toyo73 Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ 21 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν έπαιρνε υψηλότερες βαθμολογίες, θα τράβαγε και παραπάνω κόσμο,οπως επίσης αν ειχε χαμηλότερη τιμή. 80ευρώ αρχική τιμή και 110ευρώ η premium edition με Campaign DLC. Επίσης μην ξεχνάς ότι στο PC, δεν μπορεί να το παίξει κόσμος με κάρτες που δεν υποστηρίζουν RT, δηλαδή GTX κάρτες(πχ 1080ti),ενώ το Eternal έτρεχε στα πάντα(και βγήκε και στον covid). Το τελευταίο το αναφέρω γιατί και το Doom 2016 που και φθηνοτερο ήταν και καλύτερες κριτικές είχε, και έπαιζε παντού, δεν είχε τρελό κόσμο Η GTX 1060 ειναι η δημοφιλεστερη καρτα στο steam.1070-1080 επισης.Μενουν εξω.
MSSB Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ Εμένα ειλικρινά, μετά από 15 ώρες περίπου και στο chapter 18 (από 22 σύνολο), θελω να πω ότι βαρέθηκα κάπως. Θέλω να το τερματίσω μόνο και μόνο για να βγάλει τα λεφτά του. Επίσης, γιατί ρε παιδιά να βγάλουν το double jump ή το dash που υπήρχε. Βόλευε πάρα πολύ. Ή το αλυσοπρίονο; Το μόνο διασκεδαστικό είναι η ασπίδα. Η ασπίδα είναι OP. Γενικά για εμένα σε σχέση με το Eternal ένα 6/10, σε σχέση με το Doom 2016 ένα 5/10. Ισως το ξανά πιάσω για ένα ακόμα πέρασμα όταν βγάλουν το path tracing, αν δε γονατίσει η κάρτα σε 2Κ. 9 ώρες πριν, toyo73 είπε Η GTX 1060 ειναι η δημοφιλεστερη καρτα στο steam.1070-1080 επισης.Μενουν εξω. Η 1060 είναι 7 ετών και μια πολύ mid κάρτα με 3 ή 6GB. Γιατί θα έπρεπε να μπορεί ακόμα να παίξει παιχνίδια το 2025;
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 πμ Κάποτε πρέπει να προχωρήσει ο τεχνικός τομέας, δεν μπορεί 8ετίας κάρτες να παίζουν ακόμα. Στις αρχές 2000 ήθελες αλλαγή κάρτας στα 2 χρόνια(Ακόμα και αν αγόραζες την top) αλλιώς δεν έπαιζε τίποτα. Κατά τα άλλα στην μια ώρα που έχω παίξει είναι πιο πολύ σε Serious Sam το παιχνίδι, έπρεπε να μείνουν στην φόρμουλα του 2016 γιατί και το Eternal είχε πολύ platforming για το είδος. Για gamepass μια χαρά είναι πάντως, για 80 ευρώ με τίποτα. 3
enable_your_mind Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:21 πμ Εγω παλι το απολαμβανω και οσο προχωραω τοσο καλυτερο γίνεται...μεγαλη δουλεια η ασπιδα
gregpec2 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:05 μμ Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, εάν ξεχάσεις οτι λέγεται... Doom. Δεν έχει το φρενήρη ρυθμό που είχε η σειρά, εδώ πρέπει να σταματάς ή ακόμη και να ψάχνεις τα secrets, συμβουλευόμενος τον χάρτη. Η ασπίδα είναι όλα τα λεφτά πραγματικά, πολύ ωραία προσθήκη. 1
toyo73 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MSSB είπε Η 1060 είναι 7 ετών και μια πολύ mid κάρτα με 3 ή 6GB. Γιατί θα έπρεπε να μπορεί ακόμα να παίξει παιχνίδια το 2025; Γιατι ολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει, εστω και με κομμενα γραφικα μια 1060 6gb, ποσο μαλλον μια 1070-1080-1080ti. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:47 μμ από toyo73
MSSB Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ 20 λεπτά πριν, toyo73 είπε Γιατι ολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει, εστω και με κομμενα γραφικα μια 1060 6gb, ποσο μαλλον μια 1070-1080-1080ti. Δεν είμαι developer οπότε δεν γνωρίζω πως φτιάχνονται τα παιχνίδια. Αλλά υποθέτω ότι αν θέλεις ένα πρόγραμμα που φτιάχνεις, να τρέχει και σε hardware 10τιας, θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις όσων αφορά την απόδοση ή τα οπτικά εφέ που μπορεί να έχει. Ξέρω γω 🤷 1 ώρα πριν, gregpec2 είπε Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, εάν ξεχάσεις οτι λέγεται... Doom. Δεν έχει το φρενήρη ρυθμό που είχε η σειρά, εδώ πρέπει να σταματάς ή ακόμη και να ψάχνεις τα secrets, συμβουλευόμενος τον χάρτη. Η ασπίδα είναι όλα τα λεφτά πραγματικά, πολύ ωραία προσθήκη. Η ασπίδα πραγματικά μου άρεσε πολύ και έχει ωραίο γρήγορο ρυθμό όσο είσαι σε μάχη. Ειδικά προς τα τελευταία κεφάλαια που έχεις και πολλές επιλογές με τα όπλα και έχεις αναβαθμίσει και όπλα.
starmanwarz Δημοσ. Τρίτη στις 05:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:01 μμ Ελπιζω να παρουν το μηνυμα οτι τα 80ε ειναι παρα πολλα, ειδικα για ενα τοσο συντομο single player game. 2
_Theo_ Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:18 μμ Στις 19/5/2025 στις 9:11 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Κάποτε πρέπει να προχωρήσει ο τεχνικός τομέας, δεν μπορεί 8ετίας κάρτες να παίζουν ακόμα. Στις αρχές 2000 ήθελες αλλαγή κάρτας στα 2 χρόνια(Ακόμα και αν αγόραζες την top) αλλιώς δεν έπαιζε τίποτα. Κατά τα άλλα στην μια ώρα που έχω παίξει είναι πιο πολύ σε Serious Sam το παιχνίδι, έπρεπε να μείνουν στην φόρμουλα του 2016 γιατί και το Eternal είχε πολύ platforming για το είδος. Για gamepass μια χαρά είναι πάντως, για 80 ευρώ με τίποτα. Σαν το DOOM 3 δεν είναι. Απίστευτη παιχνιδάρα. Όποιος δεν έχει παίξει το BFG Edition κάνει έγκλημα. 5
MSSB Δημοσ. Τρίτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:14 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Σαν το DOOM 3 δεν είναι. Απίστευτη παιχνιδάρα. Όποιος δεν έχει παίξει το BFG Edition κάνει έγκλημα. Ήθελα να το πιάσω γιατί το έχω στη συλλογή μου, πολλά χρόνια χωρίς να έχω ούτε μία ώρα. Μην πέσετε να με φάτε αλλά η φαγούρα για Doom με το Dark Ages δεν μου πέρασε και θέλω κάτι άλλο. Τα 2016 και 2020 τα τερμάτισα τον προηγούμενο μήνα για 3η φορά και δεν λέει να τα ξανά πιάσω. Από την άλλη μ αρέσουν και τα ωραία γραφικά. Ξέρει κανείς κανένα αξιόλογο mod να περάσω να βελτιωθούν; Επεξ/σία Τρίτη στις 06:15 μμ από MSSB
dsi44 Δημοσ. Τρίτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:47 μμ 31 minutes ago, MSSB said: Ήθελα να το πιάσω γιατί το έχω στη συλλογή μου, πολλά χρόνια χωρίς να έχω ούτε μία ώρα. Μην πέσετε να με φάτε αλλά η φαγούρα για Doom με το Dark Ages δεν μου πέρασε και θέλω κάτι άλλο. Τα 2016 και 2020 τα τερμάτισα τον προηγούμενο μήνα για 3η φορά και δεν λέει να τα ξανά πιάσω. Από την άλλη μ αρέσουν και τα ωραία γραφικά. Ξέρει κανείς κανένα αξιόλογο mod να περάσω να βελτιωθούν; αλλο παιχνιδι εντελως.Τελειως slow pace .Σοβαρο game με γραφικαρες και οπλαρες καμια σχεση με τα τωρινα nobrain. 1 1
gregpec2 Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 μμ Το Doom 3 είναι horror παιχνίδι. Απο τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει και έχω κλάσει πατάτες. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:36 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:36 πμ Τα σπάει το gameplay με την ασπίδα ειδικά αν κάνεις τις αναβαθμίσεις, στην αρχή μου φαινόταν ότι ''έκοβε τη ροή'' αλλά τελικά αν τη μάθεις κάνεις πανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα