Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ντορσει δεν διαβάζει με τίποτα το ματς. Ποτέ όμως. Έχει να φάει και φέτος πάγκο στον ολυμπιακό και δεν θα του φταίει κανένας άλλος. Οταν πρέπει να σουτάρει πολλές φορές δεν σουτάρει, όταν πρέπει να πασάρει ΠΟΤΕ δεν πασάρει αλλά σουτάρει. Για τα πανηγύρια. Μόνο το καλό σουτ δεν φτάνει ειδικά στα παρακάτω. 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ilos είπε

Θλάση για 4-5 βδομάδες?🤣

Ακριβώς όσο διάστημα μεσολαβεί μέχρι να ανοίξουν τα training camps στο NBA. Γελάνε και τα τσιμέντα ρε Balmer. Όχι τίποτα άλλο μην νομίζουμε αυτά τα κάνουν μόνο οι Bucks. Παντού τα ίδια ραβασάκια παίζουν.

θλαση με θλαση εχει διαφορα..στον μηρο ειναι ασχημη ειναι μεγαλος μυς και αυτος ειχε συχνα θεμα με τα ποδια του στους χωκς..τωρα εαν ειναι αληθινη δεν ξερω.

43 λεπτά πριν, Millennium είπε

Mute στον μπούλη , δε μπορώ τόση μαλακια μαζεμένη.

απο το 2022

2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ο ντορσει δεν διαβάζει με τίποτα το ματς. Ποτέ όμως. Έχει να φάει και φέτος πάγκο στον ολυμπιακό και δεν θα του φταίει κανένας άλλος. Οταν πρέπει να σουτάρει πολλές φορές δεν σουτάρει, όταν πρέπει να πασάρει ΠΟΤΕ δεν πασάρει αλλά σουτάρει. Για τα πανηγύρια. Μόνο το καλό σουτ δεν φτάνει ειδικά στα παρακάτω. 

τα ελεγα εγω οτι δεν κανει αλλα ...τα ιδια εκανε και το 2022.

Δημοσ.

Καλά μιλάμε παίζουμε με ομάδα με 0 guard κυριολεκτικά από την στιγμή που βγήκε και ο Baldwin. Ο καλύτερος έχει παίξει στον Έσπερο Λαμίας.🤣 Απορώ πως χάσανε οι Ισπανοί μόνο με το bullying στην ρακέτα και πως γίνεται ο Σλούκας να είναι τόσο ΚΑΚΙΣΤΟΣ και να γ@μ@εί αιφνιδιασμούς 3 με 1.

8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μια ζωή έτσι παίζει, είναι τύπου Michael Porter Jr στους Nuggets.🤣 Η επίθεση τελειώνει με μένα φάση no matter what.

• Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilos είπε

Μια ζωή έτσι παίζει, είναι τύπου Michael Porter Jr στους Nuggets.🤣 Η επίθεση τελειώνει με μένα φάση no matter what.

Οχι δεν τελειώνει η επίθεση σε μένα no matter what. Ίσα ίσα κάποιες φορές που πρέπει να τελειώσει την επίθεση δεν το κάνει. Δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι καθόλου. Απορώ γιατί μεγαλώνει πια και έχει εμπειρία από ευρωπαϊκό μπάσκετ αρκετή. Είναι από τις περιπτώσεις «όσο μεγαλώνω δεν μαθαίνω».

• Like 1
Δημοσ.

Η ελληνική ομάδα διαπρέπει και σήμερα λέει. Ω ρε κάτι γέλια που έχω να ρίξω τις επόμενες μέρες.

Ο Σλούκας είναι αυτό που λέμε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπου ακούς μικρό καλάθι κ.λπ.. Πήγε να το παίξει επόμενος Σπανούλης αλλά την κατάλαβε ότι δε φτουράει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σλούκας δυστυχώς τα "έπαιξε"

Στο 7ο όλη την σεζόν ήταν σούπερ, αλλά πέρυσι κλαταρε...

Εγώ νομίζω ότι είναι καλουτσικος αν πηγαίνουν τα ματς έτσι όπως πάνε ελπίζω μέσω των αγώνων του ομίλου να βρει ρυθμό και στα νοκ άουτ να παίξει καλύτερα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, st2 είπε

Ο Σλούκας δυστυχώς τα "έπαιξε"

Στο 7ο όλη την σεζόν ήταν σούπερ, αλλά πέρυσι κλαταρε...

Εγώ νομίζω ότι είναι καλουτσικος αν πηγαίνουν τα ματς έτσι όπως πάνε ελπίζω μέσω των αγώνων του ομίλου να βρει ρυθμό και στα νοκ άουτ να παίξει καλύτερα 

Έχει χάσει πολύ σε αθλητικότητα και αντοχές σε σχέση με το 2024. Αυτό τον κάνει να μην έχει την ίδια αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να περάσει εύκολα τον αντίπαλο στο πρώτο βήμα όπως συνήθιζε και όποτε το κάνει συνήθως θολώνει από φόβο μην τον φτάσουν και δε κοιτάει να τελειώσει φάσεις παρά μόνο να πασάρει και κάνει ένα σωρό λάθη αφού το περιμένουν όλοι.  

Στην άμυνα ήταν πάντα κακός στις περιστροφές, τώρα είναι ακόμα πιο αργός. Ακόμα και ο Τολιόπουλος μπορεί να ήταν καλύτερη επιλογή για starter, αν είχε παραστάσεις αλλά δεν έχει το παιδί οπότε δε μπορείς να ζητήσεις παραπάνω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Για το double double, ο Γιάννης το ζήτησε. 

Αυτό μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι (και του Horst το ίδιο).🤣 Και είχε και ένα μικρό τράβηγμα στην 3η περίοδο.

3 ώρες πριν, Odyss3us είπε

ο Ιωαννου μεχρι στιγμης δεν εχει πει ουτε μια φορα τον Θαναση "elevator" και αρχιζω να ανησυχω.. 😄

Είπε τριπο-Ντίνο σήμερα αρκεί πιστεύω.🤣

Επίσης καλά θα πάει αυτό...

• Haha 4
Δημοσ.

Φαντάζεστε να είχαμε στον πάγκο κάνα Ζούρο; 

Θα του το είχε αρπάξει ο Γιάννης μέσα από τα χέρια και θα διαβάζαμε από τα χείλη του "gimme that shit" 

Τον Βασίλη τον σέβεται, τον ακούει, τον θαυμάζει. 

Θα πάμε καλά πιστεύω. Λίγο να ξυπνήσει ο Σλούκας. 

• Haha 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Φαντάζεστε να είχαμε στον πάγκο κάνα Ζούρο; 

Θα του το είχε αρπάξει ο Γιάννης μέσα από τα χέρια και θα διαβάζαμε από τα χείλη του "gimme that shit" 

Τον Βασίλη τον σέβεται, τον ακούει, τον θαυμάζει. 

Θα πάμε καλά πιστεύω. Λίγο να ξυπνήσει ο Σλούκας. 

Κάποτε είχε πει στον Brody θυμάμαι που ήταν υπηρεσιακός προπονητής όταν απέλυσαν τον Kidd σε ένα παιχνίδι με τους Celtics νομίζω "I'll f@#@ you up".🤣 Και δεν ήταν καν mvp candidate παίχτης τότε, νομίζω 1-2 φορές all star ήταν. Ε τώρα να βρίσει τον Σπανούλη όταν ουσιαστικά αυτός μαζί με τους Bucks τον φύτεψε μετά τον Ηττούδη πάει πολύ.

• Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Κάποτε είχε πει στον Brody θυμάμαι που ήταν υπηρεσιακός προπονητής όταν απέλυσαν τον Kidd σε ένα παιχνίδι με τους Celtics νομίζω "I'll f@#@ you up".🤣 Και δεν ήταν καν mvp candidate παίχτης τότε, νομίζω 1-2 φορές all star ήταν. Ε τώρα να βρίσει τον Σπανούλη όταν ουσιαστικά αυτός μαζί με τους Bucks τον φύτεψε μετά τον Ηττούδη πάει πολύ.

Κοίταξε να είμαστε αντικειμενικοί, για την Εθνική, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον Σπανούλη.

Βασικά, υπάρχει, αλλά δεν είναι εφικτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...