Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης δήλωσε:

θα είμαι εδώ όσο υπάρχει ο coach Σπανούλης. Την στιγμή που θα φύγει, θα φύγω και εγώ. Είναι τόσο απλό. Αυτός ο άνθρωπος μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό όλης της ομάδας.

Έχει ψυχολογία νικητή και απλά θέλω να είμαι με ανθρώπους που έχουν μεγαλείο και ήταν εδώ πριν απο εμένα και ανθρώπους που ξέρουν τι χρειάζεται για να νικάς.

Επεξ/σία από k0stas1
Νέες πληροφορίες
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, k0stas1 είπε

Σύμφωνα με sports24 ο Γιάννης δήλωσε θα είμαι εδώ όσο υπάρχει ο coach Σπανούλης. Την στιγμή που θα φύγει, θα φύγω και εγώ. Αυτός ο άνθρωπος μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. 

Τουλάχιστον ατυχής δήλωση...

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

% στα τριποντα ποσο τελειωσαμε?

Λογικά κοντά στο 40%. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλά στο τουρνουά πλην Ισραήλ και Λιθουανίας στο δεύτερο ημίχρονο.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, basilis_k6 said:

% στα τριποντα ποσο τελειωσαμε?

Just now, ilos said:

Λογικά κοντά στο 40%. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλά στο τουρνουά πλην Ισραήλ και Λιθουανίας στο δεύτερο ημίχρονο.

47% 14/30

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

92/233 (39.5%)

Στο τουρνουά.

4 λεπτά πριν, firewalker είπε

Όντως. Πέταξε το μπαλάκι αλλού.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firewalker είπε

Τουλάχιστον προφανής δήλωση. 🤣 Με το που πήραν τη δουλειά Ζήσης/Ντικούδης πήγαν Μιλγουόκι και μετά από λίγο πήρε πόδι ο Ηττούδης και ήρθε ο Σπανούλης. Εδώ έφυγε ο Bud που πήρε πρωτάθλημα για να έρθει ο Griffin

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firewalker είπε

θα αστειεύεσαι μάλλον. 

Ο Σπανούλης με μέτρια υλικό κατάφερε να βγάλει από το σύνολο το 150% των δυνατοτήτων του και να καταφέρει αυτό που θεωρητικά καλύτεροι προπονητές δεν κατάφεραν να κάνουν με καλύτερες ομάδες. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zanskou είπε

θα αστειεύεσαι μάλλον. 

Ο Σπανούλης με μέτρια υλικό κατάφερε να βγάλει από το σύνολο το 150% των δυνατοτήτων του και να καταφέρει αυτό που θεωρητικά καλύτεροι προπονητές δεν κατάφεραν να κάνουν με καλύτερες ομάδες. 

Άλλο είναι το point, ότι αν φύγει ο Σπανούλης θα φύγει και ο Γιάννης.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι με χειρότερη ομάδα βγήκε τρίτος από αυτή του 22 επί Ηττούδη. Αλλά κάποιος μπορεί να πει είχαμε χειρότερο χιαστί τότε με Γερμανία. Αλλά και με τη ψυχή στο στόμα είχαμε κερδίσει Τσεχία και ηρωισμούς Γιάννη πριν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...