Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάτι 15/3/ υπέγραψα τα νέο Online για 1 χρόνο, πότε μπορώ να κάνω την αίτηση για ακύρωση του Green Pass ισχύει ο 1 μήνας η πρέπει να κλίσει το τρίμηνο? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Γιατί έκανα αίτημα στις 26 Απριλίου και μου ήρθε email ότι θα το προωθήσουν για έλεγχο. Αλλά στο mydei φαίνεται ακόμα στο συμβόλαιο... περιμένω και το λογαριασμό για να το δω 

μπορει να σου απαντησουν αρχικα οτι δεν το δεχονται και μπλα.μπλα...κανεις μια εγγραφη αιτηση και τους κοβεις τον αερα γραφοντας οτι το αναφερει μεσα στους ορους.κανεις και ενα πε-ιστ τους ορους τους και το στελνεις.μετα περιμενεις τον λογαριασμο,θα το δεχτουν.

23 λεπτά πριν, leotzian είπε

Nα ρωτήσω κάτι 15/3/ υπέγραψα τα νέο Online για 1 χρόνο, πότε μπορώ να κάνω την αίτηση για ακύρωση του Green Pass ισχύει ο 1 μήνας η πρέπει να κλίσει το τρίμηνο? 

ισχυει ο ενας μηνας.οτι και να σου πουν,αν αρνηθουν υπαρχει μεσα στους ορους.βρες τους,καντους αντιγραφη και στειλτους να τους δουν.θα το δεχθουν.ετσι καναμε και εμεις.

10 λεπτά πριν, thanassis_33 είπε

Πρέπει να κλείσεις 3 μήνες

λαθος μπορεις μετα τον μηνα.το γραφει στους ορους.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Γιατί έκανα αίτημα στις 26 Απριλίου και μου ήρθε email ότι θα το προωθήσουν για έλεγχο. Αλλά στο mydei φαίνεται ακόμα στο συμβόλαιο... περιμένω και το λογαριασμό για να το δω 

Εντάξει, ουσιαστικά μια εβδομάδα εργάσιμη έχει παρέλθει.

Σήμερα ξεκινάει η δεύτερη, λογικά από μέρα σε μέρα...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, leotzian said:

Στους όρους γράφει μετά το μήνα, στην πράξη το ακυρώνουν οπότε αυτοί αισθάνονται ότι θέλουν. Απαντάνε π.χ. να τους ξαναστειλεις μετά τη δωρεάν περίοδο, έτσι, επειδή μπορούν.

Αν σου κάτσει αυτή η περίπτωση να ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις κάτι παραθέτοντας τους όρους κλπ, απαντούν ακριβώς το ίδιο και απλά παίζουν με τα νεύρα σου..

Δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να το κυνηγήσω όταν μου έτυχε πέρυσι, ελπιζω φέτος αν κάνω ανανέωση και μου κάτσει πάλι η ίδια κατάσταση να είμαι και εγώ πιο ορεξάτος..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/5/2025 στις 11:16 ΠΜ, jkoukos είπε

Από σήμερα (μάλλον χθες) καταργήθηκε το δώρο 50€+50€ σε νέες συμβάσεις του Online. Μπορεί ακόμη να αναφέρεται στην αρχική σελίδα, αλλά έχουν ανανεωθεί οι Ειδικοί Όροι όπου δεν υπάρχει πλέον σχετική αναφορά έναντι των παλιών (παράγραφος 8.3).

Επίσης στους νέους όρους έχει αλλάξει η χρονική διάρκεια του πέναλτι πρόωρης διακοπής της σύμβασης, όπου πλέον στον 10ο μήνα είναι 10€ και ατελώς στους 2 τελευταίους (11ο και 12ο). Ουσιαστικά είναι κλιμακωτό με 100€ στον 1ο μήνα και αφαιρώντας 10€ σε κάθε επόμενο.

Ωστόσο παρατήρησα ότι στο header του αρχείου των νέων όρων αναφέρεται "2025_05_07_fi12_v4" που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να ισχύουν από 7 Μαίου.

Το έκανα κι εγώ μόλις με 50+50.

Για μίλια Aegean έγραψε "έως 1500". Νομίζω μέχρι πριν ~1 εβδομάδα ήταν 2500.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pan05 είπε

Στους όρους γράφει μετά το μήνα, στην πράξη το ακυρώνουν οπότε αυτοί αισθάνονται ότι θέλουν. Απαντάνε π.χ. να τους ξαναστειλεις μετά τη δωρεάν περίοδο, έτσι, επειδή μπορούν.

Αν σου κάτσει αυτή η περίπτωση να ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις κάτι παραθέτοντας τους όρους κλπ, απαντούν ακριβώς το ίδιο και απλά παίζουν με τα νεύρα σου..

Δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να το κυνηγήσω όταν μου έτυχε πέρυσι, ελπιζω φέτος αν κάνω ανανέωση και μου κάτσει πάλι η ίδια κατάσταση να είμαι και εγώ πιο ορεξάτος..

απειλεις με ραε.κανονικα οι πιο πολλοι εδω αυτο θα σου πουν εξαρχης,δεν καθονται να ασχολουνται.εγω ομως το δοκιμασα και επιασε.αν νομιζεις οτι ειναι λιγο απροσωπο πανε σε καταστημα και αν κανουν πως αρνουνται κανε φασαρια.θελει τροπο.νομιζω ομως οτι αν επιμεινεις με επιβλητικο τροπο θα στο κανουν.το δικο μου μυνημα ηταν με αυστηρο υφος,απειλητικο με ραε.γιαυτο ειπα τους κοβεις τον αερα με την πρωτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mike15 είπε

απειλεις με ραε.κανονικα οι πιο πολλοι εδω αυτο θα σου πουν εξαρχης,δεν καθονται να ασχολουνται.εγω ομως το δοκιμασα και επιασε.αν νομιζεις οτι ειναι λιγο απροσωπο πανε σε καταστημα και αν κανουν πως αρνουνται κανε φασαρια.θελει τροπο.νομιζω ομως οτι αν επιμεινεις με επιβλητικο τροπο θα στο κανουν.το δικο μου μυνημα ηταν με αυστηρο υφος,απειλητικο με ραε.γιαυτο ειπα τους κοβεις τον αερα με την πρωτη.

Για 3 συνολικά συνδέσεις, στην αρχή το πήγα ευγενικά. Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι, με το που έγραψα πως αν δεν το κόψουν άμεσα, θα προβώ σε καταγγελία στη ΡΑΑΕΥ, χωρίς απάντηση το διέκοψαν άμεσα.

Όπως λες, με την πρώτη επικοινωνία κόβεις τον αέρα, δε θέλουν ευγένεια & κατανόηση.

Επεξ/σία από apapadop837
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε καμία εικόνα τι προβλέπεται να αλλάξει στη ΔΕΗ απο τις 12/5/2025 και μετά ;;;;;
Με έχουν πάρει 2-3 φορές τηλέφωνο για να ανανεώσω το σταθερό που λήγει στισ 30/5/2025...
Να τους αγνοήσω και να περιμενω η να ανανεώσω τώρα , πριν απο τις 12/5 ;;;;

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πόνταρα στο ότι θα αυξήσουν το πάγιο.

Παραμένει το χαμηλότερο σε σχέση με τα σταθερά του ανταγωνισμού!

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mountains1 είπε

To νεο κιτρινο, ειναι το παλαιο πρασινο;

Το νέο κίτρινο ίσως είναι το παλιό μπεζ αλλά με μια απόχρωση του νέου γκρι ώστε να φαίνεται ως καινούριο πορτοκάλι......

Σοβαρα όμως η ερώτηση είναι πολύ γενική ή αόριστη. Όλα λίγο πολύ μοιάζουν ή έμοιαζαν κάποτε. Κανένα δεν είναι ή ήταν ίδιο με άλλο. Όλο και κάτι αλλάζει. Το πάγιο; Η διάρκεια; Η τιμή κιλοβατώρας; Τα δωράκια; you name it.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kurupakis είπε

Το νέο κίτρινο ίσως είναι το παλιό μπεζ αλλά με μια απόχρωση του νέου γκρι ώστε να φαίνεται ως καινούριο πορτοκάλι......

Σοβαρα όμως η ερώτηση είναι πολύ γενική ή αόριστη. Όλα λίγο πολύ μοιάζουν ή έμοιαζαν κάποτε. Κανένα δεν είναι ή ήταν ίδιο με άλλο. Όλο και κάτι αλλάζει. Το πάγιο; Η διάρκεια; Η τιμή κιλοβατώρας; Τα δωράκια; you name it.

Το mainstream φιλε μου. Η 'χοανη'. Εκει που θα πεσουν ολοι, αν δεν ενεργησουν αλλιως.

Πιο κατανοητο το τι ρωταω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mountains1 είπε

Το mainstream φιλε μου. Η 'χοανη'. Εκει που θα πεσουν ολοι, αν δεν ενεργησουν αλλιως.

Πιο κατανοητο το τι ρωταω;

Όχι;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kurupakis είπε

Όχι;;

Εχω μπλε. Θα ληξει. Που θα με ριξει το συστημα, αν δεν κανω καποια ενεργεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...