχουν οι δικοί μου στο πατρικό. Για ήχο ενσωματωμένο δεν το συζητάμε καν δεν βλέπει κανέναν με τα ηχεία που φοράει, εξου δυστυχώς και ο όγκος της και το ποσό βαριά είναι (2 με 3 φορές σε σχέση με μια εκ των άλλων μεγάλων). Βέβαια μιλάμε για μια τηλεόραση που τότε στοίχιζε 4000 ευρώ οι 65 ίντσες τώρα έχει ούτε τα μισά γιατί έχει βγει του 2024 οπότε τώρα ειδικά αξίζει ακόμα περισσότερο για όποιον το σκέφτεται και η UK8 απ ότι έχω δει σε αμερικανικά reviews για τα λεφτά της είναι όπλο.
BATHORY21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Στην δικια μου Hisense 7pro 55'' δεν υπαρχει το app της κοσμοτε tv παντως. Η Vidaa απ την αλλη, εχει ανακοινωσει απ της 11 νοεμβρη οτι πλεον ειναι διαθεσιμο.Εχω τρεξει και update οπου δεν υπαρχει κατι νεοτερο να προσθεσει.Καμια γνωμη για το τι φταιει; Στις 19/11/2024 στις 11:14 ΠΜ, SavasF είπε Καλημέρα . Το Cosmote TV είναι live σε HISENSE TV . Θα μπει και στις προηγούμενες σειριές. πως το προσθεσες; εχω την 7pro 55'' και δεν υπαρχει σε εμενα.
SavasF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 6:41 ΜΜ, BATHORY21 είπε Στην δικια μου Hisense 7pro 55'' δεν υπαρχει το app της κοσμοτε tv παντως. Η Vidaa απ την αλλη, εχει ανακοινωσει απ της 11 νοεμβρη οτι πλεον ειναι διαθεσιμο.Εχω τρεξει και update οπου δεν υπαρχει κατι νεοτερο να προσθεσει.Καμια γνωμη για το τι φταιει; πως το προσθεσες; εχω την 7pro 55'' και δεν υπαρχει σε εμενα. Θα μπει φίλε.Ξεκινησαν σε 3 καινούριες σειρές θα μπει και στις προηγούμενες σειρές.
Pure Dope Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Το λογισμικό Vidaa είναι ανεξάρτητο από την Hisense. Έχει δημιουργηθεί από αμερικανική εταιρεία λογισμικου η οποία παραχωρεί με άδεια στην Hisense. Η Hisense ενημέρωσε πως ξεκινάνε σιγά σιγά ανά σειρά τηλεοράσεων να βάζουν την εφαρμογή της Cosmote. Από τις υπόλοιπες εταιρείες δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Κοιτάω την U7NQ 65" , τελικά είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της cosmote ; Το έχει δοκιμάσει κανείς ;
fysikos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Μπορω να κατεβασω απο καπου την εφαρμογή της cosmote για vidaa και να δοκιμασω να την περασω με stickaki;
denim76 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Καλημέρα. Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote δεν γνωρίζουν καθόλου αν υφίσταται υποστήριξη της εφαρμογής, τι σημαίνει υποστήριξη εφαρμογής και τι μοντέλα υποστηρίζονται. Ως χρήστης του μοντέλου E7NQ PRO έχω επικοινωνήσει εδω και 2 εβδομάδες με email με το επίσημο support της Hisense στο εξωτερικό και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με το socialmediateam της Cosmote. Αναμένω απαντήσεις και απο τα 2 τμήματα αλλά όπως θα καταλάβετε και απο τις απαντήσεις που μου έχουν δώσει μέχρι στιγμής είτε δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει, είτε δεν τους ενδιαφέρει, είτε απλά ( στην περίπτωση της Cosmote ) πουλάνε ''παραμύθι'' όταν επίσημα αναφέρουν ότι σε λειτουργικό VIDAA το app της Cosmote λειτουργεί κανονικά ενώ δεν λειτουργεί. Στην τηλεόραση έχει γίνει κανονικά η τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού. Επίσης έχω επικοινωνήσει και με άλλους χρήστες οι οποίοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στα email που επισυνάπτω μπορείτε κι εσείς να απευθυνθείτε μήπως τελικά κάποια στιγμή ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα. Επισυνάπτω τις 2 συνομιλίες με τα αντίστοιχα τμήματα. SOCIAL MEDIA TEAM COSMOTE TV 16 Απριλίου 2025 στις 4:13 μ.μ. Προς: [email protected] Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει προοπτική εγκατάστασης της εφαρμογής της cosmote tv σε τηλεοράσεις με Vidaa λογισμικό. Έχω την 75e7nq pro και δεν εμφανίζεται το app. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της cosmote tv με άλλο τρόπο σε τηλεοράσεις με vidaa λογισμικό. Ευχαριστώ πολύ. socialmediateam, GRC02 <[email protected]> 16 Απριλίου 2025 στις 8:48 μ.μ. Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εφαρμογή COSMOTE TV είναι ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα VIDAA OS, για συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων Hisense, όπως οι σειρές A6N, A7NQ και E7NQ του 2024.Το μοντέλο της τηλεόρασής σας, Hisense 75E7NQ Pro, περιλαμβάνεται ήδη στη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών και θα πρέπει να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή COSMOTE TV μέσω του καταστήματος εφαρμογών (App Store). Αν δεν εμφανίζεται ακόμη, σας προτείνουμε να ελέγξετε για διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού και να κάνετε επανεκκίνηση της τηλεόρασης μετά την εγκατάσταση. Παραμένουμε στη διάθεση σας και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα! 16 Απριλίου 2025 στις 9:41 μ.μ. Προς: "socialmediateam, GRC02" <[email protected]> Καλησπέρα και πάλι. Έχω επικοινωνήσει και με άλλα άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα και στο ίδιο μοντέλο. Η τηλεόραση έχει αναβαθμιστεί στο τελευταίο firmware το οποίο είναι V0000.08.5A.O0713. Σας αποστέλλω και φωτογραφίες όπου στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται το app όπως επίσης όταν κάνεις αναζήτηση το μήνυμα αναφέρει ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο app στο vida. Ενημερώστε με αν υπάρχει άλλος τρόπος εγκατάστασης της εφαρμογής ή αν τελικά δεν λειτουργεί σε vidaa λειτουργικό. socialmediateam, GRC02 <[email protected]> 17 Απριλίου 2025 στις 11:18 π.μ. Καλημέρα σας και Καλό Πάσχα, Το θέμα σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση μόλις υπάρξει κάποια εξέλιξη.Στη διάθεση σας. 17 Απριλίου 2025 στις 11:20 π.μ. Προς: "socialmediateam, GRC02" <[email protected]> Καλημέρα αναμένω ενημέρωση σας, Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό Πάσχα. 25 Απριλίου 2025 στις 8:20 μ.μ. Προς: "socialmediateam, GRC02" <[email protected]> Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εξέλιξη ως προς την μη δυνατότητα χρήσης του app cosmote tv σε λειτουργικό vidaa Ευχαριστώ πολυ socialmediateam, GRC02 <[email protected]> 26 Απριλίου 2025 στις 1:51 μ.μ. Καλησπέρα σας, Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη σχετικά με το ζήτημα, θα επανέλθουμε με σχετική ενημέρωση το συντομότερο δυνατό. Παραμένουμε στη διάθεση σας VIDAA SUPPORT On Wed, 16 Apr at 5:08 AM Hi. Iam having the Hisense tv model E7NQPRO with the latest firmware update V.0000.08.50a.O0713. I would like to ask if the COSMOTE APP ( TV APP ) it will be enabled to work is VIDAA OS. I read few months ago in your facebook page that its working. But in my TV its not visible. Could you help me? Thank you Vidaa Support <[email protected]> 16 Απριλίου 2025 στις 11:56 μ.μ. Απάντηση-Προς: Vidaa Support <[email protected]> Hi Thank you for contacting Vidaa Customer Support. Thank you for providing us with your feedback. Your issue #..... is currently being worked on by our team. We will get back to you in 24-48 hours. Thank you for your patience. Thank you, VIDAA Support team Προς: Vidaa Support <[email protected]> Thank you. Iam waiting for your response. 25 Απριλίου 2025 στις 2:45 μ.μ. Προς: Vidaa Support <[email protected]> Hi. Do you have any answer - solution about the problem that i have? Vidaa Support <[email protected]> 25 Απριλίου 2025 στις 7:39 μ.μ. Απάντηση-Προς: Vidaa Support <[email protected]> Hi Thank you for contacting Vidaa Customer Support. This is to inform you that we have received your request and apologize for the inconvenience. We recommend updating to the latest firmware where your issue should be resolved. Please check if your Tv is updated to the latest firmware. The software updates are normally sent over the air but sadly we are unable to provide you with a specific amount of time that a software update is provided. We suggest checking your unit to see if there is an update available for the unit by completing the below steps: 1. Select system settings. 2. Select support. 3. Go to system upgrade. 4. Check firmware upgrade. If you have any questions or concerns, please contact our technical support team at Customer Center - Hisense Global Thank you, VIDAA Support team 25 Απριλίου 2025 στις 8:17 μ.μ. Προς: Vidaa Support <[email protected]> Hi. Iam sending again the last firmware update. The system is updated to the last firmware. The problem still exists. I had communicate with other users that have the same problem. After the last update the cosmote tv app is not enabled. Please inform me.
daoxos1 Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου Καλησπέρα έχω και εγώ την ίδια τηλεόραση, το pro μοντέλο και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Από το service στο εξωτερικό μου έστειλαν ακριβώς την ίδια απάντηση. Από την Ελλάδα μου έστειλαν στην αρχή ένα video με μια τηλεόραση με λειτουργικό vidaa που φαινεται να έχει την εφαρμογή της cosmote. Όταν ξανά τους ξαναεξηγησα (ξέρεις τα γνωστά), μου είπαν να κάνω downgrade το firmware της τηλεόρασης και ίσως να φτιάξει. Όπως καταλαβαίνεις ότι να ναι... Το παράτησα και μπαίνω από το box της cosmote...
denim76 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Το ότι σου ζήτησαν να κάνεις downgrade το firmware δείχνει ότι δεν μπορούν να βρούν άκρη. Είναι και ο λόγος που δεν βγάζουν επίσημες ανακοινώσεις αλλά μεσω διάφορων site μεταφέρουν ψευδώς ότι λειτουργεί κανονικά. Θα πρότεινα την επίσημη απάντηση τους ( downgrade το firmware ) να την προωθήσεις και στο service στο εξωτερικό να δούμε τι θα σου απαντήσουν.
denim76 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης της hisense στην Ελλάδα { πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα } και έλαβα την κάτωθι απάντηση... από: GR Hisense Cases <[email protected]> Καλησπέρα σας. Σύμφωνα με την απάντηση που πήραμε, θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Cosmote μετά τις 15 Μαΐου. Η προηγούμενη έκδοση της ενημέρωσης σταμάτησε λόγω κάποιου σφάλματος και οι πελάτες μας θα λάβουν σύντομα την έκδοση του λειτουργικού συστήματος VIDAA U9.0.1.
daoxos1 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Αυτά είναι καλά νέα. Εγω προσωπικά το εχω παρατηρήσει το θέμα. Δουλεύω με το box της cosmote. Αντε να δουμε αν θα βγάλει update...
SKOKMAN Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Σήμερα έγινε η αναβάθμιση στο VIDAA U9.0.1 Η εφαρμογή έχει εμφανιστεί επιτέλους αλλά...... Ενώ μπαίνεις μέσα με τον λογαριασμό σου δεν μπορείς να δεις κανένα κανάλι. Τι σκατα κάνετε ρε?
denim76 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Σε εμένα ακόμα δεν έχει κάνει την αναβάθμιση. Στείλε email να δούμε τι θα σου απαντήσουν στο επίσημο support. [email protected]
spocky Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Στην δικια μου εμφανιστηκε αλλα χωρις update του Vidaa OS. Ειμαι ακομα στην 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα