mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:41 μμ και τι θα κανουμε ρε παιδες,θα παιζουμε με νατουραλιζε και παπουδες μια ζωη? αυτους τους νεους εχουμε,αυτα τα λεπτα τους δινουν εδω ελλαδα,αυτους θα βαλουμε.το θεμα ειναι να κανουν προπονησεις ολοι μαζι σε εθνικη ,να δεθουν και θελουν ενα προπονητη που να τους λεει ειστε εδω γιατι ανηκετε ,σουταρετε ελευθερα,παιξτε και καντε λαθη,ετσι χτιζεται η εμπιστοσυνη..εγω που βριζω τον σπανουλη στην εθνικη,πρεπει να παραδεχτω οτι σαυτο ειναι καλος..το επιβεβαιωσε και μπαζινας χθες που το ελεγε.μεγαλη ελπιδα οι νεοι που πανε αμερικη και θα χτισουν χαρακτηρα και αυτοπεποιθηση επαγγελματια.τωρα κατι καζαμιες,λεφας κ.λ.π εμεις σαν φιλαθλοι επιμενουμε να παρουν χρονο αλλα οι προπονητες και η ομαδα εχει τον λογο.πρεπει να κοιταξουμε τους αλλους λαους,γαλλια,ισπανια,ιταλια και κυριως σλοβενια και σερβια που βαζουν και αυτους να παιξουν στην εθνικη για να ψηθουν. 1
james01gr Δημοσ. Παρασκευή στις 04:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:05 μμ 2 ώρες πριν, majnun είπε Αυτά ακριβώς έθιγε και σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σιγάλας (μεταξύ άλλων). Ότι στην εποχή τους ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Σήμερα αυτό μπορείς να το πεις για Γ.Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Παπανικολάου και οι δυο τελευταιοι με ερωτηματικό εφόσον είναι στη δύση της καριέρας τους. Ποιος ήταν πρωταγωνιστής στην ομάδα του ακριβώς; Ο Σιγάλας; Ο Διαμαντίδης κρεμόταν από τον Γιασικεβίτσιους, Σκοτ, Μπατίστ, Πέκοβιτς κτλ. Το πρωτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ το πήρε ο Ντομινίκ με τον Βρανκοβιτς. Κανένας Ελληνας. Του Ολυμπιακού ο Ριβερς. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ούτε ο Διαμαντίδης ούτε ο Σιγάλας,ούτε ο Πρίντεζης, ούτε ο Αλβερτης να σηκώσουν τίποτα εάν δεν είχαν τους αστέρες δίπλα τους. Ο Σιγάλας δε έτρωγε στην μπάντα μπουκάλια και ήταν το θύμα για να χώνει ο Ιωαννίδης γιατί δεν μπορούσε να τα χώσει στον Τάρπλεϊ και στον Πάσπαλι; Εγώ τα έζησα, ο Σιγάλας τα ξέχασε και αυτό συμβαίνει μετά από μια ηλικια. Αυτο που συμβαίνει τώρα είναι πως πλέον από τα πόσες χιλιάδες παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ το 1990-2000 τώρα παίζουν ούτε τα μισά. Τώρα πάνε κολυμβηση, ποδόσφαιρο κτλ. Δες πόσα παιδιά έχουμε στο ποδόσφαιρο και πόσα ταλέντα εκεί. 1 1
UncleKim Δημοσ. Παρασκευή στις 04:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:59 μμ 48 λεπτά πριν, james01gr είπε Ποιος ήταν πρωταγωνιστής στην ομάδα του ακριβώς; Ο Σιγάλας; Ο Διαμαντίδης κρεμόταν από τον Γιασικεβίτσιους, Σκοτ, Μπατίστ, Πέκοβιτς κτλ. Το πρωτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ το πήρε ο Ντομινίκ με τον Βρανκοβιτς. Κανένας Ελληνας. Του Ολυμπιακού ο Ριβερς. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ούτε ο Διαμαντίδης ούτε ο Σιγάλας,ούτε ο Πρίντεζης, ούτε ο Αλβερτης να σηκώσουν τίποτα εάν δεν είχαν τους αστέρες δίπλα τους. Ο Σιγάλας δε έτρωγε στην μπάντα μπουκάλια και ήταν το θύμα για να χώνει ο Ιωαννίδης γιατί δεν μπορούσε να τα χώσει στον Τάρπλεϊ και στον Πάσπαλι; Εγώ τα έζησα, ο Σιγάλας τα ξέχασε και αυτό συμβαίνει μετά από μια ηλικια. Αυτο που συμβαίνει τώρα είναι πως πλέον από τα πόσες χιλιάδες παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ το 1990-2000 τώρα παίζουν ούτε τα μισά. Τώρα πάνε κολυμβηση, ποδόσφαιρο κτλ. Δες πόσα παιδιά έχουμε στο ποδόσφαιρο και πόσα ταλέντα εκεί. Σε άλλη χώρα ζούμε, ή μιλάμε για την Εθνική ομάδα μπασκετ της Ελλάδας? Δεν θα γράψω πολλά, αλλά θέλω να μου πεις, ποιος πήρε το ευρωπαικό του 2012 και με ποιους Η ζωή κάνει κύκλους, αυτό ειναι και τίποτα άλλο. Κάποτε οι Γερμανοί δεν ήξεραν τι χρώμα είναι η μπάλα μπάσκετ, ασχολήθηκαν, έφτιαξαν σχολή και τα βλέπουμε τώρα. Οι πιτσιρικάδες της Ισπανίας σε αυτό το τουρνουά, που τους έχουν βάλει να παίξουν και που πρωταγωνιστούν? Απλά δεν είχε άλλους. Ούτε εμείς έχουμε άλλους, αλλά μπορεί να έχουμε σε 10 χρόνια, κανείς δεν ξέρει. Αλλά υπάρχουν φουρνιές και φουρνιές, ειδικά για μικρομεσαίες χώρες σαν την Ελλάδα. 2
ilos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:00 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, james01gr είπε Ποιος ήταν πρωταγωνιστής στην ομάδα του ακριβώς; Ο Σιγάλας; Ο Διαμαντίδης κρεμόταν από τον Γιασικεβίτσιους, Σκοτ, Μπατίστ, Πέκοβιτς κτλ. Το πρωτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ το πήρε ο Ντομινίκ με τον Βρανκοβιτς. Κανένας Ελληνας. Του Ολυμπιακού ο Ριβερς. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ούτε ο Διαμαντίδης ούτε ο Σιγάλας,ούτε ο Πρίντεζης, ούτε ο Αλβερτης να σηκώσουν τίποτα εάν δεν είχαν τους αστέρες δίπλα τους. Ο Σιγάλας δε έτρωγε στην μπάντα μπουκάλια και ήταν το θύμα για να χώνει ο Ιωαννίδης γιατί δεν μπορούσε να τα χώσει στον Τάρπλεϊ και στον Πάσπαλι; Εγώ τα έζησα, ο Σιγάλας τα ξέχασε και αυτό συμβαίνει μετά από μια ηλικια. Αυτο που συμβαίνει τώρα είναι πως πλέον από τα πόσες χιλιάδες παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ το 1990-2000 τώρα παίζουν ούτε τα μισά. Τώρα πάνε κολυμβηση, ποδόσφαιρο κτλ. Δες πόσα παιδιά έχουμε στο ποδόσφαιρο και πόσα ταλέντα εκεί. Μου φαίνεται κάτι δε θυμάσαι καλά. Ο Σάρας μια ζωή αναπληρωματικός του 3D ήταν στον βάζελο. Μπορεί να ήταν πιο προικισμένος shooter και το picnroill του με τον Μπατίστ να διδάσκεται στα σεμινάρια, αλλά γενικά ήταν λιγότερο ολοκληρωμένος παίχτης γιατί το παιχνίδι παίζεται και στις 2 πλευρές του γηπέδου. Και ο Σιγάλας πάντα βασικός ήταν στις ομάδες του Ιωαννίδη. Ρολίστας μεν, αναντικατάστατος δε. Στα ~30 του είχε φτιάξει αρκετά και το σουτάκι και μπορεί να ήταν και ο καλύτερος παίχτης της Εθνικής σε κάποια παιχνίδια όταν αποσύρθηκαν τα 3 τοτέμ. Δε χρειάζεται κάποιος να είναι superstar (αν και για μένα ήταν οι Διαμαντίδης,Παπαλουκάς,Σπανούλης στα prime τους στην Euroleague) για να θεωρείται "πρωταγωνιστής". Επίσης αν κάποιος είναι 30 φεύγα και πάει σε χαμηλότερου βεληνεκές ομάδα εκτός euroleague για να παίξει παραπάνω, δε θα γίνει απαραίτητα καλύτερος παίχτης imo. Γιατί ήδη είχε καλύτερες παραστάσεις και τώρα παίρνει χειρότερες έως πολύ χειρότερες. Αν συνέβαινε αυτό ο Αγραβάνης θα ήταν βασικός στην Εθνική που έχει γυρίσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.🤣 Αυτό ισχύει για 18χρονους που υπογράφουν Παναθηναϊκό/Ολυμπιακό για αυτό και πάνε δανεικοί αμέσως από το να χαζεύουν προπονήσεις. Το NIL τώρα κιόλας τους δίνει και καλά λεφτά αν διαλέξουν αυτόν τον δρόμο. Ο Λάρυ και ο Καλαϊτζάκης είναι παίχτες 2ης-3ης πεντάδας στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αυτούς υπονοεί ο Σιγάλας. ΥΓ τα 3 τελευταία Ευρωπαϊκα ο Παναθηναϊκός τα έχει πάρει με MVP final four Σπανούλη, Διαμαντίδη και Σλούκα. Άρα ας αφήσουμε το αφήγημα για Ντομινικ και Ρίβερς. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:02 μμ από ilos 7 1
dsi44 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:21 μμ αμα δεν παρουμε medalion φετος τοτε θα περιμενουμε αλλα 15 χρονια. ολοι ειναι αμπαλοι,εμεις περισσοτερο,διασταυρωσεις φοβερες μεχρι και αταμαν.
firewalker Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 μμ Κάτι κάνουν και τα μικρά του ποδοσφαίρου.
dve Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ 20 λεπτά πριν, firewalker είπε Κάτι κάνουν και τα μικρά του ποδοσφαίρου. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι πιο αισιοδοξος για το μελλον του ποδοσφαιρου απο το μπασκετ. Αυτη η φουρνια εχει ελπιδες να αφησει ιστορια αν δεν παρουν τα μυαλα τους αερα και δουλεψουν. 4
james01gr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:46 μμ 58 λεπτά πριν, dve είπε Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι πιο αισιοδοξος για το μελλον του ποδοσφαιρου απο το μπασκετ. Αυτη η φουρνια εχει ελπιδες να αφησει ιστορια αν δεν παρουν τα μυαλα τους αερα και δουλεψουν. Αυτή η φουρνιά είναι τόσο ταλαντούχα που παίκτες σαν τον Κωστούλα και τον Τζίμα δεν χωράνε στην ομάδα... Αυτοί οι παίκτες έχουν 10-15 χρόνια μπάλας ο καθένας. Εάν το σκεφτείς αυτό φαίνεται απίστευτο και ουτοπικό. Είναι οι γενιές που επηρεάστηκαν από το 2004-2014. Παιδιά που έφυγαν από το μπάσκετ που θα ήταν η νορμάλ επιλογή για Έλληνες και πήγαν στην μπάλα... 6 ώρες πριν, UncleKim είπε Σε άλλη χώρα ζούμε, ή μιλάμε για την Εθνική ομάδα μπασκετ της Ελλάδας? Δεν θα γράψω πολλά, αλλά θέλω να μου πεις, ποιος πήρε το ευρωπαικό του 2012 και με ποιους Η ζωή κάνει κύκλους, αυτό ειναι και τίποτα άλλο. Κάποτε οι Γερμανοί δεν ήξεραν τι χρώμα είναι η μπάλα μπάσκετ, ασχολήθηκαν, έφτιαξαν σχολή και τα βλέπουμε τώρα. Οι πιτσιρικάδες της Ισπανίας σε αυτό το τουρνουά, που τους έχουν βάλει να παίξουν και που πρωταγωνιστούν? Απλά δεν είχε άλλους. Ούτε εμείς έχουμε άλλους, αλλά μπορεί να έχουμε σε 10 χρόνια, κανείς δεν ξέρει. Αλλά υπάρχουν φουρνιές και φουρνιές, ειδικά για μικρομεσαίες χώρες σαν την Ελλάδα. Το ευρωπαϊκό το πήραμε το 2005. Το 2009 πήραμε το χαλκινο. Το 12 δεν πήραμε τίποτα απολυτως. Το 2005 είχαμε έναν τεράστιο παίκτη που ποτέ στην Ελλάδα δεν πηρε αυτο που άξιζε ως παραδοχη. Παπαλουκάς το όνομα του. Μακράν του δεύτερου ο καλύτερος άσος που είχε η Ελλάδα μετά τον Γιαννάκη. Σταμάτησε αυτός και τελείωσε η Ελλάδα στις διακρίσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλω να σου πω και δεν το καταλαβαίνεις, είναι πως οι Έλληνες παίκτες μόνοι τους δεν σηκώνουν βάρη. Και αυτό το πληρώνουμε πολλά χρόνια. Γιατί όλες οι σχολές ανέβηκαν επίπεδο και έστειλαν παίκτες στο ΝΒΑ. Να παίζουν με τους καλύτερους. Εμείς έχουμε μόνο έναν. Εμείς τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχουμε παράξει έναν πρωταγωνιστή παίκτη να παίζει με τους καλύτερους. Παίζουμε μόνο Ευρώπη. Επίσης Έλληνας παίκτης εκτός Ευρώπης έχει παίξει καλά μόνο δυο. Ο Παπαλουκας και ο Φωτσης. όλοι οι υπόλοιποι ούτε που τόλμησαν και ούτε που ακούμπησαν. Ατομικά δεν υπάρχουν πια Έλληνες παίκτες. Όσους βγάλαμε βγάλαμε. Με τεχνητές αναπνοές κρατιόμαστε εδώ και δέκα χρόνια και δεν λες καλά που έφερε ο Ομπράντοβιτς τον Καλάθη και τον έστρωσε και μας έσωσε. 1 1
Rebelos2018 Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:11 πμ (επεξεργασμένο) Συμφωνώ απολύτως. Πολύ υποτιμημένος ο Τεό, ίσως επειδή μεγαλούργησε έξω, εν αντιθέσει με τους άλλους δύο, το οποίο τον "απομάκρυνε" και από τα media. Ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί στο nba, με ρόλο. Είχε το ύψος, το iq και ήταν και καλός αμυντικός. Υστερούσε στο σουτ, αλλά την εποχή εκείνη, δεν ήταν και απαραίτητο για να κάνεις καριέρα, σαν καθαρό point guard, βλέπε Ρόντο. Βάλτε να δείτε το ματς με τους Σλοβένους στο Ευρωμπάσκετ του '07, το ματς με τους Ρώσους το '05 που φλερτάραμε και με αποκλεισμό. Έπρεπε να ήταν και ο mvp του τουρνουά τότε, ας όψεται η απόφαση να το δώσουν στον ηττημένο (!), επειδή ήταν ο Ντιρκ βέβαια. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:20 πμ από Rebelos2018 1
ilos Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 πμ 1 ώρα πριν, james01gr είπε Επίσης Έλληνας παίκτης εκτός Ευρώπης έχει παίξει καλά μόνο δυο. Ο Παπαλουκας και ο Φωτσης. όλοι οι υπόλοιποι ούτε που τόλμησαν και ούτε που ακούμπησαν. Ατομικά δεν υπάρχουν πια Έλληνες παίκτες. Όσους βγάλαμε βγάλαμε. Με τεχνητές αναπνοές κρατιόμαστε εδώ και δέκα χρόνια και δεν λες καλά που έφερε ο Ομπράντοβιτς τον Καλάθη και τον έστρωσε και μας έσωσε. Εκτός από αυτούς τους 2 και άλλοι Έλληνες είχαν καλές σεζόν έξω. Σκορτσιανίτης στην Maccabi πήρε final four πρωταγωνιστής. Μπουρούσης στην ACB κυρίως με την Κάχα Λαμποράλ, ο Καλάθης φυσικά, ο Ζήσης στην Ιταλία, ο Κακιούζης επίσης, Αν έχεις ταλέντο δε χάνεσαι. Και φυσικά ο Σλούκας στη Φενέρ που πάντα έπαιζε καλά στα final 4. Αν οι Σπανούλης, Διαμαντίδης πήγαιναν σε άλλη ομάδα της euroleague δε θα βγάζαν μάτια και πάλι? 1 1
mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:03 πμ 4 ώρες πριν, ilos είπε Ας το πιστέψουμε.🤣 Για να πάει η Σερβία τελικό θα πρέπει να περάσει με τη σειρά Φινλανδία,Γαλλία και Γερμανία. Για να πάμε εμείς τελικό αρκεί Ισραήλ,Λετονία ή Λιθουανία και Τουρκία. Όπως ήρθαν έτσι τα πράγματα αν ήταν να στοιχηματίσω σε έναν με το ζόρι θα ήταν η Ελλάδα. Και όχι δε τρολάρω.🤣 Ουσιαστικά ένα μεγάλο match έχουμε στον ημιτελικό που είμαστε underrdog με μια ομάδα που παραδοσιακά έχει κόμπλεξ με εμάς. Τελευταία φορά χάσαν με κατεβασμένα τα χέρια από τον Καββαδά και τον Γιαννόπουλο στο προολυμπιακό του Καναδά. Ναι ο Σενγκούν δεν ήταν Σενγκούν τότε, αλλά και εμείς παίζαμε χωρίς Γιάννη και άλλους 2-3 πρωτοκλασάτους τότε. ελα ρε δεν το ηξερα..2 αγωνες ειναι τοτε για τελικο και εχουμε πιθανοτητες.κοιτα πως τα εφεραν οι διασταυρωσεις.πολυ θα ηθελα να παιξουμε με φιλανδια τελικο.εχουμε και ιδια χρωματα,να δω και τον γιαννη απεναντι στον μαρκανεν.ποσο δινουν την φιλανδια για τελικο στοιχημα να παιξω? 2 ώρες πριν, dve είπε Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι πιο αισιοδοξος για το μελλον του ποδοσφαιρου απο το μπασκετ. Αυτη η φουρνια εχει ελπιδες να αφησει ιστορια αν δεν παρουν τα μυαλα τους αερα και δουλεψουν. αυτη την συζητηση ειχαμε στην παρεα χθες,που καταντησαν το μπασκετ,να ειναι χειροτερο απο το ποδοσφαιρο. 1
primeragt Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 πμ Έχουν ειπωθεί πολλάκις από πολλούς. Αν στις ακαδημίες δεν μαθαίνουν τα βασικά στα μικρά παρά μόνο συστήματα και το σουτ επειδή βγήκε αβίαστα το απαγορεύουν δια ροπάλου δεν θα πάμε πουθενά. Εχω βαρεθεί να βλέπω παιδάκια αρχών Δημοτικού να κάνουν γύρω γύρω τη μπάλα και να στήνουν κ καλά σκριν από το να πηγαίνουν στο λειαπ η στο σουτ γιατί φωνάζει ο προπονητής γιατί βγήκαν αβίαστα από ένα πιο γρήγορο παιδάκι και όχι μέσα από "το παιχνίδι". 2
basilis_k6 Δημοσ. Σάββατο στις 12:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:23 μμ 22 λεπτά πριν, primeragt είπε Έχουν ειπωθεί πολλάκις από πολλούς. Αν στις ακαδημίες δεν μαθαίνουν τα βασικά στα μικρά παρά μόνο συστήματα και το σουτ επειδή βγήκε αβίαστα το απαγορεύουν δια ροπάλου δεν θα πάμε πουθενά. Εχω βαρεθεί να βλέπω παιδάκια αρχών Δημοτικού να κάνουν γύρω γύρω τη μπάλα και να στήνουν κ καλά σκριν από το να πηγαίνουν στο λειαπ η στο σουτ γιατί φωνάζει ο προπονητής γιατί βγήκαν αβίαστα από ένα πιο γρήγορο παιδάκι και όχι μέσα από "το παιχνίδι". εγω θυμαμαι το mentality απο εποχες 90-00 να παιζουμε 2-2 η 3-3 με η χωρις προπονητη και να "απαγορευεται" να σουταρουμε. αν ειχες καλο τριποντο σου κανανε και μουτρα οτι δεν ξερεις μπασκετ. 1
ilos Δημοσ. Σάββατο στις 03:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:59 μμ Τι γίνεται ρε σεις η Γερμανία πόντο πόντο με την Πορτογαλία?🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα