Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα κοψίματα που κάνει ο Μελι στη πλάτη της άμυνας (Γιάννη, Μήτογλου) και βάζει ελεύθερα καλάθια... έλεος. Φανταστείτε να έπεζε κι ο Ντι Βι.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, phanispal said:

Μπάσκετ σαν τον Jokic (και Doncic) από τους σύγχρονους, δεν ξέρει.

Το μπασκετικό του IQ είναι πιο χαμηλό από αρκετούς.

Ανεπανάληπτος στο να φτάσει με τρεις-τέσσερις δρασκελιές από τη μία άκρη στην άλλη γραμμή των βολών και να καρφώσει από εκεί, αλλά αν τον κλείσεις μπλόκαρε.

Δεν είμαι hater, τον θαυμάζω, αλλά έχει ταβάνι ο θαυμασμός μου.

Spoiler

Ωχ, θα περάσει άλλη μια διοργανώση να μας λες σε κάθε μυνημα ότι «ο Γιάννης δεν έχει μπασκετικό IQ τόσο υψηλό όσο οι Doncic/Γιόκιτς»;  Ο θαυμασμός σου για τον Γιάννη έχει ταβάνι, αλλά η διάθεση σου να επαναλαμβάνεις το παραπάνω, μάλλον δεν έχει ταβάνι (μέχρι τώρα). 

Και φαντάσου λοιπόν να αρχίσει να επαναλαμβάνει κάποιος ότι «οι Doncic & Γιόκιτς έχουν καλό IQ, αλλά δεν έχουν την ενέργεια και το πάθος του Γιάννη».  Θα έχει κανένα νόημα το thread? 

Φιλικά το λέω, δεκτή η άποψη σου, γνωστή από τις προηγούμενες διοργανώσεις/συζητήσεις, μην αρχίσεις να επαναλαμβάνεις το ίδιο και το ίδιο ξανα και ξανά, πάλι… 

Πρώτο ματς βλέπουμε, μην το κουράσουμε το thread. 

Εχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ο άνθρωπος ως αθλητής, όπως όλοι… Τέλειος παίκτης δεν υπάρχει… 

Σαφώς μπορούμε να κερδίσουμε, αν και φαίνονται αγχωμένοι/τρακαρισμένοι. Είναι ματς ψυχολογίας αλλά δεν παίζουμε καλά μέχρι τώρα. 

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, godfather0991 είπε

αυτός ο Λαρεντζάκης τι βίσμα έχει γενικά και έχει κάνει καριέρα στο μπάσκετ? 

Λίγο μικρότερο από αυτό του Καλαϊτζάκη;

Spoiler
17 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Ωχ, θα περάσει άλλη μια διοργανώση να μας λες σε κάθε μυνημα ότι «ο Γιάννης δεν έχει μπασκετικό IQ τόσο υψηλό όσο οι Doncic/Γιόκιτς»;  Ο θαυμασμός σου για τον Γιάννη έχει ταβάνι, αλλά η διάθεση σου να επαναλαμβάνεις το παραπάνω, μάλλον δεν έχει ταβάνι (μέχρι τώρα). 

Και φαντάσου λοιπόν να αρχίσει να επαναλαμβάνει κάποιος ότι «οι Doncic & Γιόκιτς έχουν καλό IQ, αλλά δεν έχουν την ενέργεια και το πάθος του Γιάννη».  Θα έχει κανένα νόημα το thread? 

Φιλικά το λέω, δεκτή η άποψη σου, γνωστή από τις προηγούμενες διοργανώσεις/συζητήσεις, μην αρχίσεις να επαναλαμβάνεις το ίδιο και το ίδιο ξανα και ξανά, πάλι… 

Πρώτο ματς βλέπουμε, μην το κουράσουμε το thread. 

Χαχα, άντε να το έχω γράψει άλλη μία φορά, πού το θυμήθηκες κι εσύ, τόσο εντύπωση σου είχε κάνει;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, godfather0991 είπε

Πάντως λέμε για Θανα΄ση και Κώστα αλλά αυτός ο Λαρεντζάκης τι βίσμα έχει γενικά και έχει κάνει καριέρα στο μπάσκετ? 

το μεγαλυτερο,τον γιαννη και επομενως και τον σπανουλη.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, phanispal said:

Ε αφού έγινε κι αυτό.

Ο Χορστ κι ο Doc στη κερκίδα συμφωνούν ότι πρέπει να σταματήσουν την αναζήτηση 12ου παίχτη. Θανάσης και ξερό ψωμί.🤪

• Haha 3
Δημοσ.

Ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα. Έτσι όπως πήγαν τα παιχνίδια...

Πάλι άσχημα παίξαμε. Πολλά λάθη... Αυτή η αστοχία της Ιταλίας μας γλύτωσε.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

93-90 με το ζόρι την Σουηδία. Κάνανε λάθος και στην τελευταία επαναφορά. Και μη μου πεις για 28 ποντάκια κλπ γιατί τόσους έβαλε και από την άλλη κάποιος Χάκανσον και με καλύτερα ποσοστά. Πολύ καλός παίχτης αλλά 2 κατηγορίες κάτω από Γιάννη στο NBA. Περιστασιακός all-star << Perenial MVP candidate τα τελευταία 5-6 χρόνια.

αν δεις προσεκτικα ,σε παλιοτερο ποστ που το ξαναεγραψα, μιλησα μονο για ευρωμπασκετ και εθνικη συγκριση,οχι NBA. ειμαι παρα πολυ προσεκτικος σαυτα που λεω για το μπασκετ.ο ενας παιζει καλυτερα στο ενα ,ο αλλος στο αλλο.πιο πληρης παικτης ειναι ο μαρκανεν,δεδομενο.

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Ποιος έκραξε ποιον? Αν δε συμφωνεί κάποιος μαζί σου είναι κράξιμο? lol 

Δεν  αναφερομαι σε σενα γενικοτερα το ειπα, υπαρχουν παρα πολλοι που αμα πεις κατι αρνητικο για γιαννη πεφτουν να σε φανε, ειναι μια πραγματικοτητα πως να το κανουμε. Κουβεντα κανουμε μην τρελαινεσαι....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Δεν  αναφερομαι σε σενα γενικοτερα το ειπα, υπαρχουν παρα πολλοι που αμα πεις κατι αρνητικο για γιαννη πεφτουν να σε φανε, ειναι μια πραγματικοτητα πως να το κανουμε. Κουβεντα κανουμε μην τρελαινεσαι....

Έχω 10000000000 πράγματα IRL, για να τρελαίνομαι κάθε μέρα. Το μπασκετάκι δεν είναι ένα από αυτά.🤣

Κλασική δυσκοίλια εμφάνιση όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Κρατάμε τις καλές άμυνες κατά διαστήματα και ότι ελάχιστες ομάδες μπορούν να κάνουν κάτι με τον Γιάννη μέσα στη ρακέτα. Σήμερα δεν είχε και το σουτάκι από midrange οπότε θα μπορούσε να στραβώσει το παιχνίδι. Ευτυχώς οι Ιταλοί βάλαν και αυτοί το τουβλάκι τους μαζί με εμας και δε μπορούσαν να πλησιάσουν παραπάνω. Απορώ που κράτησαν τόση ώρα Φοντέκιο, ενώ ο Νιάνγκ έβγαζε μάτια. Η picknroll άμυνα Σλούκα-Μήτογλου τραγική θα μας χορέψει ο κάθε πικραμένος. Με καλύτερο guard Τολιόπουλο ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι που είναι η 8αδα.

Τώρα οι ΑΡΔ λένε έκπληξη την νίκη της Πολωνίας στην έδρα της με το πτώμα της Σλοβενίας. Δε νομίζω να ασχολούνται ιδιαίτερα τι κάνουν οι άλλες εθνικές τόσο καιρό. Luka magic και τα μυαλά στα κάγκελα.🤣

ΥΓ στο 68-61 και με το momentum εναντίον μας 2 φορές είχε ο Σλούκας σουτ και δε το τόλμησε. Τελικά είχε τα @@ και (το στα @@ μου attitude) και το έβαλε ο Θανάσης που δεν έχω δει πιο ελεύθερο σουτ στη ζωή μου.🤣

20 λεπτά πριν, mike15 είπε

αν δεις προσεκτικα ,σε παλιοτερο ποστ που το ξαναεγραψα, μιλησα μονο για ευρωμπασκετ και εθνικη συγκριση,οχι NBA. ειμαι παρα πολυ προσεκτικος σαυτα που λεω για το μπασκετ.ο ενας παιζει καλυτερα στο ενα ,ο αλλος στο αλλο.πιο πληρης παικτης ειναι ο μαρκανεν,δεδομενο.

Έχει καλύτερο ή μαλλον πιο ταιριαστό skillset για FIBA rules. Αλλά και πάλι λιγότερο παραγωγικός είναι από τον Γιάννη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο Χορστ κι ο Doc στη κερκίδα συμφωνούν ότι πρέπει να σταματήσουν την αναζήτηση 12ου παίχτη. Θανάσης και ξερό ψωμί.🤪

Εγώ θα υπέγραφα τον Niang 2-way. Καλύτερος είναι από κάτι άλλους που έχει στα wings.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...