Προς το περιεχόμενο

Μόνιμα συνδεδεμένο σε φορτιστή samsung tab A7 δεν φορτίζει αν δεν βγάλω και ξαναβάλω το usb


arisermpo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.
Έχω ένα samsung tab A7 που το έχω στερεώσει στον τοίχο και το χρησιμοποιώ για έλεγχο του smart home (μέσω home assistant). Ο φορτιστής είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο tablet και σε μια έξυπνη πρίζα. Όταν η μπαταρία φτάσει στο 100% η πρίζα κλείνει και όταν πέσει κάτω από 15%, ξαναανοίγει. Το πρόβλημα είναι πως αν και η πρίζα ανοίγει κανονικά, το tablet δεν φορτίζει. Πρέπει ή να βγάλω και να βάλω το usb ή να κλείσει τελείως από μπαταρία για να αρχίσει η φόρτιση (μετά φορτίζει κανονικά). 

Έριξα μια γρήγορη ματιά στις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι που να το δικαιολογεί. Καμία ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πρώτη φορά που συνδέεις τη συσκευή με το καλώδιο USB, λογικά εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο σε ρωτά να επιλέξεις τον σκοπό της σύνδεσης USB. Η επιλεγμένη ρύθμιση (που κάνεις εκείνη τη στιγμή) αποθηκεύεται και επιλέγεται ξανά όταν συνδεθείς εκ νέου (δε συμβαίνει σε όλα τα κινητά ή tablet με Android λειτουργικό). 

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις για τις ρυθμίσεις του USB συνήθως αναφέρεται ως "USB Settings" και να επιλέξεις την επιλογή "Charge Only" ή όπως τη λέει για να ενεργοποιείται αυτή κάθε φορά όταν βάζεις το USB καλώδιο. Π.χ. σε άλλο κινητό ή tablet μπορεί να το αναφέρει ως "Select USB Configuration". Σε κινητά το βρίσκεις εφόσον ενεργοποιήσεις το "USB Debugging" (και ο τρόπος είναι διαφορετικός για κάθε κατασκευαστή). Π.χ. σε ένα Huawei κινητό ενεργοποιείται εάν κάνεις 7 φορές tap γρήγορα πάνω στην επιλογή "Build number" (System -> About phone -> Build number) και πάει λέγοντας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...