Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, ekrepali said:

Κι εμένα μου αρέσει ο Χατζηγεωργίου... βγάζει αυθεντικοτητα και μεταδίδει την ένταση του αγώνα. Όχι μόνο σε παιχνιδια Εθνικής αλλά και σε άλλους αγωνες. Παρτε για παράδειγμα το Ιταλία - Σερβία με τα τρίποντα του Σπισου και του Πολοναρα, υπάρχει στο YouTube. 

δεν εχει επαφη με τον αγωνα, περιγραφει μονιμως αγχωμενος λες και πηγε αδιαβαστος στο σχολειο, αραδιαζει ολη την ωρα ασχετα στατιστικα ποτε γεννηθηκε, ποσους ποντους εβαλε μια νυχτα στο κολλεγιο, τι ζωδιο ειναι και στο τελος κανεις κεφαλι απο το πουθενα 

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
  • Απαντ. 922
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κι εμένα μου αρέσει ο Χατζηγεωργίου... βγάζει αυθεντικοτητα και μεταδίδει την ένταση του αγώνα. Όχι μόνο σε παιχνιδια Εθνικής αλλά και σε άλλους αγωνες. Παρτε για παράδειγμα το Ιταλία - Σερβία με τα τρίποντα του Σπισου και του Πολοναρα, υπάρχει στο YouTube. 

Επειδή είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων εδώ και 20 χρόνια και στα νιάτα μου έκανα στίβο παρακολουθώ τα πάντα που αφορούν στίβο (μίτινγκ,παγκόσμια,ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και φυσικά Ολυμπιακούς αγώνες στο σύνολο τους όχι μόνο στίβο. Ο Χατζηγεωργίου από αυτούς που έχουν μείνει είναι καλός ρε παιδί μου. Βλέπεις ότι έχει γνώσεις και εμπειρία (άλλωστε μεγάλωσε και ο ίδιος). Λάθη γίνονται και είναι λογικό απλά οι παλιές φωνές πχ Νίκος Τσώνης παρόλο που στα αυτιά μου ξυπνούν αναμνήσεις κακά τα ψέματα πλέον μεγάλωσαν ηλικιακά και χρειάζονται βοήθεια γιατί τα λάθη που κάνουν είναι πλέον αρκετά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νοκ αουτ παιχνιδι δε θα ηθελα σλοβενια,ευχαριστως να την παιζαμε στον ομιλο τη σλοβενια,φυσικα κατι σερβιες,γαλλιες,γερμανια ουτε για αστειο.

Απο κει και περα θεωρω οτι ο καλυτερος αντιπαλος για μονο νοκ αουτ ειναι το ισραηλ.

Στα νοκ αουτ θα δουμε τα πραγματικα στατιστικα των ομαδων τωρα που η μπαλα βαραινει.

Επεξ/σία από dsi44
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dsi44 είπε

Για νοκ αουτ παιχνιδι δε θα ηθελα σλοβενια,ευχαριστως να την παιζαμε στον ομιλο τη σλοβενια,φυσικα κατι σερβιες,γαλλιες,γερμανια ουτε για αστειο.

Απο κει και περα θεωρω οτι ο καλυτερος αντιπαλος για μονο νοκ αουτ ειναι το ισραηλ.

Στα νοκ αουτ θα δουμε τα πραγματικα στατιστικα των ομαδων τωρα που η μπαλα βαραινει.

Τώρα άμα σου πω ότι θέλω ακριβώς το αντίθετο 😁

Η Σλοβενία μοιάζει καφενείο και σκόρπια ομάδα σε αντίθεση με το Ισραήλ που βγάζει ομαδικότητα και σκληράδα.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ναι. Γενικότερα μιλάω στην συνολική του πορεία. Το ξέρω ότι είναι Παναθηναϊκός (όπως και εγώ) και χαϊδεύει τα αυτιά μας κάποιες στιγμές αλλά δεν πετάει τούβλα σαν τον άλλο και στις μεταδώσεις στίβου & Ολυμπιακών αγώνων είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Ο άλλος είναι βύσμα (από εντός της ΕΡΤ αυτά) και αντιπαθής στο σύνολο των φιλάθλων.

Σε στίβο και Ολυμπιακούς αγώνες, συμφωνώ πως είναι καλός. 

Οσον αφορά το μπάσκετ και την "αντικειμενικότητα" του, δεν θα σχολιάσω, θα ξεφύγουμε. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakinen είπε

Επειδή είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων εδώ και 20 χρόνια και στα νιάτα μου έκανα στίβο παρακολουθώ τα πάντα που αφορούν στίβο (μίτινγκ,παγκόσμια,ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) και φυσικά Ολυμπιακούς αγώνες στο σύνολο τους όχι μόνο στίβο. Ο Χατζηγεωργίου από αυτούς που έχουν μείνει είναι καλός ρε παιδί μου. Βλέπεις ότι έχει γνώσεις και εμπειρία (άλλωστε μεγάλωσε και ο ίδιος). Λάθη γίνονται και είναι λογικό απλά οι παλιές φωνές πχ Νίκος Τσώνης παρόλο που στα αυτιά μου ξυπνούν αναμνήσεις κακά τα ψέματα πλέον μεγάλωσαν ηλικιακά και χρειάζονται βοήθεια γιατί τα λάθη που κάνουν είναι πλέον αρκετά.

Με κάτι Ναν όμως το παρακάνει, ο Ναν το θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, αυτός ο εξωγήινος παίκτης. Πρέπει να είσαι βάζελος για να τον αντέξεις όταν αρχίζει αυτά. Αν είσαι αδιάφορος αντικειμενικός οριακά την παλεύεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Με κάτι Ναν όμως το παρακάνει, ο Ναν το θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, αυτός ο εξωγήινος παίκτης. Πρέπει να είσαι βάζελος για να τον αντέξεις όταν αρχίζει αυτά. Αν είσαι αδιάφορος αντικειμενικός οριακά την παλεύεις.

Ε εδώ που τα λέμε ώρες ώρες κάνει εξωγήινα πράγματα ο Νανούλης μας 😋

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 minutes ago, liakinen said:

Η Σλοβενία μοιάζει καφενείο και σκόρπια ομάδα σε αντίθεση με το Ισραήλ που βγάζει ομαδικότητα και σκληράδα.

Με τον Τομπιν ειχαν καλό pick n roll, αλλά μ'αυτο το κριάρι που έχουν φέτος για 5αρι δε πάνε πουθενα.

Εκτός φυσικά αν το πάρουν πάνω τους Λούκα και Πρέπελιτς. 

Θα μου άρεσε πολύ να παίξουμε με Σλοβένους... χάσουμε-κερδισουμε τουλάχιστον να απολαύσουμε μπασκετακι.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε με τις περιγραφές, ως ένα βαθμό.
Έχετε μερικές μέρες να μετανοήσετε. Ξεκινάνε τα προκριματικά στο ποδόσφαιρο, θα ακούτε Ισίδωρο να υψώνει φωνή γιατί η μπάλα πέρασε το κέντρο

• Haha 4
Δημοσ.
1 hour ago, G.TH. said:

Καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε με τις περιγραφές, ως ένα βαθμό.
Έχετε μερικές μέρες να μετανοήσετε. Ξεκινάνε τα προκριματικά στο ποδόσφαιρο, θα ακούτε Ισίδωρο να υψώνει φωνή γιατί η μπάλα πέρασε το κέντρο

Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο είναι κάπως δικιολογημένος ο ενθουσιασμός γιατί μετά το Μουντιάλ επιτέλους έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που δείχνει να μπορεί να κάνει κάτι καλό, και στο ελληνικό ποδόσφαιρό είναι πολύ σπάνιο να βγει καλή ποδοσφαιρική ομάδα.

Επίσης τον προτειμώ από τον συμπαθή αλλά έτοιμο για ύπνο Σωτηρακόπουλο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Ακριβώς. Όσες πιθανότητες έχει η Ελλάδα να περάσει την Σερβία, άλλες τόσες έχει με την Ελλάδα η Σλοβενία. Δείτε ποιοι άλλοι απαρτίζουν μια ομάδα,μην κολλάτε μόνο στα ονόματα και τον Doncic. Είναι ελλιπέστερη ομάδα από αυτή που κατέβηκε πέρσι στο προολυμπιακό του Πειραιά. Η  μόνη διαφορά είναι ότι ο Luka είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και όχι τυλιγμένος σαν μούμια από τους τραυματισμούς και τους τελικούς του NBA. 

Επίσης σπάνια ομάδα με πολύ κακό κλίμα και οι μισοί μαλωμένοι με τον προπονητή πάει πολύ μπροστά. Ο Doncic είναι κολλητάρι με τους Dragic και αυτοί τα έχουν βάλει καιρό με την ομοσπονδία. Ακόμα και εμείς μετά τους τοξικούς τελικούς και τις ντίβες Παπαsoft / ροΓΚΑΒΟπουλο, δείχνουμε μέχρι στιγμής συγκεντρωμένοι και να θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι είναι δυνατό.

• Like 2
Δημοσ.
36 minutes ago, ilos said:

Επίσης σπάνια ομάδα με πολύ κακό κλίμα και οι μισοί μαλωμένοι με τον προπονητή πάει πολύ μπροστά. Ο Doncic είναι κολλητάρι με τους Dragic και αυτοί τα έχουν βάλει καιρό με την ομοσπονδία. Ακόμα και εμείς μετά τους τοξικούς τελικούς και τις ντίβες Παπαsoft / ροΓΚΑΒΟπουλο, δείχνουμε μέχρι στιγμής συγκεντρωμένοι και να θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι είναι δυνατό.

Πιστεύω σε αυτό ευθύνεται ο Γιάννης. Είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι με την Εθνική, οπότε τον βλέπω πολύ ψυχωμένο και αρκετά συγκεντρωμένο μέχρι στιγμής (και ας κάνει και λαθάκια) οπότε κάπως παρασύρει και τους άλλους.

Το πρόβλημα όμως δεν είανι η συγκέντρωσή μας, αλλά ότι έχουμε ταβάνι ξεκάθαρα, και ότι όταν βρεθούμε στη μέρα που τα σουτ από την περιφέρεια δεν θα μπαίνουν, με μια ομάδα που παίζει σοβαρή άμυνα δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Για να φτάσουμε μακριά χρειάζεται μπόλικη τύχη στα δύσκολα ματς και τρελή ευστοχία.

Δημοσ.

Άρχισαν τα δύσκολα. Άιντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε σήμερα. Καλά αν δεν παίξει και με την Ισπανία τότε πάμε οριστικά για δεύτερη θέση και ότι μας κάτσει στους 16.

Δημοσ.
4 hours ago, xxatziva said:

οποτε αφηστε να κανει το κεφι του ο ιωαννου.

Νομίζω το θέμα όσων τον κατηγορούν είναι ακριβώς εδώ: το κέφι του να το κάνει στο καφενείο ή στο ιδιωτικό κανάλι που μπορεί να πληρώνει όποιον θέλει, η δημόσια τηλεόραση όμως οφείλει να διατηρεί ένα επίπεδο. Αλλιώς να πάρει και το big brother 'ξέρω γω και το βράδυ τσοντούλα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...