Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο αταμαν ειναι ο κορυφαιος προπονητης στην ευρωπη γιατι προπονει την ομαδα μου,αυτο αρκει τελος.

• Haha 6
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dsi44 είπε

ο αταμαν ειναι ο κορυφαιος προπονητης στην ευρωπη γιατι προπονει την ομαδα μου,αυτο αρκει τελος.

image.jpeg.d3943c2e0f85b3f29731a10a9fb4c748.jpeg

• Haha 10
Δημοσ.

ετσι για να καταλαβετε νοοτροπια ομαδων αναπτυξιακων.μια απο τις 2 μεγαλες ομαδες της σαλονικης,ειπε στα παιδια του παιδκου οτι οποιος παικτης μαθουμε οτι κανει ατομικες εκτος ομαδας με αλλο προπονητη,θα τιθεται αυτοματα εκτος ομαδας. μπουλινγκ ατομικης βελτιωσης,μπουλινγκ να μεινουν στασιμοι,να πανε Α1 και εθνικη ,να λεγονται σουτερ με το χτυπημα της κοπρας και να γυαλιζουν παγκο η΄να μην ξερουν να τριπλαρουν οι τριποντινοι.

προφανως ο γιαννης με τετοιες οδηγιες εγινε καλυτερος εκει που πηγε,προφανως εκει στην αμερικη ειναι χαζοι που κανουν ατομικες..προφανως γιαυτο εδω κανεις δεν τον πιστεψε γιατι δεν ασχοληθηκαν οι μεγαλοπροπονητες να τον βελτιωσουν..

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/9/2025 στις 9:28 ΜΜ, st2 είπε

αλήθεια ? 
που το βρήκατε ρε παιδια δεν το βρηκα με απλο google search

παραθετω τον εαυτό μου 

Έλα coach αποκαλύψου 

https://www.sportdog.gr/mpasket/euroleague/911246/piezei-o-spanoylhs-gia-pyraylokinhto-oplo-sthn-ethnikh-soyter-kai-skorer

Επεξ/σία από st2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, st2 είπε

παραθετω τον εαυτό μου 

αλλά coach αποκαλύψου 

https://www.sportdog.gr/mpasket/euroleague/911246/piezei-o-spanoylhs-gia-pyraylokinhto-oplo-sthn-ethnikh-soyter-kai-skorer

Αναφορά σε κείμενο

Ξαφνικά δεν φτιάχτηκαν όλα στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά είναι μία καλή αφορμή για να αρχίσουν να γίνονται καλύτερα τα πράγματα.

η χιλιοστη αφορμη? αλλα τιποτα δεν αλλαξε ακομα.

ο μικρος πετζα μπορει να αλλαξει γνωμη μετα την επιτυχια μας και την αποτυχια των σερβων.θα πρεπει να σκεφτει οτι σε εμας στα 23 θα εχει βασικη θεση,ενω στην σερβια θα ειναι αλλαγη,δεν θα εχει πολυ χρονο ..και οι σερβοι εχουν εσωτερικα με κοντρες για χρονους συμετοχης κλ.π αλλα δεν ακουγονται.

απο αλλο αρθρο στην ιδια σελιδα

Αναφορά σε κείμενο

Θα βγει σιγά σιγά πιο μπροστά ο Νεοκλής Αβδάλας, θα μπει ο Ζούγρης, ίσως επιστρέψουν και ο Ρογκαβόπουλος με τον Παπαγιάννη.
Αναφορά σε κείμενο

Προς το παρόν όμως όλοι πανηγυρίζουν. Ηταν κάτι, που μας στοίχειωνε το να μην έχουμε πάρει μετάλλιο εδώ και χρόνια.

δλδ. πηραμε τον μπρο και τον κολητο λαρυ να παρουν  ενα μεταλιο κανοντας τις μαζορετες στον παγκο και τωρα φερτε τους παικτες που ξερουν μπασκετ να παιξουμε με 12 οχι 10.

και αυτο κολαει με το επομενο

Αναφορά σε κείμενο

"Αβέβαιος ο Σπανούλης για το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας"

η' πιεζει για μεγαλυτερο κασέ

η' τωρα λεει εγω φευγω και φερτε τους παικτες που δεν ηρθαν εξαιτιας μου.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dsi44 είπε

διωξτε σπανουλη και λιολιο και θα παρουμε χρυσο

Σαν να ακούω εναν φίλο μου που έλεγε οτι οι παίκτες της ομάδας σας δεν έπρεπε να πάνε στην Εθνική του Λιόλιου...

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 9:40 ΜΜ, st2 είπε

παραθετω τον εαυτό μου 

Έλα coach αποκαλύψου 

Πιο ευσεβείς πόθοι άρθρο πεθαίνεις.

Ο Στογιάκοβιτς λίγο πολύ έχει κλείσει στην Σερβία, όσο εμείς και η ομοσπονδία τον "προπόναγε" τόσα χρόνια.🤣

Ο Ναν πιο πιθανό είναι να αντικαταστήσει τον Λάρκιν παρά να παίξει για την Ελλάδα. Για πολλούς λόγους.

Αν κληθούν Ρόγκα,Παπαsoft μετά από αυτό το μετάλλιο ο Σπανούλης σαν προσωπικότητα θα είναι για κλάματα. Δεν υπάρχει περίπτωση.

Ο Γιάννης όσο υπάρχει Σπανούλης θα τυραννιέται τα καλοκαίρια.

• Like 1
Δημοσ.

Για μας που παρακολουθούμε μόνο τους πιο σημαντικούς αγώνες της εθνικής, αλλά αγνοούμε τη "πολιτική" πίσω από επιλογές των επικεφαλής, των προπονητών, παικτών και τις στάσεις των ομίλων, μπορεί να κάνει κανείς μια σούμα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, definitio είπε

Για μας που παρακολουθούμε μόνο τους πιο σημαντικούς αγώνες της εθνικής, αλλά αγνοούμε τη "πολιτική" πίσω από επιλογές των επικεφαλής, των προπονητών, παικτών και τις στάσεις των ομίλων, μπορεί να κάνει κανείς μια σούμα;

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Ο Γιάννης όσο υπάρχει Σπανούλης θα τυραννιέται τα καλοκαίρια.

αν δεις σε αλλο αρθρο της ιδιας σπορ σελιδας λεει για σχεδιασμο της εθνικης απο γιαννη-σπανουλη..κατι σαν το ..πηρε το πινακακι ο ντοσιτσ και εδειχνε συστηματα.δλδ. τραβα με και ας κλαιω..αφου μαζι σχεδιασανε την εθνικη αλλιως ο μπρο και ο λαρυ δεν θα ειχαν ειχαν θεση σε μια ανταγωνιστικη εθνικη με παικτες που ξερουν η'/και παιζουν μπασκετ.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες, ληξτε το.

Ξεκινήσατε από τα φιλικά , και τώρα δυο βδομάδες έχει  που τελείωσε το Ευρωμπάσκετ και συνεχίζετε το κράξιμο στον Σπανούλη και την Εθνική. 

Έλεος πια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...