mariosnik_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό σε πείραξε; Η (σχεδόν) παντελής έλλειψη τόνων είναι πολύ χειρότερο! Τι στο καλό, αφού τα κινητά βάζουν μόνα τους τους τόνους. 😎 Δεν τους βάζουν σε όλες τις λέξεις πάντα. Σε μερικές δεν μπαίνουν αυτόματα, οπότε πρέπει να κάνω διάφορα κόλπα για να καταφέρω να μπει τόνος εκεί που δεν μπαίνει αυτόματα.
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 16 hours ago, haris_216 said: Αφού ξέρουν ότι είναι γνωστή μ...κία (άσχετα αν μπορεί να πει κάποιος στον συνδρομητή "ας πρόσεχες") και προφανώς πολλοί θα παίρνουν και θα τους κράζουν ζητώντας μηδενισμό της χρέωσης, προθυμοποιήθηκαν να το κάνουν εκείνοι. Έτσι και "καλοί" φαίνονται αλλά και τσιμπάνε κάποια φραγκάκια (το 50% είναι καλύτερο από 0% αν κάποιος το κυνηγήσει και μπλέξουν με καταγγελίες, κλπ. Χώρια τη βαβούρα) και καταγγελια να παει βεβαια δεν σημαινει οτι θα την κερδισει ο αλλος.αφενος γιατι ερχεται μυνημα αφετερου γιατι ο αλλος εχει ανοιχτο το roaming. ασχετα που μπορει να τα σβησουν αυτα. 1
haris_216 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, poulinos είπε και καταγγελια να παει βεβαια δεν σημαινει οτι θα την κερδισει ο αλλος.αφενος γιατι ερχεται μυνημα αφετερου γιατι ο αλλος εχει ανοιχτο το roaming. ασχετα που μπορει να τα σβησουν αυτα. Εννοείται. Τυπικά είναι καλυμμένοι. Αλλά επειδή ξέρουν ότι είναι "κάπως", δείχνουν "ευελιξία" στην γκρίνια
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, haris_216 said: Εννοείται. Τυπικά είναι καλυμμένοι. Αλλά επειδή ξέρουν ότι είναι "κάπως", δείχνουν "ευελιξία" στην γκρίνια ισχυει.εχει τυχει να σε παροχο να παω εξωτερικο και οπως εκανα το βουνο με πεταξε σε δικτυο διπλανης χωρας που δεν ειναι roaming. ο παροχος ΑΥΤΟΜΑΤΑ ενεργοποιησε προγραμμα με 15 ευρω για χρηση x megabyte σε αυτην την χωρα.και δεν υπηρχε τροπος να το κοψω.εστειλα email οτι μου ενεργοποιησατε προγραμμα χωρις να το ζητησω και μου το εσβησαν το ποσο αυτο.βεβαια φαινοταν και απο την χρηση οτι δεν εφαγα ουτε 1mbyte. βεβαια στην δικη μου περιπτωση ειναι του παροχου το θεμα που ενεργοποιει πακετο με το ετσι θελω.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 900€ λογαριασμός τι ακριβώς έκανε;Πόσο μίλησε/ήταν στο ιντερνετ;
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Ukforthemoment said: 900€ λογαριασμός τι ακριβώς έκανε;Πόσο μίλησε/ήταν στο ιντερνετ; οι χρεωσεις γενικα ειναι εξωφρενικες στο δορυφορικο.το ιδιο και αν πχ ανοιξεις τα data σε ζωνη εκτος ευρωπαικης ενωσης. σου ανεβαζω τωρα τα πακετα που μου δινουν για roaming σε διαφορες ζωνες και θα γελασεις.για αυτο βγαζεις esim βεβαια. 65 ευρω για 5 ολοκληρα mbyte Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από poulinos 1
lector Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, poulinos είπε οι χρεωσεις γενικα ειναι εξωφρενικες στο δορυφορικο.το ιδιο και αν πχ ανοιξεις τα data σε ζωνη εκτος ευρωπαικης ενωσης. σου ανεβαζω τωρα τα πακετα που μου δινουν για roaming σε διαφορες ζωνες και θα γελασεις.για αυτο βγαζεις esim βεβαια. 65 ευρω για 5 ολοκληρα mbyte Αυτες οι χρεωσεις παιζει να χουν ξεμεινει απο εποχη 2G... 5MB παιζει να τρωει το κινητο σε idle χωρις καν να το χρησιμοποιησεις για λιγη ωρα...
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, lector said: Αυτες οι χρεωσεις παιζει να χουν ξεμεινει απο εποχη 2G... 5MB παιζει να τρωει το κινητο σε idle χωρις καν να το χρησιμοποιησεις για λιγη ωρα... το ξερω.απορω γιατι υπαρχουν καν.εκτος πραγματικοτητας.
great Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, lector said: Αυτες οι χρεωσεις παιζει να χουν ξεμεινει απο εποχη 2G... 5MB παιζει να τρωει το κινητο σε idle χωρις καν να το χρησιμοποιησεις για λιγη ωρα... πω πω ναι, 25ΜΒ !!!!!!!!!!!! τι λες τωρα !!!!!!, μονο δραχμές δεν εχουν βάλει διπλα στο ποσό! 1
mariosnik_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω επειδή δεν είμαι τόσο σχετικός. Τρόποι για να το αποφύγεις αυτό με τις χρεώσεις ποιοι είναι; Μηπως να τεθεί το κινητό σε λειτουργία πτήσης και να μπλοκαρονται όλα; Αν υπάρξει ανάγκη και πρέπει να μπει στο internet το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο wifi του πλοίου ώστε να αποφύγεις τις χρεώσεις από τα δεδομένα; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από mariosnik_
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, mariosnik_ said: Να ρωτήσω επειδή δεν είμαι τόσο σχετικός. Τρόποι για να το αποφύγεις αυτό με τις χρεώσεις ποιοι είναι; Μηπως να τεθεί το κινητό σε λειτουργία πτήσης και να μπλοκαρονται όλα; Αν υπάρξει ανάγκη και πρέπει να μπει στο internet το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο wifi του πλοίου ώστε να αποφύγεις τις χρεώσεις από τα δεδομένα; σε nova κλεινεις το roaming απο το app με aeroplane mode ναι μπαινεις σε wifi αμα θες Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από poulinos
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, great said: πω πω ναι, 25ΜΒ !!!!!!!!!!!! τι λες τωρα !!!!!!, μονο δραχμές δεν εχουν βάλει διπλα στο ποσό! γενικως και εγω απορω με ποια λογικη τα δινουν.δεν φτανει για τιποτα.και να εκανε ενα ευρω θα ελεγα οκ.αντε να κανεις λιγο viber για κανα 20 λεπτο.αλλα τετοια ποσα ειναι ξεφτιλα. σε χωρες εκτος ΕΕ παιζει e-sim πάντα.
great Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, poulinos said: γενικως και εγω απορω με ποια λογικη τα δινουν.δεν φτανει για τιποτα.και να εκανε ενα ευρω θα ελεγα οκ.αντε να κανεις λιγο viber για κανα 20 λεπτο.αλλα τετοια ποσα ειναι ξεφτιλα. σε χωρες εκτος ΕΕ παιζει e-sim πάντα. δεν νομιζω οτι υπαρχει λογικη, ξεχασμενη σελίδα ειναι απο την PANAFON. Ειμαι σιγουρος οτι αν δω το source θα βρουμε μέσα copyright 2002.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, great said: δεν νομιζω οτι υπαρχει λογικη, ξεχασμενη σελίδα ειναι απο την PANAFON. Ειμαι σιγουρος οτι αν δω το source θα βρουμε μέσα copyright 2002. α.nova. b.μεσα στο app οχι σε ξεχασμενη ιστοσελιδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα