Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι στοιχημα οτι σημερα...θα σφυρίξουνε πολλα επιθετικα φάουλ στον Γιάννη?

😀

Και το @δι ο Αταμαν θα χτυπησει εκει, ειμαι σίγουρος..να τον παγιδεψουνε.

Και αν δεν σφυρανε επιθετικα, θα χτυπιεται σαν μαλακας, θα μπαινει μεσα, και θα ζηταει τσανλεντζ

Γνωστες Αταμανιες 🤣

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 2
  • Haha 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 minutes ago, xxatziva said:

2029 eurobasket ενας ομιλος στην Ελλάδα θα γινει. 

δεν εχουμε ουτε ταλεντο ,ουτε αθλητικους παιχτες,ουτε σουτ κατω απο πιεστικες συνθηκες.

• Sad 1
Δημοσ.

δυο φασεις φαουλ σε μαρκανεν και αντι αυτου 4 βολες οι ναζι.

φιμπα φυγε!

αμα συνεχισει αυτο το διαιτητικο μπουλιν στη φιλανδια εγω θα ειμαι με τουρκια στον τελικο,σιχαμα η φιμπα.

Δημοσ.

Δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. 

Πρέπει να περιορίσουμε τα γαρντ τους γιατί νομίζω ότι εκεί υστερούμε. 

Το ψηλό τους νομίζω ότι κάπως θα τον περιορίσουμε. 

Και πρέπει να μπούνε τα 3ποντα που λογικά θα έχουμε ελεύθερα αφού θα κλείνουν τον Γιάννη 2 παίκτες.. 

Οσον αφορά τα επιθετικά θα του σφυριξουν τουλάχιστον 3.. 

Αν όχι ο Γκαρακιοζο θα χτυπιέται και θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο. 

Μακάρι να τους κάνουμε να τα χάσουν για να τα αρχίσει νωρίτερα και να φάει τεχνικές ποινές... 

Πάμε γερά και ότι βγει!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι φιλανδοι επαθαν ελλαδα το 2022.και εβαλαν τον κωλο τους  οι ντοιτσ απεναντι στην ζωνη,εγιναν οι γερμανοι φιλανδοι του 2025,και πηραν και σφυριγματα.οι φιλανδοι δεν ειχαν τυχη.ευτυχως οι ντοιτσ επιασαν αυτο το τρελλο παιχνιδι με αλλη γαλανολευκη και θα τους τσακισουμε εμεις στο τελικο.

καθοριστικο το κοκοπλοκο του μαρκανεν.δεν νομιζω οτι ηταν τοσο η αμυνα πανω του, οσο οτι βιαζοταν να τελειωσει το παιχνιδι και πηρε πολλες κακες προσπαθειες αλλα γιαννη το 2022 και αυτο τον εριξε σε αστοχια και στα σουτ. λειπουν οι ποντοι του.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dsi44 είπε

δεν εχουμε ουτε ταλεντο ,ουτε αθλητικους παιχτες,ουτε σουτ κατω απο πιεστικες συνθηκες.

ξαναδες τι εγραψες. για το 2029 λεω εγω. εσυ για ποια χρονιά λες?

Δημοσ.

Κλασσική επαγγελματική νίκη Γερμανίας που σοβαρεύεται στο τέλος και στις 2 πλευρές και μετά της μπαίνουν όλα τα σουτάκια. Για τα foul και την διαιτησία ασχολίαστο, στην 4η οι Φινλανδοί δίναν ήδη βολές και στους Γερμανούς δεν είχε σφυριχτεί ούτε ένα σε κάποια φάση. Εντάξει όσο καθαρή άμυνα και να παίζανε, είναι λίγο δύσκολο να μην είδε ένας έστω αυτή την αγκωνιά που έφαγε ο Μάρκανεν στο ριμπάουντ και σωριάστηκε κάτω.

50/50 θα είναι το Ελλάδα - Τουρκία μέχρι το τέλος πιστεύω. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες ή σε κανένα φαλτσοσφύριγμα. Ακόμα και αν χάσουμε, πιστεύω πάντως την έχουμε την Φινλανδία αν απλώς ελέγξουμε τα λάθη, τον ρυθμό και βάλουμε ένα χέρι μπροστά στα τρίποντα. Δεν μου εμπνέει σαν ομάδα εμπιστοσύνη σε σετ παιχνίδι.

Δημοσ.
3 hours ago, dsi44 said:

διαιτητικο τριο για χειρουργειο στελνει η φιμπα στο ματς το βραδυ.

Κανονικα βοσνιοι πρεπει να εξαιρουνται απο τα παιχνιδια της τουρκιας.

χαθηκε να βαλουν εναν ισραηλινο και εναν σερβο να σφυριξουν αυτο το ματς...

Tσεκαρα ιστορικό του Βόσνιου να δω αν μας έχει ξαναπαίξει. Ήταν στους Ολυμπιακούς στο Ελλάδα-Ισπανια και είχαμε πάρει 5 βολές σε όλο το ματς, όλες από το Γιάννη. https://www.fiba.basketball/en/events/mens-olympic-basketball-tournament-paris-2024/games/117641-ESP-GRE#boxscore

Επίσης περιέργως στο προολυμπιακό είχε σφυρίξει 2 παινιδια της τουρκιας back to back σε 2 μέρες

https://bgbasket.com/en/referee.php?id=170&season=24

• Thanks 1
Δημοσ.

οπως ειχα γραψει την θεωρω την πιο ευκολη ομαδα απο αυτες που παιξαμε.ειναι ομως ημητελικος.πρεπει να παιξουμε με ψυχολογια αουτσαιντερ οπως μεχρι τωρα..τωρα οι διαιτητες αναμενομενο οτι θα ειναι εχθρικη.παμε τελικο!

• Sad 1
Δημοσ.

ολα θα κριθουν εκει που αποτυχαμε προχθες. στα σουτ οταν ο γιαννης τραβαει 2-3 πανω του. αμα εχουμε παλι 0 στα 10 δεν περναμε ουτε 2 γιαννηδες να βαλεις μεσα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...