Προς το περιεχόμενο

DOOM: The Dark Ages [PC/2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tobajara είπε

Σε αυτή την περίπτωση - γιατί είμαι μεγάλος οπαδός του Hexen - δες οπωσδήποτε τα παρακάτω.

Hedon - αυτό οπωσδήποτε

Graven - σαφές σύγχρονο Hexen, για αυτό και γκρινιάζει η πλειοψηφία

Project Warlock - ίσως το καλύτερο σύγχρονο retro FPS μαζί με το Hedon και το Amid Evil

Amid Evil - μέσα στα τρία καλύτερα σύγχρονα

Ion Fury - πολύ συμπαθητικό και αξιόλογο

Hands of Necromancy 2 - υπάρχει και 1, έχουν πάρει καλές κριτικές

Prodeus - αξιόλογο

Εξαιρετικές προτάσεις.

Θα προσέθετα και το Boltgun το οποίο αξίζει κατά την άποψή μου.

• Like 2
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα κλάσει μέντες (εκείνες τις εποχές) με το Undying. Ιδίως όταν ενεργοποιούσες τον κρύσταλλο για να δεις τον πνευματικό κόσμο και δεν ήξερες τι θα σου εμφανιστεί... 🥶

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ πάντως είχα κλάσει μέντες (εκείνες τις εποχές) με το Undying. Ιδίως όταν ενεργοποιούσες τον κρύσταλλο για να δεις τον πνευματικό κόσμο και δεν ήξερες τι θα σου εμφανιστεί... 🥶

Spoiler

Εγώ κλάνω μέντες και τις τωρινές εποχές, αλλά δεν το λέω, γιατί έχουμε και κάποια ηλικία 😁

• Haha 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Εξαιρετικές προτάσεις.

Θα προσέθετα και το Boltgun το οποίο αξίζει κατά την άποψή μου.

Hedon,Graven και Ion Fury τα χω λιστα πρωτα πρωτα να τα δοκιμασω. Μου αρεσαν πολυ με μια πρωτη ματια που τα ειδα. Με βλεπω να τα παρω ολα με τη σειρα ενα ενα αν συνεχισω "α και αυτο ωραιο, α θελω και αυτο" 😄Τι ωραια που ειναι τα ατιμα

8 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πωωω τι μου θυμισες....
Τον ΠΙΝΑΚΑ τον ΠΙΝΑΚΑ! Να γυρναω την καμερα στον πινακα και να αλλαζει... το οικογενειακο πορτραιτο, καπου κει πεταχτηκα λιγο στην καρεκλα, μερικες ακομη φορες μετα. Και πιο μετα. Και παρα-μετα 💀

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, Fulgore said:

Δεν βλέπω πάντως σχόλια για το νέο Doom. 

Πως και έτσι?

Εγώ που το τελείωσα και έκανα και όλα τα achievements δεν βαρέθηκα πάντως. Ενδιαφέρον ρυθμός, όχι αργό, το double jump που γκρινιάζουν κάποιοι ότι λείπει δε μου έλειψε και γενικά θα έλεγα αν σε κάποιον άρεσαν τα 2 προηγούμενα σε γενικές γραμμές θα βρουν ok και αυτό. Tα combos που βγαίνουν με ασπίδα, mace και όπλο είναι αρκετά ενδιαφέροντα και γενικά δε χορτάινεις να σφαλιαρίζεις κόσμο.

Αξίζει full price? Όχι αλλά σε τέτοια τιμή θα πρέπει γενικώς κάτι να είναι εξωπραγματικό (και να προσφέρει πολλές ώρες και όχι στην καλύτερη ένα 20ωρο-25ωρο) για να αξίζει.

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που βρίσκεται σε συνδρομητική υπηρεσία δεν αξίζει να αγοραστεί full price όσο καλό και αν είναι, από καθαρά οικονομική άποψη.

Δεν είναι τυχαίο ότι αν και όλες οι εταιρείες έχουν παιχνίδια σχετικά μικρά σε διάρκεια, first party εννοώ, μόνο σε αυτά της ms γίνεται κουβέντα για το αν αξίζουν η όχι τα λεφτά τους.

Και το Eternal να έβγαινε σήμερα που έχει και αρκετά υψηλότερη βαθμολογία, τα ίδια θα γράφονταν για το αν αξίζει η οχι. 

Όπως επίσης ούτε οι πωλήσεις αλλά ούτε και οι ταυτόχρονοι παίκτες στο steam μπορούν να είναι μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν σε προ και μετά gamepass εποχή. 

Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα που έχω ξεκινήσει να παίζω, μου αρέσει περισσότερο από το Eternal. 

Πάντως, ένα άλλο θετικό που βρίσκω είναι ότι θεωρώ πως κλείνει η τριλογία ( προς στιγμήν τουλάχιστον) των σύγχρονων Doom και θέλω να πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η σειρά του Quake.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Parapas είπε

Εγώ που το τελείωσα και έκανα και όλα τα achievements δεν βαρέθηκα πάντως.

Δεν ξέρω αν οι περισσότεροι που δεν σχολιάζουν είναι γιατί βαρέθηκαν ή κάτι άλλο.

Απλά μου κάνει εντύπωση που έχει βγει εδώ και 10ημέρες καινούργιο Doom, και δεν βλέπω γενικά σχόλια για αυτό, θετικά ή/και αρνητικά, αλλά βλέπω στις τελευταίες σελίδες σχόλια για τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς .

Το Double Jump δεν νομιζω ότι σε πολλούς όντως να τους κακοφάνηκε, μιας και το παιχνίδι δεν είναι του parkour οπως το Eternal, ούτε έχει πολλά Platform κομμάτια που να χρειάζεται.

Εγώ αναφέρω την τιμή πάντα σε Gamepass παιχνίδια, γιατί δυστηχώς στο forum εδώ και χρόνια, πολλοί κριτικάρουν/σχολιάζουν/αξιολογούν παιχνιδια με βάση το κόστος της συνδρομής, και όχι με βάση την πραγματική τους τιμή.

Ούτως ή άλλως ελάχιστοι αγοράζουν πλέον σε PC μεριά full price παιχνίδια με την κυριολεκτική έννοια, εκτός αν είναι σπανια περίπτωση πχ  Baldurs Gate 3 κλπ σε μη multiplayer τίτλους.

Και το Witcher 3 πχ πολλοί το έπαιξαν από το Θείο, ή το αγόρασαν πολύ φθηνά σε μεγάλη έκπτωση ή περιμένουν το Epic Store να το δώσει δωρεαν, ασχέτως που σαν παιχνιδι αξιζει κυριολεκτικά τα day one χρηματα του.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Πάντως σε τέτοιο game που αντικειμενικά χρειάζεσαι πολλά fps για να το απολαύσεις, έπρεπε να υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το RT. Τώρα αναγκαζόμαστε με RTX4080 να το παίξουμε σε 4K DLSS ultra performance (δηλαδή 720p) για να πάρουμε 144fps, και το FG δεν είναι η λύση, γιατί νιώθεις το input lag σε τόσο γρήγορο game.

Δημοσ.

Εγώ το τερμάτισα πάντως 2 φορές. 1η στο πολύ εύκολο γιατί θέλω τι στόρι να δω. 2η φορά για να κάνω όλα τα achievements και τώρα τι παίζω 3η φορά στη μεγαλύτερη δυσκολία δυνατή. Εμένα μου άρεσε πολύ σαν gameplay, σαν διασκέδαση. Το ευχαριστιέμαι. Αλλά για οτιδήποτε άλλο, ας πούμε soundtrack ή επικές στιγμές, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Στα 50€ που το πήρα ήταν πολύ καλό! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...