Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike15 είπε

οποτε ασε εμας τα κοροιδα να ξερουμε γιατι μενουμε στην δεη και πανε στο αλλο τοπικ μην φας αναφορα που μπαινεις εδω και ψαρευεις αλλου τυπου ΚΟΡΟΙΔΑ,γιατι αυτο που κανεις απαγορευεται δια κανονισμου,οπως και το αντιστροφο αν και η δεη δεν εχει αναγκη ,εχει αρκετα ΚΟΡΟΙΔΑ..

Δεν κάνω κανένα ψαρεμα. Ούτε πρότεινα κάποιο παροχο. Δεν καταλαβαίνω. Εσύ γτ παρεξηγήθηκες; Είσαι συνεργάτης της ΔΕΗ;

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Δεν κάνω κανένα ψαρεμα. Ούτε πρότεινα κάποιο παροχο. Δεν καταλαβαίνω. Εσύ γτ παρεξηγήθηκες; Είσαι συνεργάτης της ΔΕΗ;

μπαινεις στο τοπικ της δεη,μας λες κοροιδα λες και εμεις δεν γνωριζουμε γιατι την επιλεγουμε,μας ρωτας γιατι παρξηγηθηκαμε κιολας ,πετας και μια εταιρεια και ενα προγραμμα εναλλακτικου ενω υποκριτικα λες μετα οτι δεν προτεινεις ,με χαρακτηριζεις και συνεργατη της δεη και μου ζητας και τον λογο μετα απο ολα αυτα?

ακομα και να ημουν συνεργατης της δεη που δεν ειμαι,(η τελευταια εταιρεια που θα συνεργαζομουν) θα ειχα ολο το δικαιωμα γιατι ειμαι στο θεμα της δεη.η δεη δεν χρειαζεται συνεργατες την γνωριζουν ολοι και ειναι η πιο ακριβη,κανεις δεν θα ειχε επιτυχια να προτεινει την ακριβοτερη εδω μεσα σαν συνεργατης. θα τον επαιρναν με τις πετρες και θα εχανε πελατες.επισης δεν χρειαζεται γιατι την γνωριζουν ολοι,υπαρχουν αλλοι λογοι οχι οικονομικοι,που την επιλεγουν.διαβασε πισω εναν θες να καταλαβεις.για καποιους καποια κριτηρια ειναι σημαντικα και δεν μπορεις εσυ να τους ακυρωνεις λεγοντας τους κοροιδα

εσυ παλι δεν μπορεις συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ (υπαρχει εκτατη ανακοινωση) που εχει κανει αυστηρα παρατηρηση και δεν την προσεξες η' κανεις οτι δεν την προσεχεις,οπου ρητα αναφερει οτι δεν μπορειτε να προτεινετε πακετα και δωρα αλλων εταιρειων.το ιδιο και στην σελιδα των εναλλακτικων.ο λογος (φανταζομαι) ειναι να διατηρησουμε τα 2 τοπικ "καθαρα" ωστε να μπορουμε να βρισκουμε ευκολα τις απαντησεις και τα παλιοτερα αρθρα που θα λυσουν αποριες και προβληματα που μπορει να προκυψουν.μπορεις να προτεινεις σε οποιον ειναι προβληματισμενος με την δεη να παει  σε εναλλακτικους ,αλλα γενικα,οχι προγραμματα,μπορεις να του προτεινεις μετα να παει στην σελιδα των εναλλακτικων και να παει εκει οποιος ενδιαφερεται και να του προτεινεις ΕΚΕΙ οτι θες.εδω οχι,μπορεις να προτεινεις μονο της δεη,εδω συζηταμε εμεις τα κοροιδα για την δεη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την άποψη μου την έχω εκφράσει συχνά και πάντα με βάση τα δεδομένα. Η αλήθεια είναι ότι το «κορόιδα» μπορεί να προσβάλει και θα πρέπει να ζητηθεί μια συγνώμη, για να πάμε παρακάτω. Από την άλλη, ουσιαστικά οι περισσότεροι (ΔΕΗ έχω τώρα στο εξοχικό) από όσους έχουν κολλήσει στη ΔΕΗ, δεν κάνουν και την εξυπνότερη επιλογή. 

Επεξ/σία από motoboots
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

μπαινεις στο τοπικ της δεη,μας λες κοροιδα λες και εμεις δεν γνωριζουμε γιατι την επιλεγουμε,μας ρωτας γιατι παρξηγηθηκαμε κιολας ,πετας και μια εταιρεια και ενα προγραμμα εναλλακτικου ενω υποκριτικα λες μετα οτι δεν προτεινεις ,με χαρακτηριζεις και συνεργατη της δεη και μου ζητας και τον λογο μετα απο ολα αυτα?

ακομα και να ημουν συνεργατης της δεη που δεν ειμαι,(η τελευταια εταιρεια που θα συνεργαζομουν) θα ειχα ολο το δικαιωμα γιατι ειμαι στο θεμα της δεη.η δεη δεν χρειαζεται συνεργατες την γνωριζουν ολοι και ειναι η πιο ακριβη,κανεις δεν θα ειχε επιτυχια να προτεινει την ακριβοτερη εδω μεσα σαν συνεργατης. θα τον επαιρναν με τις πετρες και θα εχανε πελατες.επισης δεν χρειαζεται γιατι την γνωριζουν ολοι,υπαρχουν αλλοι λογοι οχι οικονομικοι,που την επιλεγουν.διαβασε πισω εναν θες να καταλαβεις.για καποιους καποια κριτηρια ειναι σημαντικα και δεν μπορεις εσυ να τους ακυρωνεις λεγοντας τους κοροιδα

εσυ παλι δεν μπορεις συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ (υπαρχει εκτατη ανακοινωση) που εχει κανει αυστηρα παρατηρηση και δεν την προσεξες η' κανεις οτι δεν την προσεχεις,οπου ρητα αναφερει οτι δεν μπορειτε να προτεινετε πακετα και δωρα αλλων εταιρειων.το ιδιο και στην σελιδα των εναλλακτικων.ο λογος (φανταζομαι) ειναι να διατηρησουμε τα 2 τοπικ "καθαρα" ωστε να μπορουμε να βρισκουμε ευκολα τις απαντησεις και τα παλιοτερα αρθρα που θα λυσουν αποριες και προβληματα που μπορει να προκυψουν.μπορεις να προτεινεις σε οποιον ειναι προβληματισμενος με την δεη να παει  σε εναλλακτικους ,αλλα γενικα,οχι προγραμματα,μπορεις να του προτεινεις μετα να παει στην σελιδα των εναλλακτικων και να παει εκει οποιος ενδιαφερεται και να του προτεινεις ΕΚΕΙ οτι θες.εδω οχι,μπορεις να προτεινεις μονο της δεη,εδω συζηταμε εμεις τα κοροιδα για την δεη.

Αδερφε δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω κανεναν. Αν καποιος θίχτηκε ζηταω συγνωμη. Αλλα να ξερεις οπως εσυ προσβαλθηκες ετσι κι εγω,οταν λες οτι μπηκα για ψαρεμα. Δεν εχω κανενα λογο να ψαρευω, οκ; Να τελειωνει εδω αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια γιατί άκρη δεν βγάζω εδώ που ζώ η καταμέτρηση εξακολουθεί να γίνεται κάθε 4 μήνες και στην ΔΕΗ δεν μπορώ να περάσω μέτρηση πλέον.

Έλειπα μήνες από το σπίτι για λόγους υγείας μου μου βγήκαν 3 έναντι και τώρα ο εκκαθαριστικός, Αυτά τα 17€ Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ΠΩΣ προκύπτουν μπορεί να μου πεί κανείς? Αν είναι κάτι λάθος να πάρω τηλέφωνο την ΔΕΗ, συνήθως στην χρέωση υπάρχει και ανάλυση όπως βλέπω από ποιό παλιούς λογαριασμούς.

Ευχαριστώ άπαντες

screenshot.png

screenshot2.png

screenshot3.png

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.
5 ώρες πριν, leotzian είπε

Αυτά τα 17€ Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ΠΩΣ προκύπτουν μπορεί να μου πεί κανείς?

Το σύνολο ενός λογαριασμού αφορά ξεχωριστές χρεώσεις που είναι Προμήθειας, Ρυθμιζόμενες, Λοιπά Τέλη, Δήμος, ΕΡΤ και ΦΠΑ.

Η ΔΕΗ είναι πάροχος υπηρεσίας, με απλά λόγια μας προμηθεύει με ρεύμα αλλά για να έρθει αυτό στα σπίτια μας χρειάζονται γραμμές μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ και το τερματικό δίκτυο μαζί με τον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ, που δεν ανήκουν στην ΔΕΗ και τα οποία έχουν χρεώσεις ανάλογα με τις κιλοβατώρες κατανάλωσης και αναφέρονται ως ρυθμιζόμενες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Το σύνολο ενός λογαριασμού αφορά ξεχωριστές χρεώσεις που είναι Προμήθειας, Ρυθμιζόμενες, Λοιπά Τέλη, Δήμος, ΕΡΤ και ΦΠΑ.

