Tambas91 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, παίρνει βελτιώσεις, δεν έχει σταματήσει. Η τελευταία βελτίωση ήταν να πάρει FSR4, το οποίο σύμφωνα με κάποιους δεν βλεπόταν σε σχέση με αυτό του opti. Καλά τέτοιες βελτιώσεις παίρνει και το starfield άμα δεις πριν 3 βδομάδες πήρε update αλλα σαν κύκλος content έχουν κλείσει και τα 2 παιχνίδια... 38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν έγραψα πουθενά στολίδι, δεν έγραψα πουθενά ότι είναι υπόδειγμα εικόνας κλπ (δεν το έχω παίξει ακόμα). Έγραψα ότι θεωρείται το απόλυτο bench. Καλώς ή κακώς, ισχύει αυτό, πώς να το κάνουμε. Υπάρχουν και άλλα εξίσου βαριά games να κανεις bench αυτό σου είπα και πριν, επειδή το χρησιμοποιούμε στα forum δεν έχει να λέει κάτι απλά έμεινε σαν το πρώτο που έχει PT, επίσης όπως ανέφερα εγώ μέχρι να δοκιμάσω και αλλα games να δω τι εστί fg νόμιζα είναι σκουπίδι το dlss μέσα στα artifacts και το ghosting, το έκραζα και ο αρμοραλ μου έλεγε να πουλήσω την κάρτα να πάρω radeon γι αυτό το λέω και το ξανά λέω ότι το να χρησιμοποιούμε το cp77 σαν παράδειγμα εγώ το θεωρώ άστοχο για τεχνολογίες... 38 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Τί κλείδωσε η ΑΜΔ, ακριβώς? Αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν έχουν hw απαραίτητο για τα "ΑΙ" του upscaler οι παλιότερες γενιές. Κακή απόφαση τότε, αλλά τί να έκανε τώρα? Με τη Redstone περιμένουμε να δούμε τί/αν θα γίνει με τις 7άρες. Ναι ok τα έχω διαβάσει και εγώ.. απ την άλλη όμως δε μπορώ να πιστέψω ότι η 2060 έχει την AI δύναμη να τρέξει dlss4 αλλα η 7900xtx όχι fsr4 αυτό δε σου βρωμάει? Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Tambas91 2
Πέτρος Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ναι ok τα έχω διαβάσει και εγώ.. απ την άλλη όμως δε μπορώ να πιστέψω ότι η 2060 έχει την AI δύναμη να τρέξει dlss4 αλλα η 7900xtx όχι fsr4 αυτό δε σου βρωμάει? PhysX. 1
omghi2u Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Καλά τέτοιες βελτιώσεις παίρνει και το starfield άμα δεις πριν 3 βδομάδες πήρε update αλλα σαν κύκλος content έχουν κλείσει και τα 2 παιχνίδια... 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Starfield ομως εχει average 4-5k παικτες στο steam ενω το cp77 εχει καμια 50-60αρια χιλιαδες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου New FidelityFX SDK reportedly enables manual DLL swap of FSR 4 in FSR 3.1 games 1
Twoface Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου IMG_6030.MP4 μια βοήθεια γιατί αρχίζω και νευριάζω. μου κάνει αυτό το θόλωμα στην γρήγορη εναλλαγή του πλάνου. και οταν είμαι λόμπι ( όπως και στο φιφα) οι σκιές απο πίσω τρεμοπαίζουν. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ;; 9070xt
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Twoface είπε IMG_6030.MP4 1.72 MB · 0 downloads μια βοήθεια γιατί αρχίζω και νευριάζω. μου κάνει αυτό το θόλωμα στην γρήγορη εναλλαγή του πλάνου. και οταν είμαι λόμπι ( όπως και στο φιφα) οι σκιές απο πίσω τρεμοπαίζουν. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ;; 9070xt δεν νομιζω οτι μπορεί να βγει ακρη
aetos1988 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, Twoface είπε IMG_6030.MP4 1.72 MB · 0 downloads μια βοήθεια γιατί αρχίζω και νευριάζω. μου κάνει αυτό το θόλωμα στην γρήγορη εναλλαγή του πλάνου. και οταν είμαι λόμπι ( όπως και στο φιφα) οι σκιές απο πίσω τρεμοπαίζουν. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό ;; 9070xt Αν και δεν το βλέπω ακριβώς τι κάνει, αλλά μπορείς να αναφέρεις περισσότερες πληροφορίες; Την κάρτα την πήρες τώρα; Αν ναι, ποια είχες πριν; Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται; 1
Twoface Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σαν να πιξελιάζει. την Steel legend έχω πάρει. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Twoface
Twoface Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 16 ώρες πριν, charllestone είπε VA panel εχει το monitor σου? ναι , αλλά με την nvidia που είχα πριν δεν μου τα έκανε αυτα
Tambas91 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Twoface είπε ναι , αλλά με την nvidia που είχα πριν δεν μου τα έκανε αυτα Την έδωσες μόνος σου την απάντηση αδελφέ μου 1 6
aetos1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Twoface είπε ναι , αλλά με την nvidia που είχα πριν δεν μου τα έκανε αυτα Έκανες καθαρή εγκατάσταση τους drivers; Κάνε απεγκατάσταση τους drivers της nvidia με το ddu https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ και ύστερα πέρασε τους AMD.
Aris-leme Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Αφού έβαλα το FSR 4 στο 7DTD με οπτισκειλερ δοκίμασα σήμερα λίγο παραπάνω. Χωρίς απσκειλερ στοκ το παιχνίδι και αντικείμενα μακρινά τρεμόπαιζαν φράχτες κάνανε θολούρες προβλήματα με δεντρα κτλ. Με το 4 σε Quality και έπαψαν όλα. Πολύ καλύτερη εικόνα απ ότι χωρίς . Σ αυτά τα σημεία είχε θέμα το παιχνίδι. και με το FSR 4 Από την εικόνα μόνο στα μαλλιά φαίνεται η διαφορά. Για κάποιο λόγο δε μ αφήνει να κάνω εγγραφεί μέσα στο παιχνίδι(protected content) 2
Aris-leme Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δεν μπορούσα να κάνω recording επειδή το έτρεχα από vortex..... Ένα μικρό δείγμα τι εννοούσα. Φαίνεται πως τρεμοπαίζουν στο βάθος τα χόρτα κτλ και με το FSR στρώνει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα