sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, nikx είπε Ιδια ερωτηση με το αρχικο ποστ ,καμμια γνωμη για αυτον το made in greece πινακα; Επικινδυνοτητα λογω παλαιοτητας δεν ρωταω αν υπαρχει ,θα υπαρχει σιγουρα αλλα σε τι βαθμο; Σε περιπτωση που καει καμμια ασφαλεια βρισκονται ευκολα;; Κατι αλλο; Αυτό έπρεπε να έχει αντικατατασταθεί, εδώ και 30 χρόνια. Οπότε η ερώτηση σου δεν έχει καμία απολύτως βάση. Απλά πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο να τον αλλάξει. και ΝΑΙ, δεν προσφέρει ασφάλεια. Προσέφερε ασφάλεια κάποτε που υπήρχαν μόνο λάμπες πυρακτώσεως μέσα στο σπίτι. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από sphinxgr 2
nvel Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, nikx είπε Επικινδυνοτητα λογω παλαιοτητας δεν ρωταω αν υπαρχει ,θα υπαρχει σιγουρα αλλα σε τι βαθμο; Σε περιπτωση που καει καμμια ασφαλεια βρισκονται ευκολα;; είναι τέλος δεκαετίας 60 οπότε πάει για αντικατάσταση, τηκτές ασφάλειες βρίσκεις εύκολα δεν πρόκειται να καταργηθούν. Οι αυτόματες που έχει έχουν καταργηθεί δεκαετίες όποτε δεν βρίσκονται αν χαλάσουν, μόνο στο παζάρι από εκποίηση παλιού στοκ. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από nvel 1
nikx Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τηκτές ασφάλειες ειναι η μεσαια και η κατω δεξια απο οτι καταλαβα και ο Θεος να τις κανει αυτοματες ειναι οι 2 πανω και η κατω αριστερα. Thnx! Παντως αν και το διαμερισμα δεν κατοικειται μονιμα καλο ειναι ξερουμε τι γινεται. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από nikx
nvel Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, nikx είπε Τηκτές ασφάλειες ειναι η μεσαια και η κατω δεξια απο οτι καταλαβα και ο Θεος να τις κανει αυτοματες ειναι οι 2 πανω και η κατω αριστερα. τηκτές είναι η γενική στο κέντρο και της κουζίνας, οι πωματοαυτόματοι αν χαλάσουν (καλύτερα να τις αλλάξεις άμεσα) μπαίνουν τηκτές στην θέση τους. 1
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 12:00 ΜΜ, nikx είπε Τηκτές ασφάλειες ειναι η μεσαια και η κατω δεξια απο οτι καταλαβα και ο Θεος να τις κανει αυτοματες ειναι οι 2 πανω και η κατω αριστερα. Thnx! Παντως αν και το διαμερισμα δεν κατοικειται μονιμα καλο ειναι ξερουμε τι γινεται. Να προγραμματίσεις τη αλλαγή και πάρε προσφορές αναλόγως και του υλικού Γείωση να φανταστώ έχει στα υδραυλικά ; Πρέπει να δεις και αυτό . 1
Deu164 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα αγόρασα πρόσφατα διαμέρισμα κατασκευής τέλη δεκαετίας 90 το οποίο έχει γίνει ανακαίνιση το 2014 Σκοπεύω να αλλάξω ασφάλειες, διακόπτες, ρελέ, και γενικά τα περιεχόμενα του πίνακα για προληπτικούς λόγους να έχω μια σειρά αν όχι άμεσα κάποια στιγμή μόλις τακτοποιηθώ πλήρως. Αυτό που με ξενίζει είναι ότι ο πίνακας το κουτί αν και είναι σε καλή κατάσταση και όχι αρχαίος μεταλλικός με plexiglass τζάμι δε νομίζω να αλλάχτηκε μαζί με τα περιεχόμενα στην ανακίνηση αλλά είναι τεράστιος, θα τον χαρακτήριζα διπλάσιο σε μέγεθος από ότι βρίσκουμε σε ένα τυπικό νοικοκυριό σχεδόν όσο επιφάνεια έχει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας! Ειναι σίγουρα 5*24 ίσως και μεγαλύτερος... Για να τον αλλάξω για αισθητικούς λογούς με κάτι μικρότερο και πιο μαζεμένο είναι μεγάλη η φασαρία και το κόστος? Δεν έχω μιλήσει με ηλεκτρολόγο ακόμα άπλα έτυχε είδα το θέμα και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Deu164
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Deu164 είπε Καλημέρα αγόρασα πρόσφατα διαμέρισμα κατασκευής τέλη δεκαετίας 90 το οποίο έχει γίνει ανακαίνιση το 2014 Σκοπεύω να αλλάξω ασφάλειες, διακόπτες, ρελέ, και γενικά τα περιεχόμενα του πίνακα για προληπτικούς λόγους να έχω μια σειρά αν όχι άμεσα κάποια στιγμή μόλις τακτοποιηθώ πλήρως. Αυτό που με ξενίζει είναι ότι ο πίνακας το κουτί αν και είναι σε καλή κατάσταση και όχι αρχαίος μεταλλικός με plexiglass τζάμι δε νομίζω να αλλάχτηκε μαζί με τα περιεχόμενα στην ανακίνηση αλλά είναι τεράστιος, θα τον χαρακτήριζα διπλάσιο σε μέγεθος από ότι βρίσκουμε σε ένα τυπικό νοικοκυριό σχεδόν όσο επιφάνεια έχει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας! Ειναι σίγουρα 5*24 ίσως και μεγαλύτερος... Για να τον αλλάξω για αισθητικούς λογούς με κάτι μικρότερο και πιο μαζεμένο είναι μεγάλη η φασαρία και το κόστος? Δεν έχω μιλήσει με ηλεκτρολόγο ακόμα άπλα έτυχε είδα το θέμα και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Τον πίνακα τον θέλουμε μεγάλο με ξεχωριστές ασφάλειες για κάθε παροχή. Αν δεν σου αρέσει η εμφάνιση του, κάλυψε τον. Αν έχει γίνει αλλαγή του με επώνυμο υλικό τα τελευταία 10 χρόνια, απλά κάλυψε τον
masteripper Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 hour ago, Deu164 said: Καλημέρα αγόρασα πρόσφατα διαμέρισμα κατασκευής τέλη δεκαετίας 90 το οποίο έχει γίνει ανακαίνιση το 2014 Σκοπεύω να αλλάξω ασφάλειες, διακόπτες, ρελέ, και γενικά τα περιεχόμενα του πίνακα για προληπτικούς λόγους να έχω μια σειρά αν όχι άμεσα κάποια στιγμή μόλις τακτοποιηθώ πλήρως. Αυτό που με ξενίζει είναι ότι ο πίνακας το κουτί αν και είναι σε καλή κατάσταση και όχι αρχαίος μεταλλικός με plexiglass τζάμι δε νομίζω να αλλάχτηκε μαζί με τα περιεχόμενα στην ανακίνηση αλλά είναι τεράστιος, θα τον χαρακτήριζα διπλάσιο σε μέγεθος από ότι βρίσκουμε σε ένα τυπικό νοικοκυριό σχεδόν όσο επιφάνεια έχει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας! Ειναι σίγουρα 5*24 ίσως και μεγαλύτερος... Για να τον αλλάξω για αισθητικούς λογούς με κάτι μικρότερο και πιο μαζεμένο είναι μεγάλη η φασαρία και το κόστος? Δεν έχω μιλήσει με ηλεκτρολόγο ακόμα άπλα έτυχε είδα το θέμα και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Αλλοι κάνουν αμάν για μεγαλύτερο πίνακα και εσύ τον βρήκες έτοιμο, άστον έτσι και σιγα σιγά θα τον γεμίσεις, 1 αυτοματισμός εδώ, η Hager είχε κάτι ωραία κόλπα για πίνακες θυμάμαι ,δες μήπως κάποια τα χρειάζεσαι Βάλε και μια φώτο.
meletis_m Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Deu164 είπε Καλημέρα αγόρασα πρόσφατα διαμέρισμα κατασκευής τέλη δεκαετίας 90 το οποίο έχει γίνει ανακαίνιση το 2014 Σκοπεύω να αλλάξω ασφάλειες, διακόπτες, ρελέ, και γενικά τα περιεχόμενα του πίνακα για προληπτικούς λόγους να έχω μια σειρά αν όχι άμεσα κάποια στιγμή μόλις τακτοποιηθώ πλήρως. Αυτό που με ξενίζει είναι ότι ο πίνακας το κουτί αν και είναι σε καλή κατάσταση και όχι αρχαίος μεταλλικός με plexiglass τζάμι δε νομίζω να αλλάχτηκε μαζί με τα περιεχόμενα στην ανακίνηση αλλά είναι τεράστιος, θα τον χαρακτήριζα διπλάσιο σε μέγεθος από ότι βρίσκουμε σε ένα τυπικό νοικοκυριό σχεδόν όσο επιφάνεια έχει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας! Ειναι σίγουρα 5*24 ίσως και μεγαλύτερος... Για να τον αλλάξω για αισθητικούς λογούς με κάτι μικρότερο και πιο μαζεμένο είναι μεγάλη η φασαρία και το κόστος? Δεν έχω μιλήσει με ηλεκτρολόγο ακόμα άπλα έτυχε είδα το θέμα και βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω. Προφανώς είναι χειροποίητος ο πίνακας . Φτιάξε τον υλικό να έχεις χώρο και μη τον πειράζεις σε μέγεθος .
xsterg Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 10:57 ΠΜ, nikx είπε Ιδια ερωτηση με το αρχικο ποστ ,καμμια γνωμη για αυτον το made in greece πινακα; Επικινδυνοτητα λογω παλαιοτητας δεν ρωταω αν υπαρχει ,θα υπαρχει σιγουρα αλλα σε τι βαθμο; Σε περιπτωση που καει καμμια ασφαλεια βρισκονται ευκολα;; Κατι αλλο; ναι, εαν καει ασφαλεια βρισκεις ευκολα. αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. αυτος ο πινακας δεν πληρει κανενα συγχρονο στανταρ ασφαλειας. σε επανελεγχο για την δεη απλα κοβεσαι μετεξεταστεος...
nvel Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, meletis_m είπε Προφανώς είναι χειροποίητος ο πίνακας . Φτιάξε τον υλικό να έχεις χώρο και μη τον πειράζεις σε μέγεθος . οι πίνακες κατασκευάζονται σε μαζική παραγωγή και σε μεγάλα μεγέθη, custom μπαίνουν μόνο όταν έχουμε περίεργες διαστάσεις πχ πολύ στενός και ψηλός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα