mike15 Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ εγω απλα θα σου πω τον προφανη λογο..γιατι του χρονου δεν ξερουμε τι τιμη θα δωσει η δεη για σταθερο η' τι δωρο θα δωσει παλι..αλλιως κανενας λογος.εγω παντως σε σταθερο αλλης εταιρειας δεν μπαινω .ειχε παρει η μητερα μου και ακομα να ξεμπερδεψει. 1
turbat0s Δημοσ. χθες στις 08:58 πμ Δημοσ. χθες στις 08:58 πμ 10 λεπτά πριν, mike15 είπε εγω παντως σε σταθερο αλλης εταιρειας δεν μπαινω .ειχε παρει η μητερα μου και ακομα να ξεμπερδεψει. Για πες..
giannhsg Δημοσ. χθες στις 08:59 πμ Δημοσ. χθες στις 08:59 πμ Ρε παιδια, τωρα που ληγει το myhome online... Τι να επιλεξω για σταθεροτητα; Αξιζει να ανανεωσω στο ιδιο;
mike15 Δημοσ. χθες στις 09:03 πμ Δημοσ. χθες στις 09:03 πμ 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Για πες.. nrg,τοτε με ρητρες οτι ναναι ,οχι αυτες που ελεγε στους ορους,φουσκωματα λογαρισμων κ.λ.π. 1
mountains1 Δημοσ. χθες στις 09:38 πμ Δημοσ. χθες στις 09:38 πμ 34 λεπτά πριν, mike15 είπε nrg,τοτε με ρητρες οτι ναναι ,οχι αυτες που ελεγε στους ορους,φουσκωματα λογαρισμων κ.λ.π. Και καπως ετσι καταληγει, 'το φτηνο ειναι ακριβο'! Και καπως ετσι καταληγουμε στην ηδη ακριβη δεη.... Και καπως ετσι εχουμε ουσιαστικα, για να μην εχουμε διαρκη μπλεξιματα, μονο ακριβες επιλογες...
Rattlehead Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ Δημοσ. χθες στις 11:06 πμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Και καπως ετσι καταληγει, 'το φτηνο ειναι ακριβο'! Και καπως ετσι καταληγουμε στην ηδη ακριβη δεη.... Και καπως ετσι εχουμε ουσιαστικα, για να μην εχουμε διαρκη μπλεξιματα, μονο ακριβες επιλογες... Φτάσαμε εδω,γιατί άλλοι αποφάσισαν για εμάς, κάτι τύποι έκλεψαν το κράτος με τα γνωστά σκανδαλα,που μπήκαν φυλακή και βγήκαν και απλά "απελευθέρωσαμε την αγορα ενέργειας" για να πεσουν οι τιμες και οι τιμες εκτοξεύθηκαν 250%. Όλα αυτά ανεπαγγελτοι που δεν εχουν κολλήσει ούτε ενα ένσημο Δυστυχώς το online ειχε νόημα με τα 50+50 . Οπότε κάποιοι αναγκαστικά θα πρέπει να αλλαξετε 4 1
qrstuv Δημοσ. χθες στις 11:24 πμ Δημοσ. χθες στις 11:24 πμ Καλημέρα, πρόσφατα (μιάμιση εβδομάδα πριν) έκανα αλλαγή ονόματος χρήστη στη ΔΕΗ και δεν λειτουργεί το myΔΕΗ. Είμαι στο περίμενε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.. στο περίμενε να έρθουν από ΔΕΔΔΗΕ.. έγιναν όλα, όλα ολοκληρώθηκαν εκτός από το myΔΕΗ, το οποίο συνεχώμενα λέει ανεπιτυχής ταυτοποίηση όταν προσπαθώ να μπω με τα στοιχεία μου ΑΦΜ και ΑΔΤ κατα τη διαδικασία ταυτοποίησης. Στης μητέρας μου που κάναμε επίσης αλλαγή ονόματος του λογαριασμού στο εξοχικό ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα το myΔΕΗ της. Να σημειωθεί ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η επόμενη πληρωμή. Καμιά ιδέα πριν πάω στο φυσικό κατάστημα;
giannhsg Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ Για 700-800kw / μηνα, τι προτεινετε παιδια απο ΔΕΗ, αυτη τη στιγμη? Με νυχτερινο μετρητη.
takoulou Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ 1 ώρα πριν, qrstuv είπε Καλημέρα, πρόσφατα (μιάμιση εβδομάδα πριν) έκανα αλλαγή ονόματος χρήστη στη ΔΕΗ και δεν λειτουργεί το myΔΕΗ. Είμαι στο περίμενε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.. στο περίμενε να έρθουν από ΔΕΔΔΗΕ.. έγιναν όλα, όλα ολοκληρώθηκαν εκτός από το myΔΕΗ, το οποίο συνεχώμενα λέει ανεπιτυχής ταυτοποίηση όταν προσπαθώ να μπω με τα στοιχεία μου ΑΦΜ και ΑΔΤ κατα τη διαδικασία ταυτοποίησης. Στης μητέρας μου που κάναμε επίσης αλλαγή ονόματος του λογαριασμού στο εξοχικό ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα το myΔΕΗ της. Να σημειωθεί ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η επόμενη πληρωμή. Καμιά ιδέα πριν πάω στο φυσικό κατάστημα; Καλησπέρα.. Πότε έγινε η αλλαγή του ονόματος; Έχει γίνει και από τον Δεδδηε; Το έχεις κοιτάξει; Ρώτησες;
qrstuv Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Πότε έγινε η αλλαγή του ονόματος; Έχει γίνει και από τον Δεδδηε; Το έχεις κοιτάξει; Ρώτησες; Καλησπέρα, τώρα ούτε δύο εβδομάδες δεν έχει που έγινε η αλλαγή ονόματος. Ήρθαν στο σπίτι και τσέκαραν τον μετρητή από τον ΔΕΔΔΗΕ, μου ήρθαν και δύο sms από ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ πως οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν. Δεν πιστεύω να έγινε κάποιο λάθος στα στοιχεία μου. Το myΔΕΗ όμως αρνείται να ενεργοποιηθεί. Η μόνη εκκρεμότητα είναι ο ηλεκτρολογικός έλεγχος για το ΥΔΕ το οποίο έληξε το 2019 και θα γίνει εντός του εξαμήνου. Επεξ/σία χθες στις 01:57 μμ από qrstuv
St4lker Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μου ήρθε εκκαθαριστικος που συμπεριλαμβάνει μηνα που ήδη έχω πληρώσει έναντι πιο πριν. Η πρώτη φώτο είναι για το διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου, ενώ στη τελευταία από Ιανουάριο μέχρι Μάιο Εχει λογική εξηγηση αυτό;
jkoukos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δεν βοηθούν αυτά. Οι ουσιαστικές πληροφορίες είναι στην δεύτερη σελίδα κάθε λογαριασμού, όπου αναλύονται όλα τα ποσά, αν και από τα ποσά φαίνεται ότι έχει γίνει συμψηφισμός. Η εξόφληση του πρώτου λογαριασμού έγινε εγκαίρως;
giannhsg Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες και εγω το ιδιο επαθα.. και δεν μου βγαινουν τα μαθηματικα @jkoukos
St4lker Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, jkoukos είπε Δεν βοηθούν αυτά. Οι ουσιαστικές πληροφορίες είναι στην δεύτερη σελίδα κάθε λογαριασμού, όπου αναλύονται όλα τα ποσά, αν και από τα ποσά φαίνεται ότι έχει γίνει συμψηφισμός. Η εξόφληση του πρώτου λογαριασμού έγινε εγκαίρως; Ναι εγκαίρως πληρωθηκε. Νέος λογαριασμός, εκκαθαριστικος Προηγούμενος "έναντι" Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από St4lker Αλκαηη
jkoukos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, St4lker είπε Ναι εγκαίρως πληρωθηκε. Έχει γίνει συμψηφισμός και είναι σωστά όλα. Σου αφαιρεί 102,46 (χρεώσεις προμήθειας + ρυθμιζόμενες) του έναντι κι επίσης της ΕΡΤ και την διαφορά ημερών στα δημοτικά τέλη. 3 ώρες πριν, giannhsg είπε και εγω το ιδιο επαθα.. και δεν μου βγαινουν τα μαθηματικα Χωρίς να δίνεις τους έναντι, πιστεύω βλέποντας τα ποσά ότι είναι το ίδιο σωστά και σε σένα. Χοντρικά σε 185 μέρες είχες 7191kWh με συνολική χρέωση 1614€, που βγάζει κόστος 0,2245€/kWh (με όλα μέσα). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα