Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Χρονολογικά είναι το πρώτο αυτό πάντως.
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:29 μμ 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Χρονολογικά είναι το πρώτο αυτό πάντως. Σωστά, αλλά και πάλι είναι διαφορετικό αν γνωρίζεις ήδη τι εστί Big Boss, The Boss, Ocelot κτλ. Έχει άλλο impact. Το βλέπω σαν τις τριλογίες του Star Wars, όπου ζήσαμε αξιομνημόνευτους χαρακτήρες στο απόγειο και στη συνέχεια μας έδωσαν το origin story και το "έδεσαν" με μοναδικό τρόπο. Το τελευταίο boss fight του Snake Eater, το οποίο θεωρώ από τα πιο ανατριχιαστικά στο gaming γενικότερα, δεν θα το βιώσει με τον ίδιο τρόπο κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει το lore του franchise.
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:43 μμ 16 ώρες πριν, mils είπε Έχω μείνει με την 1050 ti μου του 2015 και με τέτοιες τιμές βλέπω να μένω με την ίδια κάρτα μέχρι το 2030. Και πολύ καλά θα κάνεις! Αλλά μιας και λέμε για αρχαιολογίες: NVIDIA to End GeForce Regular Driver Support for Maxwell, Volta, and Pascal GPUs in Q4 16 ώρες πριν, Arkin είπε Ισως εξαιρεση το ψαρεμα που οκ πληρωνεις 15 ευρω για 5 σκουλικια για δολωμα. Δε θες να ξες πόσο ακριβά είναι τα δολώματα! Αποξηραμένα Σκουλίκια Dynabait 6€ για 5γρ (1200€ το κιλό)! Και αυτά είναι για ψάρια για ρηχές σχετικά θάλασσες και μικρά ψάρια. Άμα πάμε σε καλά ζωντανά δολώματα όπως Φαραώ κτλ σκας πολλά €€€€, εκεί πάει με τον σκώλυκα η τιμή, όσο πιο μεγάλος, τόσο πιο ακριβός.! Υπάρχει πάντα και η τίμια γαρίδα, αλλά όχι με τρελά αποτελέσματα. Και μετά είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός και βενζίνες αν πας με βάρκα, συντήρηση κάθε χρόνο μηχανής, βάρκας. Το καλάμι σκέτο, ένα καλό, είναι το πιο βασικό και πιο ακριβό, μετά βάλε και τον μηχανισμό ψαρέματος έξτρα αγορά, πανικός! Ναι υπάρχουν και τα πολύ φτηνά τον 30€, ε αυτά ποια 10 χρόνια να βγάλουν; Θα τα φάει χθές η αλμύρα! Άσε άσε! Το ψάρεμα ίσως είναι ένα από τα ακριβότερα χόμπια, ύπουλα ακριβό! Γιαυτό το καλοκαίρι παίζω πιο λίγο και αγοράζω ακόμα πιο λίγα παιχνίδια 😅
αποστόλης Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Η σειρά είναι η αγαπημένη μου. Ξέρω όλο το lore και τα έχω παίξει όλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μεταφορά. Βέβαια λόγω του νέου χειρισμού μου φάνηκε απίστευτα εύκολο. Το ξεκινάω πάλι στο extreme να ξεβλαχεψω. Με 4070ti στα 34400χ1440 είμαι μπόμπα. Δε θα ξεχάσω ποτέ το "European extreme" του sons of liberty. Μιλάμε για πόνο
mils Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε 1. Μιλάς για ΑΑΑ game που βγήκε το 2025 και αναφέρεσαι σε μία low end κάρτα που βγήκε 10 χρόνια πριν. 2. Η 1050Ti ούτε όταν βγήκε δεν έπαιζε ΑΑΑ games. Όχι στα ultra ή στα high, αλλά με το ζόρι ούτε στα medium. 3. Η 3080 είναι κάρτα 2 γενιές πίσω, λογικό είναι να είναι ακριβή γιατί δεν υπάρχει στοκ και δεν παράγεται πλέον. Ούτε και κάποιος θα πάει να αγοράσει καινούργια κάρτα από 2 γενιές πίσω. 4. Υπάρχουν κάρτες φετινές που έχουν τη δύναμη της 3080 και είναι φθηνότερες. Ή περσυνές μεταχειρισμένες. 5. Τα 16gb ram δεν είναι αρκετά πλέον αν παίζεις καινούργια ΑΑΑ games. 6. To gaming μπορεί να γίνει όσο ακριβό θέλεις εσύ να γίνει. Αν παίζεις μόνο online ή γενικά ελαφριά games σε χαμηλές ρυθμίσεις γραφικών και έχεις μια τυπική οθόνη, φτιάχνεις σύστημα με κάτω από 1000 ευρώ άνετα, (και με το monitor μέσα στην τιμή). Αν θες να παίζεις ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε υψηλά γραφικά και θες και oled οθόνη τότε πας στα 3000 συνολικά, και παραπάνω. Αυτό ακριβώς.