despooked Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Το κιτρινομάγαζο έχει την Pulse XT 699 και την απλη 589 σε crazy sundays. Τι προτείνετε σε αυτές τις τιμές;
just_a_dude Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, despooked είπε Το κιτρινομάγαζο έχει την Pulse XT 699 και την απλη 589 σε crazy sundays. Τι προτείνετε σε αυτές τις τιμές; H 9070XT είναι 12% καλύτερη από την 9070 σύμφωνα με αυτό. 589 + 12% = 659.68 699 - 659.68 = 39.23. Ένα σαραντάρι παραπάνω δηλαδή σε σχέση με την ποσοστιαία διαφορά τους. Εγώ θα τα έδινα, σιγά. 2 χρόνια λογικά θα την κρατήσεις σίγουρα (τουλάχιστον). 20 ευρώ για κάθε χρόνο δηλαδή. Και παίρνεις ότι καλύτερο έχει η AMD τώρα. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από just_a_dude 2
korakios Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Είναι η βλακεία που έκαναν στην nitro+ και ο λόγος που δεν την πήρα παρότι στο κιτρινομάγαζο έκανε ένα 60 παραπάνω από την pulse που δεν μου φαινόταν πολύ. Και η γωνία που κάνει μέσα , όλα τα λεφτά , έβλεπα βίντεο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν καλή ανάφλεξη . 28 λεπτά πριν, despooked είπε Το κιτρινομάγαζο έχει την Pulse XT 699 και την απλη 589 σε crazy sundays. Τι προτείνετε σε αυτές τις τιμές; Η απλή μόνο αν πέσει στα 500€
ilos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, despooked είπε Το κιτρινομάγαζο έχει την Pulse XT 699 και την απλη 589 σε crazy sundays. Τι προτείνετε σε αυτές τις τιμές; Αν παίζεις σε 4K xt ασυζητητί. Για 1080p/1440p εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα. Αν δεν έχεις σοβαρό cpu θα τρως γερή μπουκάλα ακόμα και από την απλή πλην heavy RT/path tracing.
despooked Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 53 λεπτά πριν, ilos είπε Αν παίζεις σε 4K xt ασυζητητί. Για 1080p/1440p εξαρτάται από το υπόλοιπο σύστημα. Αν δεν έχεις σοβαρό cpu θα τρως γερή μπουκάλα ακόμα και από την απλή πλην heavy RT/path tracing. Με τον 7800x3d πιστεύω θα είμαι κομπλέ σε 1440p. Απλά αν πάρω την ΧΤ θα χρειαστώ και PSU μιας και τωρα αυτό που έχω ειναι 650W... Αλλά κάποια στιγμή θα έπρεπε να το αναβαθμίσω έτσι κι αλλιώς.
Xristaras12 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, despooked είπε Το κιτρινομάγαζο έχει την Pulse XT 699 και την απλη 589 σε crazy sundays. Τι προτείνετε σε αυτές τις τιμές; Κάνε μια διευκρίνηση πάντως γιατί σαν εικόνα έχουν την pure και όχι την pulse XT.
xartemporas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες https://videocardz.com/newz/amd-confirms-fsr4-open-source-release-was-a-mistake-but-the-mit-license-may-be-hard-to-undo 1
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 ώρες πριν, korakios είπε Και η γωνία που κάνει μέσα , όλα τα λεφτά , έβλεπα βίντεο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν καλή ανάφλεξη . Η απλή μόνο αν πέσει στα 500€ Ναι ακουμπάει πάνω στην ψυκτρα. Παρότι έχουν βάλει ένα κυριολεκτικά φύλο με ένα υλικό για να προστατέψει το καλώδιο. Τόσο καλή κατασκευή σε όλη την κάρτα τι τους έπιασε να κάνουν τέτοια καγκουριά δεν ξέρω.
Fulgore Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε H 9070XT είναι 12% καλύτερη από την 9070 σύμφωνα με αυτό. 589 + 12% = 659.68 699 - 659.68 = 39.23. Ένα σαραντάρι παραπάνω δηλαδή σε σχέση με την ποσοστιαία διαφορά τους. Εγώ θα τα έδινα, σιγά. 2 χρόνια λογικά θα την κρατήσεις σίγουρα (τουλάχιστον). 20 ευρώ για κάθε χρόνο δηλαδή. Και παίρνεις ότι καλύτερο έχει η AMD τώρα. 3 ώρες πριν, ilos είπε Αν παίζεις σε 4K xt ασυζητητί. Δεν καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Για ποιο λόγο να πληρώσεις περισσότερα για χειρότερο value? 12% παραπάνω επιδόσεις για 18 % περισσότερα χρήματα, με χειρότερη κατανάλωση κιόλας. Γιατί? Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Fulgore
Πέτρος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Για ποιο λόγο να πληρώσεις περισσότερα για χειρότερο value? 12% παραπάνω επιδόσεις για 18 % περισσότερα χρήματα, με χειρότερη κατανάλωση κιόλας. Γιατί? Γιατί θέλεις τις παραπάνω (όσες) επιδόσεις. Εννοείται πως καθαρά σε λόγο επιδόσεις/τιμή είναι σαφώς προτιμότερη η απλή.
Fulgore Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, korakios είπε Η απλή μόνο αν πέσει στα 500€ Προσγειωθείτε ορισμένοι στην σημερινή πραγματικότητα, που τα πάντα έχουν ανέβει σε τιμές, και έχουν πάψει να ισχύουν αυτά που είχαμε στο παρελθόν. Μην κοιτάτε το δέντρο(κάρτες γραφικών)και χάνετε το δάσος. Βλέπουμε άνοδο τιμών στα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας και όχι μόνο(περιφερειακά, παιχνίδια, επεξεργαστές,κουτιά, τροφοδοτικά κλπ), για ποιο λόγο ορισμένοι περιμένανε να μην ανέβουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών? Δεν είπαμε να τρέξει κάποιος να πάρει 9070 στα 800ευρώ απο Πλαισιο που είχε day one. Αλλά ειπαμε, μην το τερματίσουμε και να αναπαράγωγουμε ότι έρθει στον καθενα. 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Γιατί θέλεις τις παραπάνω (όσες) επιδόσεις. Εννοείται πως καθαρά σε λόγο επιδόσεις/τιμή είναι σαφώς προτιμότερη η απλή. Αν ίσχυε αυτό που γράφεις, δεν θα ρωτούσε καθόλου τι να αγοράσει. Θα έπαιρνε την καλύτερη/ακριβότερη κάρτα, και τελος(όπως κάνουν όσοι αγοράζουν 9800x3d πχ σε σχέση με 9700x). Ούτε βλέπω να ανέφερε ότι τον απασχολούν πολύ οι παραπάνω επιδόσεις και παίζει και σε 1440p. Ασε που με το 650ρι τροφοδοτικό, θα ειναι και πιο άνετος με την απλή 9070. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Fulgore 1
ilos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Για ποιο λόγο να πληρώσεις περισσότερα για χειρότερο value? 12% παραπάνω επιδόσεις για 18 % περισσότερα χρήματα, με χειρότερη κατανάλωση κιόλας. Γιατί? Γιατί σε 4K θες όσο δυνατότερη κάρτα γίνεται. Πιστεύω είναι κατανοητό. 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ασε που με το 650ρι τροφοδοτικό, θα ειναι και πιο άνετος με την απλή 9070 Τροφοδοτικό καλό είναι να αλλάξει έτσι και αλλιώς αν δεν έχει ATX 3.0/3.1 μόνο και μόνο για τα transient spikes. 650w είναι όντως οριακό για 9070xt. 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν ίσχυε αυτό που γράφεις, δεν θα ρωτούσε καθόλου τι να αγοράσει. Δεν απαντώ για/σε αυτόν, αλλά γενικότερα για ποιο λόγο να προτιμήσεις την χειρότερη σε κάθε άλλο (εκτός από καθαρές επιδόσεις) τομέα ΧΤ.
Fulgore Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ilos είπε Γιατί σε 4K θες όσο δυνατότερη κάρτα γίνεται. Πιστεύω είναι κατανοητό. Δεν ισχύει πάντα αυτό, γιατί παίζει ρόλο τι απαιτήσεις έχει ο καθένας και πόσα χρήματα τελικά διαθέτει. Σε κάρτες τύπου 9070/xt ,5070ti ή ακόμα και 5080, σε 4Κ, αναγκαστικά θα παίξεις με Upscaling ούτως ή άλλως στα πιο βαριά παιχνίδια, ειδικά αν βάλουμε μέσα και RT που εκεί ακόμα και η 5090 τα βρίσκει σκούρα χωρις upscaling. Αυτό το πράγμα δεν ισχύει και με την 5080 και γιατί δεν προτείνεται σε σχέση με 5070ti? Ακριβώς ίδια περίπτωση με 9070/xt, αλλά ακόμα χειρότερο value. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Fulgore
omghi2u Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Aris-leme είπε Μία από τα γίδια αν και τότε δεν υπήρχε σχεδόν κανένα μοντέλο 9070XT διαθέσιμο(με 12αρι) δε θέλω το 12αρι και ας πήρα τροφοδοτικό που το έχει. Μέχρι να βρούνε λύση δεν το διακινδυνεύω. Αυτό το διάστημα κιόλας που παίζω 12+ ώρες την ημέρα δε θέλω να σκεφτώ τη θα πάθαινε μια κάρτα με το 12αρι. Νitro+ που εδω και κανα μηνα το εχω ξεσκισει στα 10+ωρα. Κανενα προβλημα... και πως να υπαρχει οταν δουλευει κατω απο 300w με το UV. Aλλα ακομα και στα 350-370w παλι δεν βλεπω πως μπορει να καει. Ο τυπος μαλλον εκανε μλκιτσα στο πως εβαλε το καλωδιο. 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Ναι ακουμπάει πάνω στην ψυκτρα. Παρότι έχουν βάλει ένα κυριολεκτικά φύλο με ένα υλικό για να προστατέψει το καλώδιο. Τόσο καλή κατασκευή σε όλη την κάρτα τι τους έπιασε να κάνουν τέτοια καγκουριά δεν ξέρω. Aυτός είναι και ο λόγος που δεν βάζω το backplate στην δικιά μου, ωστέ να είναι το καλώδιο στον αέρα. Όσο και αν δοκίμασα να το φέρω πιο κεντρικά πάντα ένα μέρος του ακουμπούσε έξω απο το pad αυτο και πάνω στην ψύκτρα. Οπότε έδωσα το πουλί στο backplate. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από omghi2u
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα