Rebelos2018 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 μμ 1 ώρα πριν, Millennium είπε Τους Τούρκους μέχρι που βλέπετε να φτάνουν; Στην οκτάδα θα αποκλειστούν. 1
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 10:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:02 μμ Πιο ψηλό ταβάνι δηλαδή από εμάς. Για δες οι γείτονες.. 19 minutes ago, mercator84 said: 4αδα άνετα. Just now, liakinen said: Παίζουν καλά και δείχνουν τετράδα εύκολα. Βέβαια πάντα τα χιαστί παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες οπότε στο τέλος θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουν όλοι.
liakinen Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:11 μμ Μόλις τώρα, Millennium είπε Πιο ψηλό ταβάνι δηλαδή από εμάς. Για δες οι γείτονες.. Τα ταβάνια στο τέλος θα φανούν. Εμείς ήμαστε κάπως ιδιαίτερη ομάδα. Δηλαδή ακόμα και να τραβήξουμε στα γνωστά στάνταρ μας κάποιοι αντίπαλοι απλά δεν μας ταιριάζουν πχ Γάλλοι, Σέρβοι, Γερμανοί στα σίγουρα και με τους υπόλοιπους είναι μάχη 50-50. Με τους Γερμανούς θα ήθελα να δω τι άμυνα θα παίζαμε στον Σρέντερ. Με Σέρβους όταν έχουν Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ θα μαρκάρει ποιος; ο Κώστας Αντετοκούνμπο; σε ένα πεντάλεπτο θα αποβληθεί με 5 φάουλ. 2 1
ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ 35 minutes ago, liakinen said: Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ θα μαρκάρει ποιος; ο Κώστας Αντετοκούνμπο; σε ένα πεντάλεπτο θα αποβληθεί με 5 φάουλ. Πρόπερσι στο Βελιγράδι με Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ. Εμείς χωρίς Παπαγιάννη και Μήτογλου... καλά ξεκίνησε ο Κώστας. Τραυματίστηκε και μετά είχαμε 5άρι τον Θανάση, παίζοντας τον Γιόκιτς από μπροστά, κι έχει 2-3 κλεψίματα και αρκετά rebound. Όσο κυλούσε το ματς και δε φορτωνόταν ο Γιάννης με φάουλ πήγαινε κι εκείνος πεντάρι. Ο Πανανικολάου έπαιζε ψευτο4άρι για να πηγαίνει στον Γιόκιτς για βοήθεια. Εννοείται σε πολλές φάσεις ξέφευγε ο Γιόκιτς ή γυρνούσε η μπάλα κι είχαμε μεγάλη ανισορροπία. Αλλά δεδομένων των περιστάσεων κάναμε παιχνιδάρα εκείνη τη μέρα. 1
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakinen είπε Παίζουν καλά και δείχνουν τετράδα εύκολα. Βέβαια πάντα τα χιαστί παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες οπότε στο τέλος θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουν όλοι. Αν χάσουν από τους Σέρβους νομίζω το χιαστί τους είναι με τον πρώτο από τον όμιλο της Γαλλίας. Απόλυτη εφικτή η 4αδα, αν οι Γάλλοι δε σοβαρευτούν. Αν κερδίσουν τους Σέρβους οι οποίοι παίζουν όσο όσο χωρίς τον Bogi απλά για να παίρνουν αποτελέσματα και ο Micic δε ξαναγίνει παίχτης επιπέδου NBA, είναι guarantee ότι θα φτάσουν 4αδα. Έχουν την καλύτερη frontline σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Για παραπάνω δε τους έχω ικανούς λόγω προιστορίας και loser mentality, ούτε να νικήσουν Γερμανούς, ούτε Σέρβους σε ημιτελικό. Οι Λιθουανοί κέρδισαν οριακά τους Φινλανδούς μέσα στη Φινλανδία, αλλά χάσανε τον Γιοκουμπάϊτις που είναι ο μόνος δημιουργός τους από τα guard. Και φαίνεται να έχει σοβαρή ζημιά στο γόνατο ίσως ACL tear. Ο Σπόλστρα και ο Ράιλι θα τραβάνε τα βυζιά τους που τον επέλεξαν φέτος στο draft. edit ο Γιοκουμπάϊτις είναι της Μακάμπι. Τον μπέρδεψα με τον Γιακουτσιόνις. Επεξ/σία χθες στις 12:30 πμ από ilos 1
mike15 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Odyss3us είπε "κομπλεξ" ειχαμε παραδοσιακα και με τους Γιουγκους πριν τους Ισπανους, δεν ειναι κομπλεξ απλα ηταν αντικειμενικα καλυτεροι και οποτε μας εβρισκαν μας τσακιζαν μολις ορισες τον ορισμο του κομπλεξ. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:45 μμ από mike15
phanispal Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Ρε 'σεις όσοι έχετε social media κάντε κάτι μπας και το βουλώσει επιτέλους. 1
liakinen Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ 53 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε 'σεις όσοι έχετε social media κάντε κάτι μπας και το βουλώσει επιτέλους. Μόνιμος υπάλληλος με τόσα χρόνια και θέση μέσα στην καλοπέραση της κρατικής τηλεόρασης είναι δεν πρόκειται να το βουλώσει. Άσε που σχεδόν σίγουρα ξέρει τον ντόρο που γίνεται με τις μ#λ@κίες που πετάει και το εκμεταλλεύεται κάνοντας το trademark. Είναι και της κυβέρνησης όπως και οι περισσότεροι στον αθλητικό τομέα της ΕΡΤ. Με τον Χατζηγεωργίου δεν έχω κανένα θέμα προσωπικά. Κρατάει τα προσχήματα (δεν γίνεται και αλλιώς), η φωνή του μου είναι γνώριμη και αρεστή, έχει και γενικότερες γνώσεις αρκετές (στίβος κτλ). 1
Rebelos2018 Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ 13 λεπτά πριν, liakinen είπε Μόνιμος υπάλληλος με τόσα χρόνια και θέση μέσα στην καλοπέραση της κρατικής τηλεόρασης είναι δεν πρόκειται να το βουλώσει. Άσε που σχεδόν σίγουρα ξέρει τον ντόρο που γίνεται με τις μ#λ@κίες που πετάει και το εκμεταλλεύεται κάνοντας το trademark. Είναι και της κυβέρνησης όπως και οι περισσότεροι στον αθλητικό τομέα της ΕΡΤ. Με τον Χατζηγεωργίου δεν έχω κανένα θέμα προσωπικά. Κρατάει τα προσχήματα (δεν γίνεται και αλλιώς), η φωνή του μου είναι γνώριμη και αρεστή, έχει και γενικότερες γνώσεις αρκετές (στίβος κτλ). Κρατάει τα προσχήματα.. Τους ελληνικούς τελικούς τους είδες της Α1; 1
liakinen Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε Κρατάει τα προσχήματα.. Τους ελληνικούς τελικούς τους είδες της Α1; Ναι. Γενικότερα μιλάω στην συνολική του πορεία. Το ξέρω ότι είναι Παναθηναϊκός (όπως και εγώ) και χαϊδεύει τα αυτιά μας κάποιες στιγμές αλλά δεν πετάει τούβλα σαν τον άλλο και στις μεταδώσεις στίβου & Ολυμπιακών αγώνων είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Ο άλλος είναι βύσμα (από εντός της ΕΡΤ αυτά) και αντιπαθής στο σύνολο των φιλάθλων.
xxatziva Δημοσ. χθες στις 10:29 πμ Δημοσ. χθες στις 10:29 πμ εδω να πω οτι ο ιωαννου ειναι ανθρωπινος και προσγειωμενος. ο χατζηγεωργιου περισσοτερο απόμακρος. τους εχω δει και τους 2 σε διαλειμα μεταδοσεων σε σειρα αγωνων οταν βγαιναμε εξω απο σταδιο. οποτε αφηστε να κανει το κεφι του ο ιωαννου. αυτα μενουν που λεει οποτε εχει ακομα πολλα παρατσούκλια να βγαλει σιγουρα. στα της εθνικης τωρα. βημα βημα και οπου μας βγει. μην ξεχναται 1987 γιαννακης (παιχτης) και 2005 γιαννακης (προπονητης) με σπανουλη (παιχτης) τοτε. οποτε γιατι να μην ειναι το 2025 του σπανουλη ως προπονητης πλεον να το σηκωσει. δεν το εχουν καταφερει αρκετα ατομα στην ευρωπη ως παιχτης-προπονητης να σηκωσει την κουπα.
phanispal Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Αφού βρέθηκε και υποστηρικτής του καλά πάμε. 3
ekrepali Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ 23 minutes ago, liakinen said: Με τον Χατζηγεωργίου δεν έχω κανένα θέμα προσωπικά. Κρατάει τα προσχήματα (δεν γίνεται και αλλιώς), η φωνή του μου είναι γνώριμη και αρεστή, έχει και γενικότερες γνώσεις αρκετές (στίβος κτλ). Κι εμένα μου αρέσει ο Χατζηγεωργίου... βγάζει αυθεντικοτητα και μεταδίδει την ένταση του αγώνα. Όχι μόνο σε παιχνιδια Εθνικής αλλά και σε άλλους αγωνες. Παρτε για παράδειγμα το Ιταλία - Σερβία με τα τρίποντα του Σπισου και του Πολοναρα, υπάρχει στο YouTube. 1
phanispal Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ 8 λεπτά πριν, xxatziva είπε οποτε γιατι να μην ειναι το 2025 του σπανουλη ως προπονητης πλεον να το σηκωσει. δεν το εχουν καταφερει αρκετα ατομα στην ευρωπη ως παιχτης-προπονητης να σηκωσει την κουπα. Την κούπα του καφέ, αν πίνει, ίσως. Δύο στα δύο έχεις μέχρι τώρα. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα