PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται νομίζω όμως ότι οι τζίροι τους είναι πολλαπλάσιοι του στοιχήματος αν μπορέσω να βγάλω πλεονέκτημα την έκανα 1 1
tutuyo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Θα πλουτισω απο κάτι που δεν καταλαβαίνω Happens all the time 8
mariosnik_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Χάσιμο χρόνου. Θέλει τρελό ψαξιμο, οξυδερκια και χρόνο για να μάθεις από αγορές, μετοχές και όλα αυτά. Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα.
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 5 λεπτά πριν, tutuyo είπε Θα πλουτισω απο κάτι που δεν καταλαβαίνω Happens all the time αν οι πολλοί καταλάβαιναν τι εστί πλεονέκτημα 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Χάσιμο χρόνου. Θέλει τρελό ψαξιμο, οξυδερκια και χρόνο για να μάθεις από αγορές, μετοχές και όλα αυτά. Εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα. οι τζίροι με ενδιαφέρουν
Bitbit Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 για εξήγησε μας τι εννοείς γιατί εγώ σε έχασα. Ποιοι τζίροι σε ενδιαφέρουν ακριβώς; και τι είναι αυτό το πλεονέκτημα;
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 @Bitbit θες και τηγανητές πατάτες με αυτά ? 1
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Εγώ είμαι μαζί σου, παίξ'τα όλα στα crypto. Θα βγάλεις τρελούς τζίρους και πλεονέκτημα. 6
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται νομίζω όμως ότι οι τζίροι τους είναι πολλαπλάσιοι του στοιχήματος αν μπορέσω να βγάλω πλεονέκτημα την έκανα Ζακέτα να πάρεις.
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Όπως έχει πει και ένας φιλόσοφος της εποχής μας, μπορείς να κερδίσεις το 2000% αυτού που στοιχηματίζεις αλλά να χάσεις μόνο το 100%. Τα νούμερα δε λένε ψέματα. 9
Dinos1973 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, PtolemaiosUltraChad said: Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται νομίζω όμως ότι οι τζίροι τους είναι πολλαπλάσιοι του στοιχήματος αν μπορέσω να βγάλω πλεονέκτημα την έκανα Εάν έχει λεφτά για πέταμα …αλλά να ξέρεις έχω ένα σίγουρακι που σε λίγους μήνες θα εκτοξευθεί ! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2024 από Dinos1973
jimis_vts Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Από τον τίτλο θα σου έλεγα να μη σκέφτεσαι πολύ. Κάνε ένα κρύο ντουζ και θα σου περάσει... 2
makis269 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 9 ώρες πριν, PtolemaiosUltraChad είπε Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται νομίζω όμως ότι οι τζίροι τους είναι πολλαπλάσιοι του στοιχήματος αν μπορέσω να βγάλω πλεονέκτημα την έκανα δεν χρειάζεται να έχεις ιδέα , είναι ένας έξυπνος τρόπος για να γίνεις ζάμπλουτος , καλά κέρδη φίλε μου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις