zvarthangalos Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:47 μμ Το fast swim όταν είσαι κάτω απο το νερό νομίζω πως δεν εχει εμφανή διαφορά με το να μη το πατας.
zvarthangalos Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε εχει μεγαλη διαφορα Με χειριστήριο παίζω και δεν βλέπω διαφορά.
mils Δημοσ. Τρίτη στις 08:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:50 μμ (επεξεργασμένο) Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:51 μμ από mils 2 3
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:09 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mils είπε Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. Απο τα πιο φθηνα χομπι εκει εξω ειναι το gaming. Μαλλον δεν εχετε ασχοληθει με φτιαξιμο αμαξιων με ηχεια και ηχο γενικα και αλλα πανακριβα χομπι. Το gaming αναλογικα με τις ωρες διασκεδασης που σου προσφερει ειναι οτι πιο φθηνο υπαρχει εκει εξω. Ισως εξαιρεση το ψαρεμα που οκ πληρωνεις 15 ευρω για 5 σκουλικια για δολωμα. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:09 μμ από Arkin 2
ultraex2003 Δημοσ. Τρίτη στις 09:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:37 μμ optiscaler 0.9.0 +Fsr 3.1.4 +Fsr FG
GhostDel Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ 1 ώρα πριν, mils είπε Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. Κομπλέ είσαι μέχρι το 2037 1
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:58 πμ 6 hours ago, mils said: Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. μας κανεις πλακα; ουτε καν 1
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:10 πμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mils είπε Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. 1. Μιλάς για ΑΑΑ game που βγήκε το 2025 και αναφέρεσαι σε μία low end κάρτα που βγήκε 10 χρόνια πριν. 2. Η 1050Ti ούτε όταν βγήκε δεν έπαιζε ΑΑΑ games. Όχι στα ultra ή στα high, αλλά με το ζόρι ούτε στα medium. 3. Η 3080 είναι κάρτα 2 γενιές πίσω, λογικό είναι να είναι ακριβή γιατί δεν υπάρχει στοκ και δεν παράγεται πλέον. Ούτε και κάποιος θα πάει να αγοράσει καινούργια κάρτα από 2 γενιές πίσω. 4. Υπάρχουν κάρτες φετινές που έχουν τη δύναμη της 3080 και είναι φθηνότερες. Ή περσυνές μεταχειρισμένες. 5. Τα 16gb ram δεν είναι αρκετά πλέον αν παίζεις καινούργια ΑΑΑ games. 6. To gaming μπορεί να γίνει όσο ακριβό θέλεις εσύ να γίνει. Αν παίζεις μόνο online ή γενικά ελαφριά games σε χαμηλές ρυθμίσεις γραφικών και έχεις μια τυπική οθόνη, φτιάχνεις σύστημα με κάτω από 1000 ευρώ άνετα, (και με το monitor μέσα στην τιμή). Αν θες να παίζεις ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε υψηλά γραφικά και θες και oled οθόνη τότε πας στα 3000 συνολικά, και παραπάνω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:11 πμ από just_a_dude 2
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ Βαριά τα 80αρια.. μόλις 281Κ πούλησε στο ps5
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 10:21 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:21 πμ Το HW Lumen ρίχνει crash(UE Fatal Error) σε μια συγκεκριμένη σκηνή στο προτελευταίο boss. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι οκ. 13 ώρες πριν, mils είπε Παρα παρά πολύ βαρύ το παιχνίδι.Τωρα είδα τις απαιτήσεις. Βλέπω στις προτεινόμενες απαιτήσεις στο steam και έχει την rtx 3080? και βλέπω τιμές στο skroutz από 600€ μέχρι τα 1000€ λες και πουλάνε κάνα μτχ αμαξι. Ακριβό σπορ τα videogames.Τόσα πολλά λεφτά ούτε για αστείο για κάρτα. Όταν φτάσει τα 200 € αυτή η κάρτα το συζητάμε. Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Τουλαχιστον στην μνήμη ram ειμαι υπερκομπλε με 16gb ram. Η κάρτα σου δεν ήταν ποτέ για σοβαρά παιχνίδια, για σαβούρες τύπου Fortnite, CS, Valorant κλπ μόνο. 1
solid21 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 πμ 1 ώρα πριν, firepc είπε Βαριά τα 80αρια.. μόλις 281Κ πούλησε στο ps5 συμφωνω πως ειναι βαρια τα 80αρια , αλλα mgs δεν εχει κλεισει ουτε εβδομαδα
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ να πω οτι το παιχνιδι μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα.Ισως φταινε οι απαιτησεις που ειχα μετα το death stranding και ξεχνω οτι προκειται για παιχνιδι δεκαετιας.Δυστυχως σεναριακα ειναι πολυ μετριο. Ενα χαριστικο 6.5 απο μενα.Με δεδομενα ομως του 2025 (και οχι οταν κυκλοφορησε το game) εφοσον τωρα τα θελουν τα λεφτακια μου.
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Σεναριακά καλώς ή κακώς στα MGS πρέπει να έχεις παίξει και τα υπόλοιπα παιχνίδια του universe για να βγάλουν κάποιο νόημα ή τέλος πάντων να καταλαβαίνεις τι ρόλο βαράνε οι χαρακτήρες, τα politics κτλ. Αλλιώς είναι ακόμα πιο convoluted απ' όσο ούτως ή άλλως τα έχει γράψει ο Kojima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα