Xristaras12 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) Επειδή όπως καταλαβαίνετε, δεν θα το άφηνα έτσι, ρώτησα το κιτρινομάγαζο για 3 διαφορετικές υλοποιήσεις της 9060ΧΤ και μου απάντησαν οτι δίνουν 2 έτη εγγύησης. Σύμφωνα επίσης με δική τους απάντηση, η εγγύηση διαφοροποιείται αναλόγως τον προμηθευτή. Να σημειωθεί οτι στα μοντέλα αυτά δεν έγραφαν ούτε πληροφορίες ούτε εγγυήσεις. Για αυτό βλέπουμε κάρτες με 3 έτη και με 2 έτη απο τον ιδιο κατασκευαστή. Απο την άλλη μου κάνει εντύπωση πως διπλανό μεγάλο κατάστημα έχει την ίδια υλοποίηση 50+ ευρώ παραπάνω με "δική τους" 3ετη εγγύηση. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:39 μμ από Xristaras12
aetos1988 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Σε εκείνες τις εποχές θυμάμαι έβλεπες μεγάλες διαφορές από γενιά σε γενιά. Όταν πήγα από Nvidia 8800GT σε ATI 4870 1GB εντυπωσιάστηκα από την διαφορά επιδόσεων όπως επίσης στην συνέχεια με την ATI 5850! 3
Aten-Ra Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:09 μμ 3850, 4850, 5850 και 7950 απλά η καλύτερη εποχή της ATI/AMD σε κάρτες. 6
xartemporas Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:14 μμ Είχα 4890 και μετά 7950.. καρτάρες. Ωραίες εποχές. 2
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:55 μμ 39 λεπτά πριν, xartemporas είπε Είχα 4890 και μετά 7950.. καρτάρες. Ωραίες εποχές. Και τώρα έχουμε NVIDIA αδερφέ μου χαρτεμπορα... είναι σαν ένας αγρότης που τώρα έχει τρακτέρ να αναπολεί τις εποχές που όργωναν με την τσάπα και τα άλογα 1 7
Odyss3us Δημοσ. Δευτέρα στις 06:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:11 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Πέτρος said: Είχαν βγει οι 3650 και 3850AGP εκδόσεις (τα αντίστοιχα υπήρχαν και σε pci-x). Eίχα πάρει την 3850, πραγματικό διαμάντι! ναι το εξελιξαν κι αλλο γιατι τοτε δεν αλλαζες συστημα σα τα στραγαλια η μεταβαση απο AGP σε PCI -E δεν ειχε φερει αρχικα μεγαλες διαφορες σε επεξεργαστες και μνημες και με αυτες τις καρτες σε παλιο συστημα εβλεπες μεγαλο boost, αδιανοητο για τα σημερινα δεδομενα να κατσουν να ασχοληθουν και να βγαλουν τετοια καρτα σε παλιο interface Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:12 μμ από Odyss3us 1
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 06:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:54 μμ 5 hours ago, Aten-Ra said: 3850, 4850, 5850 και 7950 απλά η καλύτερη εποχή της ATI/AMD σε κάρτες. Και 7970/GHz Γέρασε ΠΟΛΥ καλύτερα σε σχέση με τις GTX 680/770. Και νομίζω ότι βγήκε και πρώτη πριν την 680αρα. 3GB Vram vs 2 των παραπάνω. 2
ultraex2003 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:18 μμ ψηνεται κανεις για κανα μπεντσακι? Spoiler 5 1
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ 3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε ψηνεται κανεις για κανα μπεντσακι? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω ακόμα λειτουργικά μηχανάκια παροπλισμένα με 4870 1 GB και 7950 3 GB.🤣 Εδώ η διαφορά από 6700 σε 9070 μου φάνηκε τρελή με το ίδιο cpu κιόλας. Αυτά απλά θα κρασάρουν αν πας να τρέξεις οτιδήποτε σύγχρονο. Μόνο για ανούσια συγκριτικά με παλαιά 3dfart θα είναι.
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:01 μμ (επεξεργασμένο) Στις 18/8/2025 στις 12:38 ΜΜ, Xristaras12 είπε Σύμφωνα επίσης με δική τους απάντηση, η εγγύηση διαφοροποιείται αναλόγως τον προμηθευτή. Να σημειωθεί οτι στα μοντέλα αυτά δεν έγραφαν ούτε πληροφορίες ούτε εγγυήσεις. Για αυτό βλέπουμε κάρτες με 3 έτη και με 2 έτη απο τον ιδιο κατασκευαστή. Για να γυρίσουμε λίγο on topic, το eshop εδώ και πολλά χρόνια είναι κουκουρούκου σε αυτό το θέμα και κυριολεκτικά ειναι αυτό που λέμε ''καλύτερα να μην σου χρειαστεί ποτέ η εγγύηση''. Σοβαρό, μεγάλο κατάστημα, δεν θα έκανε ποτέ τα παραπάνω, δηλαδή διαφορετική εγγύηση από τον ίδιο κατασκευαστή και στο παρελθόν έχει άσχημη προιστορία σε αυτό το κομμάτι(θυμάμαι περιστατικό που είχε πουλήσει σε μέλος κάρτα παλιότερα που όπως είχε πει τότε η Sapphire την ειχε αγοράσει το eshop εκτός εγγύησης και δεν τηρούσε την εγγύηση ούτε καν στα 2πρώτα χρόνια που εμφανίστηκε πρόβλημα). Οπως και να έχει στην περίπτωση μας, εσύ να υπολογίζεις κυρίως τα 2χρόνια, αν και ούτως ή άλλως, δεν έχει καλές τιμές σε 9060xt 16GB που σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:02 μμ από Fulgore
dimoskoutr Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ (επεξεργασμένο) Δεν έχεις δίκιο για το «καλύτερα να μην σου χρειαστεί η εγγύηση σε καμία περίπτωση για το eshop. Το κράζω αλύπητα για τις καθυστερήσεις αλλά φέτος τον Ιούνιο που χρειάστηκε η εγγύηση της 4070 μου την τίμησαν κανονικά. Μου έδωσαν επιλογή για 5070 σε παρόμοια τιμή και εγώ επέλεξα 9070xt με ένα 60αρι έξτρα. Άργησαν τραγικά να φέρουν την κάρτα που το κάνουν συνέχεια από ότι καταλαβαίνω αλλά την εγγύηση την τίμησαν κανονικότατα. Μου έδωσαν και την επιλογή αφού αργεί η κάρτα να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου πίσω προς το τέλος. Υπάρχει topic στην κάρτες γραφικών με την περίπτωση μου όποιος θέλει εκεί ας δει λεπτομέρειες. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:07 μμ από dimoskoutr
Xristaras12 Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Για να γυρίσουμε λίγο on topic, το eshop εδώ και πολλά χρόνια είναι κουκουρούκου σε αυτό το θέμα και κυριολεκτικά ειναι αυτό που λέμε ''καλύτερα να μην σου χρειαστεί ποτέ η εγγύηση''. Σοβαρό, μεγάλο κατάστημα, δεν θα έκανε ποτέ τα παραπάνω, δηλαδή διαφορετική εγγύηση από τον ίδιο κατασκευαστή και στο παρελθόν έχει άσχημη προιστορία σε αυτό το κομμάτι(θυμάμαι περιστατικό που είχε πουλήσει σε μέλος κάρτα παλιότερα που όπως είχε πει τότε η Sapphire την ειχε αγοράσει το eshop εκτός εγγύησης και δεν τηρούσε την εγγύηση ούτε καν στα 2πρώτα χρόνια που εμφανίστηκε πρόβλημα). Οπως και να έχει στην περίπτωση μας, εσύ να υπολογίζεις κυρίως τα 2χρόνια, αν και ούτως ή άλλως, δεν έχει καλές τιμές σε 9060xt 16GB που σε ενδιαφέρει. θα μου βγει περίπου 300€ η κάρτα οπότε δεν το θεωρώ και άσχημο.
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:42 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε θα μου βγει περίπου 300€ η κάρτα οπότε δεν το θεωρώ και άσχημο. Ναι λέω ότι δεν έχει κάποια 9060xt 16GB σε προσφορά σε σχέση με άλλα καταστήματα, άρα αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις και από αλλού, αν ψιλό ξενέρωσες με την απάντηση που σου έδωσαν περι εγγυήσεων. 5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δεν έχεις δίκιο για το «καλύτερα να μην σου χρειαστεί η εγγύηση σε καμία περίπτωση για το eshop. Το κράζω αλύπητα για τις καθυστερήσεις αλλά φέτος τον Ιούνιο που χρειάστηκε η εγγύηση της 4070 μου την τίμησαν κανονικά. Μου έδωσαν επιλογή για 5070 σε παρόμοια τιμή και εγώ επέλεξα 9070xt με ένα 60αρι έξτρα. Άργησαν τραγικά να φέρουν την κάρτα που το κάνουν συνέχεια από ότι καταλαβαίνω αλλά την εγγύηση την τίμησαν κανονικότατα. Μου έδωσαν και την επιλογή αφού αργεί η κάρτα να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου πίσω προς το τέλος. Υπάρχει topic στην κάρτες γραφικών με την περίπτωση μου όποιος θέλει εκεί ας δει λεπτομέρειες. Δεν μου λέει κάτι το περιστατικό σου συμφορουμίτη. Στα 10+χρόνια που είμαι στο forum, υπάρχει κόσμος που έχει εξυπηρετηθεί και από Eshop και από Πλαισιο, υπάρχουν όμως και πολλά παράπονα και από τα 2, τα περισσότερα να είναι σε Eshop μεριά. Οσοι παρακολουθούν το forum απο πιο παλιά στα των εγγυήσεων, γνωρίζουν πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. Και η απάντηση που έδωσαν στον συμφορουμίτη πιο πάνω για τα των εγγυήσεων, ειναι απλά για γέλια, προφανώς γιατί παίζει κάποια κουτοπονηριά με τον προμηθευτή τους. Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είπα στον συμφορουμίτη να μην αγοράσει από Eshop(δεν πρότεινα κάποιο άλλο κατάστημα). Είπα να κρατάει μικρό καλάθι για τα των εγγυήσεων, ειδικά με τέτοιες απαντήσεις όταν δίνονται. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:44 μμ από Fulgore 1 1
Xristaras12 Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:16 μμ 30 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ναι λέω ότι δεν έχει κάποια 9060xt 16GB σε προσφορά σε σχέση με άλλα καταστήματα, άρα αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις και από αλλού, αν ψιλό ξενέρωσες με την απάντηση που σου έδωσαν περι εγγυήσεων. έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; με τις υλοποιήσεις μια κερδίζει κάπου και χάνει κάπου αλλού. Άκρη 100% δεν μπορώ να βγάλω οπότε θα πήγαινα στην κλασσική συνταγή της sapphire για αλλη μια φορά. Το eshop απλά βλέπω οτι έχει διαθέσιμο στοκ. Δυστυχώς ειναι μονο η pure (η λευκή) αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί. Εαν πχ η reaper αξίζει καλύτερα (αν και απ οσο εχω δει εχει τις χειρότερες θερμοκρασίες) η να πάρω την xfx η την gigabyte και να περιμένω;
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; με τις υλοποιήσεις μια κερδίζει κάπου και χάνει κάπου αλλού. Προσωπικά δεν θα έδινα 400ευρώ για 9060xt 16GB όπως έχει η Pure, εκτός αν ήθελες συγκεκριμένα λευκή κάρτα για το PC. Η 9060xt 16GB έχει περισσότερο νόημα στα 380ευρώ και κάτω. Στα 400+ευρώ, θα κοίταζα προσωπικά σε μια φθηνή 5060ti 16GB έστω φθηνή υλοποίηση με 30-40ευρώ παραπάνω ή αλλιώς θα κοίταζα από αλλού αγορά για 9060xt 16GB(καλάθι skroutz κλπ), εκτός αν κοιτάς για δικούς σου λόγους συγκεκριμένα το Eshop. Για υλοποιήσεις αυτές καθαυτές δεν μπορώ να πω κατι γιατί είναι τελείως άλλη κουβέντα τι προτιμάει ο καθενας από εταιρεία, εγγύηση, θόρυβο,φωτισμό, μέγεθος κλπ και αρα τι χρήματα θέλει να δώσει. Το μόνο που βρήκα αν βοηθάει ειναι το παρακάτω απο techpowerup(η Reaper ειναι το 8gb μοντέλο) Επεξ/σία Τρίτη στις 10:49 μμ από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα