Προς το περιεχόμενο

DREAMBOX KAI DISEqC 1.2 motor


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το DREAMBOX 7000S και αποφασισα να βαλω ενα DISEqC 1.2 motor αλλα μετα εμαθα οτι το tuner του DREAMBOX δεν ειναι και το καλητερο και μου παρουσιαζει το εξεις προβλημα. Το σημα μου εχει κατεβει στο 70-75% απο το 85-90% που ειχα στην αρχη. Οταν του λεω να παει σε εναν διρυφορο (το πιατο το βλεπω να μετακινειται) σταματαει σε καποιο σημειο αλλα δεν μου δινει σημα πανω απο 60% και δεν πιανει κανενα καναλι.

Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο π.χ γεωγραφικο πλατος και μηκος η κατι αλλο ή αν εχει κανεις DISEqC 1.2 motor με DREAMBOX ας πει τι εκανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to idio akribos prospathisa na kano kai ego parepiptontos alla den ta katafera xoris pediometro :P

 

daskalos apo oti mou eipan omos opos grafo kai sto allo post ... exo tin entiposi oti den prepei apla na piaseis enan doriforo (px ton astra) kai meta mporeis na pianeis kai tous allous! Prepei na breis to toxo tous!

 

Giati kai ego brika sima ston hotbird 70% alla molis tou elega na girisei ston astra to sima itan giro sto 40% me apotelesma na min mporo na do eikona sta kanalia tou astra!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To εχω κανει αυτο, εχω βαλει ως σημειο μηδεν τον arabsat 26, αλλα και παλι αν πχ. βρω των Hotbbird και των αποθηκευσω, μετα βρω των astra των αποθηκευω και αυτων, μετα αν του ζητησω να παεο απο το εναν δορηφορο στον αλλων πηγαινει καπου αλλα δεν μου δινει το απαρετητο σημα(40%-45%). Και κατι αλλο αν βρω αναν δορηφορο τον κανω store μετα αν σβησω και ξανα ανοιξω το μηχανημα μου λει οτι δεν εχει σημα ενω το ειχα αφησει στο δορηφορο που βρηκα.

Εσυ τι ακριβως εκανες και σου δουλευει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε τον τροπο που περιγραφεις βρηκα τον hotbird αλλα δεν μπορω να πιασω ολλα τα καναλια που επιανα και παλια πχ.δεν μπορω να πιασω το eurosport και τα καναλια του ΟΤΕ αν καιειναι ευκολα. Προσπαθησα να βρω και το Astra αλλα δεν μου εδινε πουθενα το απαραιτιτο σημα για να ψαξει για καναλια. Μου φενεται πως το Dreambox δεν εχει καλο tuner γι'αυτο θα προσπαθησω να βρω τους δορυφορους με ενα αλλο μηχανιμα και σηγκεκριμενα με ενα ψηφιακο humax δεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...