Η ΔΕΗ είναι πάροχος υπηρεσίας, με απλά λόγια μας προμηθεύει με ρεύμα αλλά για να έρθει αυτό στα σπίτια μας χρειάζονται γραμμές μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ και το τερματικό δίκτυο μαζί με τον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ, που δεν ανήκουν στην ΔΕΗ και τα οποία έχουν χρεώσεις ανάλογα με τις κιλοβατώρες κατανάλωσης και αναφέρονται ως ρυθμιζόμενες.

Καλησπέρα, αυτό το γνωρίζω πολύ καλά αλλά σε όσους λογαριασμούς έχω μέχρι τώρα πιστεύω και σε εσένα κάτω από την χρέωση στις ρυθμιζόμενες αναλύει τι ακριβώς είναι δεν βάζει ένα ποσό και ότι νάνε, ( δες στο screenshot πως αναφέρεται χωρίς ανάλυση ),  βάσει των KWH έπρεπε να είναι πολύ λιγότερο, μιλώντας με ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ κανείς δεν ξέρει να μου πεί αυτό πως προέκυψε, η ΔΕΗ με παρέπεμψε στο ΔΕΔΔΗΕ γιατί λέει ότι μας στείλει εμείς το βάζουμε , ο ΔΕΔΔΗΕ το έστειλε στο λογιστήριο να μου εξηγήσουν πως προέκυψε. Με τους υπολογιστές λογαριασμών που υπάρχουν δεν προκύπτει από πουθενά. 

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.

Σωστά, θα έπρεπε να αναφέρει τον υπολογισμό. Ωστόσο είναι στάνταρτ ο τύπος και το αποτέλεσμα εξαρτάται από το σύνολο των ημερών, τις συνολικές κιλοβατώρες και την ισχύ της παροχής (8kVA σε σένα). 

Οπότε ο υπολογισμός είναι (116×,00348)+(8×125÷365×5,955)=16,72€. Υπόψη ότι από 1η Ιούλη άλλαξε οι χρέωση σε 0,00339 (από 0,00348) και 6,210 (από 5,955) οπότε λογικά βγαίνει ποσό 17€. Αν για παράδειγμα κάνεις υπολογισμό με τα νέα δεδομένα βγάζει 17,41€. Δεν κάθισα να υπολογίσω βάσει των αλλαγών που έγιναν εντός της δικής σου ημερολογιακής τιμολόγησης.

59 λεπτά πριν, leotzian είπε

βάσει των KWH έπρεπε να είναι πολύ λιγότερο,

Δεν ισχύει αυτό.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Αδερφε δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω κανεναν. Αν καποιος θίχτηκε ζηταω συγνωμη. Αλλα να ξερεις οπως εσυ προσβαλθηκες ετσι κι εγω,οταν λες οτι μπηκα για ψαρεμα. Δεν εχω κανενα λογο να ψαρευω, οκ; Να τελειωνει εδω αυτο.

εσυ το αρχισες με τον χαρακτηρισμο.απλα τηρησε τον κανονα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jkoukos είπε

Σωστά, θα έπρεπε να αναφέρει τον υπολογισμό. Ωστόσο είναι στάνταρτ ο τύπος και το αποτέλεσμα εξαρτάται από το σύνολο των ημερών, τις συνολικές κιλοβατώρες και την ισχύ της παροχής (8kVA σε σένα). 

Οπότε ο υπολογισμός είναι (116×,00348)+(8×125÷365×5,955)=16,72€. Υπόψη ότι από 1η Ιούλη άλλαξε οι χρέωση σε 0,00339 (από 0,00348) και 6,210 (από 5,955) οπότε λογικά βγαίνει ποσό 17€. Αν για παράδειγμα κάνεις υπολογισμό με τα νέα δεδομένα βγάζει 17,41€. Δεν κάθισα να υπολογίσω βάσει των αλλαγών που έγιναν εντός της δικής σου ημερολογιακής τιμολόγησης.

Δεν ισχύει αυτό.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, τελικά κοίτα να δεις τι εγινε εχω ΚΟΤ-Β κοίταξα 3 εκκαθαριστικούς πίσω στο υπολογισμό της εξίσωσης ΔΕΝ μπαίνει το δεύτερο κομμάτι με το 8kva, αυτό το τετράμηνο έλειπα λόγω υγείας, είχα κάτω από 200kva δεν πήρα το kot καί μπήκε το δεύτερο κομμάτι της εξίσωσης αλλιώς θα πλήρωνα 0,40 λεπτά περίπου.Σίγουρα έτσι εγινε, σε ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από leotzian

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...