Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Εχω μπλε. Θα ληξει. Που θα με ριξει το συστημα, αν δεν κανω καποια ενεργεια;

Στο κίτρινο. Όχι το εμπορικό(όχι δλδ το Myhome4all) Το λέει αλλιώς. Δε θυμάμαι ακριβώς γτ έκατσα μόνο μια μέρα και έφυγα στο νέο μπλέ. Δε ξέρω τι όρους έχει και αν τους λέει κάπου. Φαντάζομαι όμως ότι έχει ίδια τιμή η κιλοβατώρα με το εμπορικό κίτρινο. 

Υ.Γ. προσπάθησα να κάνω χιούμορ στη πρώτη απάντηση με τα χρώματα, δεν είχα σκοπό να προσβάλλω.

Μπορεί να μη σε ρίξει άμεσα με τη λήξη, εμένα έκανε ....χρόνια! Δες τι σε συμφέρει και αν δε βιάζεσαι άστο να λήξει και βλέποντας και κάνοντας που λένε..

• Like 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kurupakis είπε

Στο κίτρινο. Όχι το εμπορικό(όχι δλδ το Myhome4all) Το λέει αλλιώς. Δε θυμάμαι ακριβώς γτ έκατσα μόνο μια μέρα και έφυγα στο νέο μπλέ. Δε ξέρω τι όρους έχει και αν τους λέει κάπου. Φαντάζομαι όμως ότι έχει ίδια τιμή η κιλοβατώρα με το εμπορικό κίτρινο. 

Υ.Γ. προσπάθησα να κάνω χιούμορ στη πρώτη απάντηση με τα χρώματα, δεν είχα σκοπό να προσβάλλω.

Μπορεί να μη σε ρίξει άμεσα με τη λήξη, εμένα έκανε ....χρόνια! Δες τι σε συμφέρει και αν δε βιάζεσαι άστο να λήξει και βλέποντας και κάνοντας που λένε..

Για το εν λογω κιτρινο, εχουμε καποια ιστοσελιδα;

Εδω που κοιταζω, μπερδευομαι, εδω ειναι;

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/

Δημοσ.

Καλημέρα! Έκανα ανανέωση στο σταθερό πριν από καμία εβδομάδα αλλά δεν έχουν μπει τα μίλια στον λογαριασμό της aegean. Αργούν τόσο ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο; 

Δημοσ.

καλημερα!

εχω αυτη την στιγμη το myhomeonline που εχει ληξει κ με εχουν κρατησει σε αυτο. πως γινεται να παρω τις εκπτωσεις των 50ε και να ανανεωσω ξανα εκει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mountains1 είπε

Για το εν λογω κιτρινο, εχουμε καποια ιστοσελιδα;

Εδω που κοιταζω, μπερδευομαι, εδω ειναι;

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/

Δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο, εμφανίζεται εδώ.

Για τον Απρίλη χρέωσε 0,14604 (και στην ημερήσια και στην νυχτερινή) + 5€ πάγιο, οπότε (πολύ) πιο ακριβό από το 4all.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.

Με αυτα και με αυτα,

πριν λιγο δεχτηκα κληση απο τα κεντρικα της ΔΕΗ, γιατι εχω δυο συνδεσεις στο ονομα μου,

και αναρωτιομουν (και εδω) τι να κανω τελικα,

εν τελει, της ειπα και ανανεωσα παλι σε μπλε-σταθερο.

Παγιο 5 ευρω, τιμη kwh 0,145, ετησιο, και δωρο λεει 50 ευρω (προμο), δεν καταλαβα ποτε, σε καποιο μηνα ειπε.

Εχω, οπως ολοι πιστευω, σοβαρα θεματα στη ζωη μου, δεν ειναι δυνατον να ασχολουμαι με το 'ρευμα', οσο και αν θα ηθελα κατι φτηνοτερο....αλλα, στην Ελλαδα που ζω και οπως λειτουργουν ολα εδω, καποια πραγματα, πανω κατω, τα αποδεχεσαι....

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο, δεν εμφανίζεται κάπου.

Για τον Απρίλη πάντως χρέωσε 0,14604 (και στην ημερήσια και στην νυχτερινή) + 5€ πάγιο, οπότε (πολύ) πιο ακριβό από το 4all.

Ονομάζεται "Βασικό Οικιακό".  Δεν υπάρχει σύνδεσμος από την αρχική σελίδα, αλλά αυτός αναφέρεται στα προγράμματα που όταν λήξει η περίοδος δέσμευσης, αυτόματα μεταφέρονται σε αυτό και είναι τα Enter και Online. To 4all όταν λήξει, αυτόματα ανανεώνεται για 12μηνο με ότι προβλέπεται εκείνη την χρονική στιγμή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jkoukos είπε

Ονομάζεται "Βασικό Οικιακό".  Δεν υπάρχει σύνδεσμος από την αρχική σελίδα, αλλά αυτός αναφέρεται στα προγράμματα που όταν λήξει η περίοδος δέσμευσης, αυτόματα μεταφέρονται σε αυτό και είναι τα Enter και Online. To 4all όταν λήξει, αυτόματα ανανεώνεται για 12μηνο με ότι προβλέπεται εκείνη την χρονική στιγμή.

Σωστότατος 👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ανανέωσα και εγώ στο Online, έληγε τέλος του μήνα. Μέσα από την εφαρμογή, από μπλε σε μπλε, 50 + 50€. 

Έκανα και για το εξοχικό φέτος (από Γ1 πράσινο)

Ήδη φαίνεται από την εφαρμογή ότι λήγει 5/5/26, και για τα δύο.

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ.

"Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος."

Για αυτόν το λόγο πηγαινουν πρώτα στο πράσινο και μετα στο μπλέ διοτι πρεπει να εχει λήξει η συμβαση στο μπλέ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geo9419 είπε

"Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος."

Για αυτόν το λόγο πηγαινουν πρώτα στο πράσινο και μετα στο μπλέ διοτι πρεπει να εχει λήξει η συμβαση στο μπλέ.

Σε εμένα το συμβόλαιο ΔΕΝ αναφέρει τέτοιον όρο στις διευκρινήσεις. Έχει άλλα, όχι αυτό όμως. Το κοίταξα δύο φορές κιόλας, μόλις το ξαναδιάβασα. 

Δημοσ.

8. Προωθητική Ενέργεια

8.1 Με την ενεργοποίηση του προϊόντος ΔΕΗ myHome Online 02.25 ενεργοποιείται η υπηρεσία της ΔΕΗ Green Pass και παρέχεται δωρεάν στον Πελάτη για τρείς (3) μήνες. H υπηρεσία Green Pass είναι η δέσμευση μέσω Εγγυήσεων Προέλευσης ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) ισόποσης ηλεκτρικής ενέργειας με εκείνη που καταναλώνει η εγκατάσταση του Πελάτη από την παραγωγή των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) της ΔΕΗ. 8.2 Μετά το πέρας της αρχικής συμβατικής διάρκειας, όπως αυτή καθορίζεται στην παρ. 1, εφαρμόζονται οι ειδικοί όροι της υπηρεσίας, όπως θα ισχύουν κατά τον εν λόγω χρόνο και είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ. 8.3 O πελάτης θα λάβει δώρο με τη μορφή πίστωσης ποσό 50€, το οποίο αφορά στις χρεώσεις προμήθειας στον 1ο λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί στις εξής περιπτώσεις: i) νέας εκπροσώπησης του Μετρητή της εγκατάστασης του Πελάτη από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε και σύναψη σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Online 02.25 ii) πελάτη που ήδη εκπροσωπείται από τον Προμηθευτή ΔΕΗ Α.Ε., με ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος ο οποίος επιλέγει να συνάψει νέα σύμβαση προμήθειας για το προϊόν myHome Online 02.25 iii) σύναψης νέας σύμβασης προμήθειας για προϊόν myHome Online 02.25 μετά την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης προμήθειας προϊόντος με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος.

8.4 Ο πελάτης θα δικαιούται να λάβει επιπλέον δώρο μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος 180 ημερών από την ημερομηνία σύναψης της Σύμβασης Προμήθειας στο προϊόν myHome Online 02.25., με τη μορφή πίστωσης ποσού 50€ το οποίο αφορά τις χρεώσεις προμήθειας στον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα εκδοθεί, εφόσον διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία myΔΕΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Εχουμε καμία εικόνα τι προβλέπεται να αλλάξει στη ΔΕΗ απο τις 12/5/2025 και μετά ;;;;;
Με έχουν πάρει 2-3 φορές τηλέφωνο για να ανανεώσω το σταθερό που λήγει στισ 30/5/2025...
Να τους αγνοήσω και να περιμενω η να ανανεώσω τώρα , πριν απο τις 12/5 ;;;;

την ξερεις την απαντηση..παντως το οτι το πανε μεχρι τα μεσα του μηνα και οχι τελος,σιγουρα κατι θα αλλαξει,συνηθως προς το χειροτερο.

6 ώρες πριν, turbat0s είπε

Θα πόνταρα στο ότι θα αυξήσουν το πάγιο.

Παραμένει το χαμηλότερο σε σχέση με τα σταθερά του ανταγωνισμού!

βλεπω στην τιβι οτι ολες οι εταιρειες προωθουν τα σταθερα μονο.φυσικα ολοι εκτος της δεη,κρυβουν το ακριβο παγιο τους και διαφημιζουν μονο την φθηνη κιλοβατωρα.αν ακριβυνει το παγιο η δεη ,θα χασει το παιχνιδι επειδη εχει την ακριβοτερη κιλοβατωρα.πιστευω οτι μαλλον θα μειωσει το δωρο οπως εκανε περσυ, δλδ. μονο 50 ευρω οχι 50+50. αλλα κοντα ειναι θα δειξει.

5 ώρες πριν, mannikos είπε

Καλημέρα! Έκανα ανανέωση στο σταθερό πριν από καμία εβδομάδα αλλά δεν έχουν μπει τα μίλια στον λογαριασμό της aegean. Αργούν τόσο ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο; 

ναι αργουν.αλλα αν δεν τα δεις μετα απο 2 εβδομαδες παρε ενα τηλεφωνο.και σε εμενα αυτο εγινε,δεν ασχολουνται εαν δνε τους παρεις.δυστυχως και το γκριν πας και για την ετζιαν θελουν να ασχοληθεις λιγο.

Δημοσ.

έχω και εγώ δίλημμα να ρισκάρω να "ξεχαστώ" στο Online της περσινής άνοιξης με τις σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις (έληξε πριν 10 μέρες αλλά ακόμα φαίνομαι μπλε στο MyDei) ή να πάρω το δώρο μέχρι 12.5.

μέση κατανάλωση λίγο πάνω από 280 Kw/h το μήνα.

Δημοσ.

Πήρα τηλ. να μου ανανεώσουν το Online μου λέει ο μαν δεν γίνεται τηλεφωνική ανανέωση στο online, πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα. Γενικά δεν ήξερε και πολλά, μου έλεγε να το ανανεώσω εγώ μέσω του mydei,  αλλά σε εμένα δεν εμφανίζεται γιατί λήγει τέλη Ιούνη. Τέλος πάντων, για ακύρωση και επιστροφή στο Γ1 μέσω email θα γίνει άμεσα ή να πάρω τηλέφωνο αργότερα μπας και πέσω σε άλλον; Σε κατάστημα βαριέμαι να πάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...