Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου φαινεται οπως εγινε στο γκριν πας ,πρεπει καποιος να φτιαξει ενα στικυ για το πως πας απο online  στο νεο online,απευθειας και μεσω Γ1. υπαρχουν τοσες ιδιες πληροφοριες στις προηγουμενες σελιδες.

Επεξ/σία από mike15
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κάποιος εικόνα τι συμβαίνει σχετικά με την κατανάλωση/χρέωση στην ενδιάμεση περίοδο (έστω πράσινο τιμολογιο) από παλιό μπλε σε καινούριο μπλε;

Έμεινα για 5-10 μέρες σε πράσινο μέχρι να επιλέξω το νέο μπλε και μου χρέωσε όλο τον μηνιαίο λογαριασμό ως πράσινο. Η αλήθεια είναι ότι με τις 200kWh που έχω είναι +/-2€, οπότε λέω να μην κάνω κάτι. Γίνεται κάποια εκκαθάριση αργότερα βάσει ημερών πράσινου/μπλε μες στο μήνα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOADNICK είπε

Πήρα τηλ. να μου ανανεώσουν το Online μου λέει ο μαν δεν γίνεται τηλεφωνική ανανέωση στο online, πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα. Γενικά δεν ήξερε και πολλά, μου έλεγε να το ανανεώσω εγώ μέσω του mydei,  αλλά σε εμένα δεν εμφανίζεται γιατί λήγει τέλη Ιούνη. Τέλος πάντων, για ακύρωση και επιστροφή στο Γ1 μέσω email θα γίνει άμεσα ή να πάρω τηλέφωνο αργότερα μπας και πέσω σε άλλον; Σε κατάστημα βαριέμαι να πάω.

Δούλεψε με τηλέφωνο, είπα να με πάνε Γ1 γιατί μου είπε ότι δε γίνεται να με πάει στο Online, μέσα σε 2 ώρες είχε γίνει η αλλαγή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike15 είπε

μου φαινεται οπως εγινε στο γκριν πας ,πρεπει καποιος να φτιαξει ενα στικυ για το πως πας απο online  στο νεο online,απευθειας και μεσω Γ1. υπαρχουν τοσες ιδιες πληροφοριες στις προηγουμενες σελιδες.

Αυτο ειναι το sticky θεμα για την απενεργοποιηση του green pass?

Παλι να ψαχνομαι για απενεργοποιηση σε 3 μηνες...παλι.......πως να συγκρατηθει κανεις να μην βρισει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, geo9419 είπε

"Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Online 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος."

Για αυτόν το λόγο πηγαινουν πρώτα στο πράσινο και μετα στο μπλέ διοτι πρεπει να εχει λήξει η συμβαση στο μπλέ.

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά μαζί τους.

Επεξ/σία από mannikos
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mannikos είπε

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, το επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά μαζί τους.

Οποτε παμε αφοβα απο online σε online ,ετσι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mountains1 είπε

Αυτο ειναι το sticky θεμα για την απενεργοποιηση του green pass?

Παλι να ψαχνομαι για απενεργοποιηση σε 3 μηνες...παλι.......πως να συγκρατηθει κανεις να μην βρισει;

οχι ρε συ,αφου σου λεει οτι το απενεργοποιουν.θα σε ταλαιπωρησουν λιγο αλλα θα περασει σοτν μηνα πανω το δικο σου,αφου το εχει μεσα στους ορους θα το κανουν,μην τρελλαινεσαι. εγω εφτασα στο σταδιο 2 με την απειλη και μετα απο λιγες μερες με δικαιωσαν. το ιδιο θα κανω και τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε τον λογαριασμό μας και μου είπε ότι έχει περάστει η έκπτωση σε αυτόν που θα λάβουμε.

Επεξ/σία από mannikos
Δημοσ.
2 hours ago, johnnyman said:

Οποτε παμε αφοβα απο online σε online ,ετσι?

Εγώ έτσι πήγα πριν λίγες μέρες και μου λέει πλέον λήξη 05/2026, επίσης έχουν ήδη φανεί και τα μίλια από ετζιαν .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fasmatikos είπε

Εγώ έτσι πήγα πριν λίγες μέρες και μου λέει πλέον λήξη 05/2026, επίσης έχουν ήδη φανεί και τα μίλια από ετζιαν .. 

Πόσες μέρες πριν λήξει το προηγούμενο έκανες την ανανέωση;

Ειχες ξαναπάρει μίλια για την ίδια παροχή η ειναι η πρώτη φορά; 

Γιατι έχω διαβάσει οτι για να ξαναπάρεις μίλια πρέπει να εχουν περάσει 365 ημέρες αλλά δεν ξέρω αν αφορά τις ανανεώσεις.... ειναι και ό λογος που δεν προχωρώ ακόμη σε ανανέωση.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-07 013931.png

Τωρα πρόσεξα οτι μειώσανε τα μίλια σε 1500  απο 2500 που ήταν.... και μάλλον θα κάνω την ανανέωση χωρίς να περιμένω τις 365 ημέρες

.

15 ώρες πριν, mannikos είπε

Καλημέρα! Έκανα ανανέωση στο σταθερό πριν από καμία εβδομάδα αλλά δεν έχουν μπει τα μίλια στον λογαριασμό της aegean. Αργούν τόσο ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο; 

Μήπως ισχύει αυτο που έγραψα παραπάνω;

Σε εμένα σε άλλες δύο παροχές που έκανα ανανέωση τέλος Απριλίου   (αλλα είχαν περάσει οι 365 ημέρες) μπήκαν στο πρώτο 5λεπτο.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike15 είπε

οχι ρε συ,αφου σου λεει οτι το απενεργοποιουν.θα σε ταλαιπωρησουν λιγο αλλα θα περασει σοτν μηνα πανω το δικο σου,αφου το εχει μεσα στους ορους θα το κανουν,μην τρελλαινεσαι. εγω εφτασα στο σταδιο 2 με την απειλη και μετα απο λιγες μερες με δικαιωσαν. το ιδιο θα κανω και τωρα.

Δεν νομιζω ειναι ετσι. 3 μηνες δωρεαν, μετα συνεχιζεται με χρεωση στον καθε λογαριασμο.

Δεν ξερω αν εχασα εξελιξεις, αλλα αν δεν ενεργησει ο πελατης, το greenpass ειναι εκει και χρεωνει.

Και γι'αυτο ρωτω, που ειναι το νημα με τις πληροφοριες για την απενεργοποιηση του greenpass.

10 ώρες πριν, mannikos είπε

Τσέκαρε τον λογαριασμό μας και μου είπε ότι έχει περάστει η έκπτωση σε αυτόν που θα λάβουμε.

Σε ποιο λογαριασμο θα περαστει η εκπτωση; Ενα 50ευρω ή 2, και ποτε;

Δημοσ.

Άρα για σιγουριά να γυρίσω μία μέρα σε Γ1 και μετά σε online? Άσχετο τι λένε στο τηλέφωνο στους ειδικούς όρους πράγματι το αναφέρει από online σε online δεν παίρνεις τα δώρα.

Επίσης από 12/5 λέτε να τα αλλάξουν τους όρους προς το χειρότερο; Ok μαντεψιά είναι το ξέρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mountains1 είπε

Δεν νομιζω ειναι ετσι. 3 μηνες δωρεαν, μετα συνεχιζεται με χρεωση στον καθε λογαριασμο.

Δεν ξερω αν εχασα εξελιξεις, αλλα αν δεν ενεργησει ο πελατης, το greenpass ειναι εκει και χρεωνει.

Και γι'αυτο ρωτω, που ειναι το νημα με τις πληροφοριες για την απενεργοποιηση του greenpass.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/830109-δεη-myhome-onlineenterηome4αll-γ1γ1ν-v2/?do=findComment&comment=60690802

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kurupakis είπε

Πολυ χρησιμο, να σαι καλα!

Απο εδω, χωρις εφαρμογη σε κινητο, μπορω καπως, να το αιτηθω για καταργηση greenpass;

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...