Θες πολλά λεφτά ρε γμτ. κοιτούσα για καινούργιες κάρτες των 8 gb για να γλιτώσω χρηματα αλλά απ' ότι βλέπω σε ΑΑΑ παιχνίδια δεν είναι αρκετές. Γιατί όπως πολύ σωστά γράφεις για να απολαυσει κάποιος το παιχνίδι όπως πρέπει χωρίς υποχωρήσεις στα γραφικα και για να φανούν ακόμη καλύτερα και οι επιδόσεις της κάρτας είναι επίσης πολύ σημαντική και η προσθήκη μιας καινούργιας ποιοτικης oled για την καλύτερη ανάδειξη των γραφικών. Μακάρι να ήμουν τόσο άνετος οικονομικά για τέτοια setup που είναι και τα προτεινόμενα εν έτη 2025. Τεσπα θα κάνω υπομονή μέχρι να πέσουν οι τιμές οπότε μέχρι τότε θα βλέπω gameplay από τα καινούργια παιχνίδια στο youtube. 3
solid21 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dsi44 είπε να πω οτι το παιχνιδι μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα.Ισως φταινε οι απαιτησεις που ειχα μετα το death stranding και ξεχνω οτι προκειται για παιχνιδι δεκαετιας.Δυστυχως σεναριακα ειναι πολυ μετριο. Ενα χαριστικο 6.5 απο μενα.Με δεδομενα ομως του 2025 (και οχι οταν κυκλοφορησε το game) εφοσον τωρα τα θελουν τα λεφτακια μου. 21 χρονια ειναι τρελακια μου, πια δεκαετια , ελα να κλαψουμε παρεα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:51 μμ από solid21 1 2
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 05:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:14 μμ 1 ώρα πριν, mils είπε Μακάρι να ήμουν τόσο άνετος οικονομικά για τέτοια setup που είναι και τα προτεινόμενα εν έτη 2025. 360ευρώ εχει η 9060xt 16GB /10χρονια που είναι η κάρτα σου =36ευρώ τον χρόνο να έβαζες στην άκρη για αγορά νέας κάρτας. Δεν χρειάζεται να είσαι άνετος οικονομικά για να αγοράσεις νέα κάρτα. 3
just_a_dude Δημοσ. Τετάρτη στις 06:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:29 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mils είπε Αυτό ακριβώς.Θες πολλά λεφτά ρε γμτ. κοιτούσα για καινούργιες κάρτες των 8 gb για να γλιτώσω χρηματα αλλά απ' ότι βλέπω σε ΑΑΑ παιχνίδια δεν είναι αρκετές. Γιατί όπως πολύ σωστά γράφεις για να απολαυσει κάποιος το παιχνίδι όπως πρέπει χωρίς υποχωρήσεις στα γραφικα και για να φανούν ακόμη καλύτερα και οι επιδόσεις της κάρτας είναι επίσης πολύ σημαντική και η προσθήκη μιας καινούργιας ποιοτικης oled για την καλύτερη ανάδειξη των γραφικών. Μακάρι να ήμουν τόσο άνετος οικονομικά για τέτοια setup που είναι και τα προτεινόμενα εν έτη 2025. Τεσπα θα κάνω υπομονή μέχρι να πέσουν οι τιμές οπότε μέχρι τότε θα βλέπω gameplay από τα καινούργια παιχνίδια στο youtube. Εντάξει δεν είναι το προτεινόμενο να έχεις σύστημα που κάνει 3000+ ευρώ συνολικά. Υπάρχουν πολύ καλές οθόνες που δεν είναι oled. Ας πούμε οι mini led που είναι πολύ φθηνότερες και έχουν δυνατή εικόνα. Αλλά για ΑΑΑ θες μια κάρτα από 5060Τi 16GB/9060XT 16GB και πάνω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:30 μμ από just_a_dude 2
mils Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:46 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε 360ευρώ εχει η 9060xt 16GB /10χρονια που είναι η κάρτα σου =36ευρώ τον χρόνο να έβαζες στην άκρη για αγορά νέας κάρτας. Δεν χρειάζεται να είσαι άνετος οικονομικά για να αγοράσεις νέα κάρτα. Λίγα χρόνια την έχω αυτή την κάρτα όταν είχε και αυτή κοντά στα 300€ και γενικα ήμουν κατά της amd τα τελευταία χρόνια μιας και σε συζητήσεις σε ομάδες σε fb αρκετοί μου έχουν πει καλύτερα να μην επιλέξω amd gpu και να κοιτάζω κάτι σε nvidia μιας και είναι καλύτερη στο θέμα με τους drivers χωρίς κρασαρισματα κλπ για τα παιχνίδια. Πάντως πολύ πιο ακριβή η nvdia με τις rtx σε σχέση με τις τιμές των amd gpu. Χρυσοπληρωνεται το κάθε gb vram αυτής της εταιρίας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:46 μμ από mils
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ 4 ώρες πριν, mils είπε Αυτό ακριβώς.Θες πολλά λεφτά ρε γμτ. κοιτούσα για καινούργιες κάρτες των 8 gb για να γλιτώσω χρηματα αλλά απ' ότι βλέπω σε ΑΑΑ παιχνίδια δεν είναι αρκετές. Γιατί όπως πολύ σωστά γράφεις για να απολαυσει κάποιος το παιχνίδι όπως πρέπει χωρίς υποχωρήσεις στα γραφικα και για να φανούν ακόμη καλύτερα και οι επιδόσεις της κάρτας είναι επίσης πολύ σημαντική και η προσθήκη μιας καινούργιας ποιοτικης oled για την καλύτερη ανάδειξη των γραφικών. Μακάρι να ήμουν τόσο άνετος οικονομικά για τέτοια setup που είναι και τα προτεινόμενα εν έτη 2025. Τεσπα θα κάνω υπομονή μέχρι να πέσουν οι τιμές οπότε μέχρι τότε θα βλέπω gameplay από τα καινούργια παιχνίδια στο youtube. Οι vga από τα μέσα του 2020 πήραν τρελή άνοδο στις τιμές τους, δεν έχεις καθόλου άδικο ότι είναι ακριβές, και αυτές με τα 8gb δεν κάνουν για gaming, τις υπερκοστολογούν κιόλας. Πόσα τεχνολογικά sites κράζουν την επιλογή των εταιριών να βγάζουν 8αρες σε αυτές τις τιμές κιόλας. Κάπου εκεί έρχονται οι κονσόλες όμως, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αυτό το κενό συμπληρώνουν, για όσους είναι στενά οικονομικά. 1
spinemm Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mils said: Λίγα χρόνια την έχω αυτή την κάρτα όταν είχε και αυτή κοντά στα 300€ και γενικα ήμουν κατά της amd τα τελευταία χρόνια μιας και σε συζητήσεις σε ομάδες σε fb αρκετοί μου έχουν πει καλύτερα να μην επιλέξω amd gpu και να κοιτάζω κάτι σε nvidia μιας και είναι καλύτερη στο θέμα με τους drivers χωρίς κρασαρισματα κλπ για τα παιχνίδια. Πάντως πολύ πιο ακριβή η nvdia με τις rtx σε σχέση με τις τιμές των amd gpu. Χρυσοπληρωνεται το κάθε gb vram αυτής της εταιρίας. Απο το να σκας 300 απο εδω 250 απο εκει κλπ και με το οποιο αγχος εαν θα ευχαριστηθεις ή οχι το οποιοδηποτε καινουριο ή παλιο παιχνιδι, επενδυσε 899Ε και παρε ενα ASUS ROG ALLY X ή Ζ1 ΕXTREME και θα εισαι αρχοντας, εαν δε επενδυσεις και το συνδυασεις (ή εχεις ηδη επενδυσει σε) με ενα καλο gaming monitor τοτε θα το καταευχαριστηθεις και το MGS και καθε αλλο game!!! Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:11 μμ από spinemm 1 3
mils Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ 19 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Οι vga από τα μέσα του 2020 πήραν τρελή άνοδο στις τιμές τους, δεν έχεις καθόλου άδικο ότι είναι ακριβές, και αυτές με τα 8gb δεν κάνουν για gaming, τις υπερκοστολογούν κιόλας. Πόσα τεχνολογικά sites κράζουν την επιλογή των εταιριών να βγάζουν 8αρες σε αυτές τις τιμές κιόλας. Κάπου εκεί έρχονται οι κονσόλες όμως, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αυτό το κενό συμπληρώνουν, για όσους είναι στενά οικονομικά. Καλά ειδικά της nvidia ακόμη και μια με 8 gb όπως η rtx 4060 από περιέργεια που είδα τώρα στο skroutz είναι αρκετές στα 400 + € και φτάνει μέχρι και τα 740 € χαχαχαχα. Άντε και στα 1000 + € σε κάνα εξάμηνο αυτή η κάρτα των 8 gb λες και είναι από διαμάντια φτιαγμενη χαχαχαχαχα!!! τι τα έχουν περάσει τα € για στραγάλια? Τουλαχιστον ποιο normal τιμές η amd και πιο προσιτές οι κονσόλες μπροστά σε τέτοια χάλια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα