Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα από το εξωτερικό, αλλά λόγο το ότι δουλεύω το πρωί, θέλω να παραλάβω τα δέματα  το απόγευμα.

Κάνουν τα ΕΛΤΑ παράδοση απόγευμα?  Η έχουν κάνα locker, όπως το box now ?

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.

1.Πολλα καταστήματα ελτα είναι ανοικτά μέχρι το απόγευμα. Δες στην περιοχή σου τις ώρες που είναι ανοικτό….

2.Κανε εξουσιοδότηση μέσα σε 1 λεπτό από το κινητό σου για να σου παραλάβει το δέμα κάποιος φίλος ή γνωστός που μπορεί να πάει και πρωί…

3.Κανε την παραγγελία σου 10 μέρες πριν πάρεις την άδεια σου. Οπότε μέσα στην άδεια λογικά θα έχει έρθει και θα το παραβείς εσύ…

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε

Η έχουν κάνα locker, όπως το box now ?

Έχουν τα PostBox αλλά το δέμα σου δεν πρέπει να έχει φόρο ή δασμό

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Έχουν τα PostBox αλλά το δέμα σου δεν πρέπει να έχει φόρο ή δασμό

Άρα άμα έρθει από Αγγλία συγκεκριμένα, δεν θα γίνει παραδώσει με post box, μιας και θα περάσει τελωνείο σωστά?

Μια τελευταία ερώτηση, από ευρωπαϊκές χώρες δεν πληρώνουμε φόρους, σωστά?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlackRose56 είπε

Άρα άμα έρθει από Αγγλία συγκεκριμένα, δεν θα γίνει παραδώσει με post box, μιας και θα περάσει τελωνείο σωστά?

Σωστά

2 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε

Μια τελευταία ερώτηση, από ευρωπαϊκές χώρες δεν πληρώνουμε φόρους, σωστά?

Από χώρες της τελωνειακής ένωσης της ΕΕ.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, BlackRose56 said:

Θέλω να παραγγείλω κάποια πράγματα από το εξωτερικό, αλλά λόγο το ότι δουλεύω το πρωί, θέλω να παραλάβω τα δέματα  το απόγευμα.

Επιπροσθετα σε αυτα που ειπε ο @andreas1gr, δεν ειναι εφικτο να παραλαβεις στον εργασιακο σου χωρο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Επιπροσθετα σε αυτα που ειπε ο @andreas1gr, δεν ειναι εφικτο να παραλαβεις στον εργασιακο σου χωρο;

Είμαι στρατό αυτόν τον καιρό, και προσπαθώ να βρω λύση, ώστε να παραλάβει συγγενικό πρόσωπο απογευματινές ώρες.

Μου δώσατε κάποιες ιδέες,  θα δω πως θα προχωρήσω.

Δημοσ.
7 minutes ago, BlackRose56 said:

Είμαι στρατό αυτόν τον καιρό, και προσπαθώ να βρω λύση, ώστε να παραλάβει συγγενικό πρόσωπο απογευματινές ώρες.

Μου δώσατε κάποιες ιδέες,  θα δω πως θα προχωρήσω.

Καταλαβα, καλο κουραγιο

Αν το τοπικο σου ΕΛΤΑ δεν λειτουργει απογευματινες ωρες, παλαιοτερα υπηρχε η δυνατοτητα για εσωτερικη μετακινηση ωστε να το παραλαβεις απο καποιο αλλο οπου θα λειτουργει. Μιλα μαζι τους κατα ποσο προσφερουν αυτη την υπηρεσια ομως.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω παράγγειλη δεμα απο κινα και ενω μου ηρθε το tracking  οτι περασε τελωνειο 9  ιουλιου κ πηρε εγκριση κ εφυγε από τόν  carrier για παραδοση , ειδα στο tracking οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης .15/16/17/18/19 ιουλιου δεν ξερώ ποιος  carrier ειναι.  Dpd??? Ελτα??? Ups???  Jin???

Αφηνω σημειωμα να το αφησει στ πατερα μου στο πανω αλλα δν βλεπω δεμα

Μονο ταπογευματα ειμαι σπιτι 

Πως θα το βρω?  

Δημοσ.
28 minutes ago, G69 said:

Εχω παράγγειλη δεμα απο κινα και ενω μου ηρθε το tracking  οτι περασε τελωνειο 9  ιουλιου κ πηρε εγκριση κ εφυγε από τόν  carrier για παραδοση , ειδα στο tracking οτι εγινε προσπαθεια παραδοσης .15/16/17/18/19 ιουλιου δεν ξερώ ποιος  carrier ειναι.  Dpd??? Ελτα??? Ups???  Jin???

Πως θα το βρω?  

ψάξε το tracking εδω https://parcelsapp.com/

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, G69 είπε

Πως θα το βρω?  

Από που έκανες παραγγελία δεν μας λες

Πχ το μεγαλύτερο μερος παραγγελιών από Aliexpress έρχεται με acs, αν δεν βρίσκεσαι σπίτι πρωινές ώρες και έχει πάει στο κατάστημα  πέρνα να το πάρεις την ώρα που σχολας

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, G69 είπε

Πως θα το βρω?  

Από Ali express βάλε το 10ψηφιο στο acs tracking.

Από Temu αν είναι 10ψήφιο ψάχνεις πάλι στην acs ενώ 12ψήφιο κοιτάς στην Courier center.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...