Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Millennium είπε

Σε τι κατάσταση είναι ο Βαλαντσιουνας; Γιατί διαβάζω διάφορα. Έχω να τον δω καιρό.

Μέτρια αλλά είναι μεγάλος παίκτης και τεράστιο κορμί σε ύψος - όγκο που δεν ταιριάζει στους δικούς μας που είναι φτερό στον άνεμο μπροστά του. Ο Γιάννης χρειάζεται επιθετικά (στην ουσία είναι σχεδόν όλη μας η επίθεση) οπότε πρέπει στην άμυνα να προσέξει τα φάουλ και στην επίθεση τα επιθετικά.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος να ενημερώσει τη παπαδοσαύρα ότι ο Σαμουντούροφ μπήκε στα highlights της FIBA... 😄

43 minutes ago, Millennium said:

Σε τι κατάσταση είναι ο Βαλαντσιουνας; Γιατί διαβάζω διάφορα. Έχω να τον δω καιρό.

Βαρύς στο pick n roll, τον σημαδεύουν οι αντίπαλοι. Αργός στις επιστροφές.

Αλλά με μια ματιά που έριξα σε highlights με Γερμανία και Φινλανδία (δε ξέρω κανέναν παίχτη των Λιθουανών), είδα ψηλά / δυνατά κορμιά στη 5άδα. Δε ξέρω πώς θα βγούνε τα μαρκαρίσματα όταν είναι Σλούκας, Τολιόπουλος στο παρκέ. Κι ο Κώστας πιστεύω ότι θα τα βρει μπαστούνια.

1.jpg.846e05b284645f7694c0b852e9f042b3.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, ekrepali said:

Βαρύς στο pick n roll, τον σημαδεύουν οι αντίπαλοι. Αργός στις επιστροφές.

μα εμεις δεν εχουμε κανει ουτε ενα pick n roll στο τουρνουα 😄
οταν ειναι μεσα ο Βαλαντσιουνας θα προσπαθησουμε να τρεξουμε στις επιθεσεις δλδ πασα σε Γιαννη και 🙏

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε τον χτυπάς μόνο με picnroll. Αν έχεις stretch 4-5ρια (Μήτογλου,Σάμο) τον βγάζεις στη περιφέρεια και γίνεται liability. Αν πάει στο μαρκάρισμα του Γιάννη τον τραβάς έξω στο elbow και είτε τον περνάει σαν σταματημένο ή στήνουν τοίχος (το πιο πιθανό) και βγαίνει πάσα για τρίποντο. Σίγουρα όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με το να έμπαινε ο Γιάννης μέσα και να τράβαγε τρεις, αλλά από αυτά τα σουτάκια του Dorsey και του Σλούκα θα κριθεί το παιχνίδι. Αν πάμε απλά να κοντράρουμε σε δύναμη τους ψηλούς τους και βάλουμε τα άσουτα αδερφάκια, μέσα θα χάσουμε πανυγηρικά.

Προφανώς ο Σπανούλης δεν είναι χτεσινός ούτε μασάει από ονόματα και παραστάσεις. Χτες που ο Μήτογλου ήταν πράκτορας της Μοσάντ στην άμυνα στην 3ή μ,%^^ία του μπήκε μέσα ο Σάμο που άλλαξε την ροή του αγώνα και έφαγε πάγκο μέχρι το τέλος.

Επίσης αν πάει τελικά αυτός στο μαρκάρισμα του Γιάννη δε νομίζω να μαρκάρουν ούτε ένα από τα σουτάκια του από το elbow. Οπότε μπορείς να τους σκοτώσεις και έτσι αν είναι στη μέρα του.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι να μη χασουμε τη μαχη των ριμπαουντ, με τους εβραιους εκει πηραμε το παιχνιδι, αν ο JV κατεβαζει τα ριμπαουντ ακοπα σα στραγαλια, θα εχουν ενεργεια οι υπολοιποι για δημιουργια και αμυνα, ενω η πιεση θα ερθει προς το μερος μας

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

το θεμα ειναι να μη χασουμε τη μαχη των ριμπαουντ, με τους εβραιους εκει πηραμε το παιχνιδι, αν ο JV κατεβαζει τα ριμπαουντ ακοπα σα στραγαλια, θα εχουν ενεργεια οι υπολοιποι για δημιουργια και αμυνα, ενω η πιεση θα ερθει προς το μερος μας

Αυτό το θεωρώ χαμένο από τώρα. Εδώ μας ξεφτίλισαν οι Βόσνιοι σε αυτόν τον τομέα - χωρίς Γιάννη βέβαια. Αν σουτάρουμε όπως στους ομίλους και οι Λιθουανοί όπως σε όλο το τουρνουά μέχρι τώρα, τους έχουμε και πάλι. Αν σουτάρουμε όπως με το Ισραήλ θα χαιρετίσουμε ότι και να κάνει ο Γιάννης.

Αν ο Βανίτσκα της ομάδας του Σρέντερ και πλέον της Νεπτούνας, πάθει Καρούσο πάλι και μας κάνει double double με 20/10 επίσης πάλι θα χάσουμε.🤣 Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο.

• Like 1
Δημοσ.

προβλεπω οτι θα χαιρετισουμε αυριο,δεν εχω εμπιστοσυνη σε σπανουλη ουτε στους υπολοιπους παιχτες πλην σλουκα-γιαννη.

δεν μας ταιριαζει η σωματοδομη των λιθουανων.

ντορσεη,μιτογλου,κ.α.,παπ ειναι γελοιοι σε οτι νοκ αουτ παιζει η εθνικη.

παλι κατω απο 20% θα εχουμε στο 3pt.

αν βεβαια ο κουρτιναιτις παιξει οπως μας πηγε το ισραηλ.Αν παει να κλεισει μονο γιαννη και οι αλλοι μενουν ελευθεροι οπως στον ομιλο τοτε θα περασουμε.

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολα και για αυτούς.

Ο Γιάννης μπορεί να διαλύσει οτιδήποτε σύστημα. Αν τον πιάσουν 3 τότε ο Ντορσευ πιστεύω ότι θα τα βάλει. Αν το πιάσει ο Βάλετσιιυνας τότε ο Γιάννης θα τον έχει σαν σταματημένο. Και αν βγαίνει βοήθεια πάντα θα έχουμε υπεραριθμια είτε για τρίποντο είτε για μπασιμο. 

Πάμε γερά!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...