ventic139 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Θελω να τοποθετησω σε ενα παραθυρο δωματιου που βλεπει στο εσωτερικο της πολυκατοικιας ωστε να μην με βλεπουν οι εξω αλλα να βλεπω κανονικα εγω εξω, σαν καθρεφτης.. Ιδανικα και ευκολο στη τοποθετηση, πηρα ενα απο το leroy αλλα δε ειναι και οτι καλυτερο.. Εχουμε καμια προταση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από ventic139
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ventic139 είπε Καλημερα σας, Θελω να τοποθετησω σε ενα παραθυρο δωματιου που βλεπει στο εσωτερικο της πολυκατοικιας ωστε να μην με βλεπουν οι εξω αλλα να βλεπω κανονικα εγω εξω, σαν καθρεφτης.. Ιδανικα και ευκολο στη τοποθετηση, πηρα ενα απο το leroy αλλα δε ειναι και οτι καλυτερο.. Ευχαριστω εκ των προτερων. Ότι και να βάλεις από αυτες τις αυτοκόλλητες είναι χάλια. Πεταμένα λεφτά. Πλήρωσε κάτι παραπάνω να σου βάλει ένα σωστο τζάμι ο τζαμας σου Επεξ/σία 12 Ιουνίου από SeNNinhA 1
ventic139 Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ότι και να βάλεις από αυτες τις αυτοκόλλητες είναι χάλια. Πεταμένα λεφτά. Πλήρωσε κάτι παραπάνω να σου βάλει ένα σωστο τζάμι ο τζαμας σου Δυστυχως νοικιαζω οποτε δε θα ηθελα να μπω σε τετοιες διαδικασιες.. αν ηταν δικο μου θα ηταν το ιδανικο!!
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, ventic139 είπε Δυστυχως νοικιαζω οποτε δε θα ηθελα να μπω σε τετοιες διαδικασιες.. αν ηταν δικο μου θα ηταν το ιδανικο!! Γιατί θεωρείς ότι με το να δοκιμάζεις διάφορες θα σου κοστίσει λιγότερο? Ήδη λογικά έδωσες γύρω στα 25-30€ στο Leroy. Εάν πάρεις άλλη μια και δεν σου κάνει? Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο αλλά δεν κοστίζει το τζάμι τόσο πολύ. Πάρε προσφορά ή μπορεί να σου προτείνει και αυτες που αυτός ίσως χρησιμοποιεί. Μπορεί μπορεί να έχει να σου κόψει και ο ίδιος ακριβώς τις διαστάσεις και να την βάλεις μόνος σου ή να σου δώσει τιμή όχι για τζάμι αλλά μεμβράνη με την τοποθέτηση της.
ventic139 Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Γιατί θεωρείς ότι με το να δοκιμάζεις διάφορες θα σου κοστίσει λιγότερο? Ήδη λογικά έδωσες γύρω στα 25-30€ στο Leroy. Εάν πάρεις άλλη μια και δεν σου κάνει? Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο αλλά δεν κοστίζει το τζάμι τόσο πολύ. Πάρε προσφορά ή μπορεί να σου προτείνει και αυτες που αυτός ίσως χρησιμοποιεί. Μπορεί μπορεί να έχει να σου κόψει και ο ίδιος ακριβώς τις διαστάσεις και να την βάλεις μόνος σου ή να σου δώσει τιμή όχι για τζάμι αλλά μεμβράνη με την τοποθέτηση της. εδω ηδη 50 θες να πεις γτ ειναι δυο φυλα θα παρω προσφορα δε εχεις αδικο σε αυτο, μπορει να μου βγει πιο φθηνο γτ δε το βλεπω πολυ σοι αυτο που πηρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα