AggTs Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Αγορασα προσφατα ενα κλιματιστικο inventor και προκειται να το εγκαταστησω τις επομενες μερες. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αν προκυψει προβλημα μελλοντικα εντος της 10ετους εγγυησης, εκτος απο το παραστατικο αγορας και τα αποδεικτικα ετησιας συντηρησης, γνωριζει καποιος αν θα μου ζητησουν και το πιστοποιητικο της εγκαταστασης;; Ρωταω γιατι ως γνωστον οι περισσοτεροι που εγκαθιστουν δεν δινουν χαρτι και αν δωσουν χρεωνουν παραπανω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από AggTs
Menelaos83 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, AggTs είπε Καλημερα σας, Αγορασα προσφατα ενα κλιματιστικο inventor και προκειται να το εγκαταστησω τις επομενες μερες. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αν προκυψει προβλημα μελλοντικα εντος της 10ετους εγγυησης, εκτος απο το παραστατικο αγορας και τα αποδεικτικα ετησιας συντηρησης, γνωριζει καποιος αν θα μου ζητησουν και το πιστοποιητικο της εγκαταστασης;; Ρωταω γιατι ως γνωστον οι περισσοτεροι που εγκαθιστουν δεν δινουν χαρτι και αν δωσουν χρεωνουν παραπανω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Υπαρχει σχετικο θεμα για τα κλιματιστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις