Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Καλησπερα,

Μπορει καποιος να θυμησει τα βηματα μεσω του mydei για την καταργηση του Green Pass?

Ευχαριστω

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ειχα το μπλε το σταθερο.Αλλα βλεπω τωρα μου εχει αλλαξει σε κιτρινο(μαλλον ξεχασα να το ανανεωσω) και εχει ενεργοποιηθει και το green pass.

Εχω καποιες ερωτησεις καθως ειμαι ασχετος παο αυτα και δεν προλαβαινω να ασχοληθω λογω δουλειας.(εχω ΚΟΤ)

Ποιο να βαλω τωρα?Μπορω να το αλλαξω?(γραφει οτι εχω το κιτρινο μεχρι 24 -6-2026).

Εχει myhome enter two,myhome online,myhome enter.

Εχω καποια ποινη αν αλλαξω συμβολαιο?

Δημοσ.

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός του online, έναντι. Γράφει πιστωτικό υπόλοιπο -107,59 και στο λογαριασμό μου στο site εμφανίζει υπόλοιπο λογαριασμού (συνολικό οφειλής) -50,77. Τελικά ποιο θα είναι το ποσό που θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό; 

ΔΕΗ.jpg

Δημοσ.

Εγώ βαρέθηκα να περιμένω να πέσουν οι τιμές. Δε πρόκειται με το καρτέλ και τις κρατικές ευλογίες. Ξαναέκανα online με τα -50€

• Like 2
Δημοσ.

Αξίζει αυτή τη στιγμή να παραμείνει κάποιος σε πράσινο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν;

Με πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα το μπλε (myHomeEnterTwo) είναι μονόδρομος;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rackal είπε

Αξίζει αυτή τη στιγμή να παραμείνει κάποιος σε πράσινο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν;

Με πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα το μπλε (myHomeEnterTwo) είναι μονόδρομος;

Το myhome online είναι φθηνότερο από το myhome enter 2

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Το myhome online είναι φθηνότερο από το myhome enter 2

Μπορώ να έχω το online ενώ έχω και νυχτερινό; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rackal είπε

Μπορώ να έχω το online ενώ έχω και νυχτερινό; 

Ναι εχει ελαφρως μειωμενη τιμή, αν θυμαμαι καλα απο εχθες που το εκανα ειναι στα ~13 λεπτα το μειωμενο

• Like 1
Δημοσ.

Μετακομιζω σπιτι συντομα (εχει νυχτερινο). Τωρα εχω ΔΕΗ Γ1Ν. Καταναλωση κατω απο 500 κιλοβατωρες τον μηνα. Μου προτειναν myhome4all, να παω σε αυτο? Δεν θελω σταθερο ή κατι με διαρκεια πανω απο 1 ετος.

Δημοσ.

Κ εγώ είμαι σε Γ1 πράσινο με χρέωση 0,15154 κ 0,15600..Δεν ξέρω βέβαια γιατί έχει κάποιες κιλοβατώρες με την πρώτη τιμή κ κάποιες με τη δεύτερη..

Αυτό που λέει πάγια χρέωση 5,67€ πχ αυτό το μήνα,τι είναι?Δεν έχει κάποιο πάγιο αυτό το τιμολόγιο σωστά?

Που με συμφέρει να πάω αυτή τη στιγμή? Περίπου 400-500 κιλοβατώρες το μήνα καιω..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Κ εγώ είμαι σε Γ1 πράσινο με χρέωση 0,15154 κ 0,15600..Δεν ξέρω βέβαια γιατί έχει κάποιες κιλοβατώρες με την πρώτη τιμή κ κάποιες με τη δεύτερη..

Αυτό που λέει πάγια χρέωση 5,67€ πχ αυτό το μήνα,τι είναι?Δεν έχει κάποιο πάγιο αυτό το τιμολόγιο σωστά?

Που με συμφέρει να πάω αυτή τη στιγμή? Περίπου 400-500 κιλοβατώρες το μήνα καιω..

Έχει 5 ευρώ πάγιο το πράσινο. Οπότε λογικά ο λογαριασμός θα είμαι για 34 μέρες και πάει αναλογικά 5.67. Προτείνω online με 14.2 σταθερά και 13.2 νύχτα και 3.5 πάγιο. Να πάρεις και το 50ευρω. Πάντα για ΔΕΗ. Εναλλακτικοί θα βρεις καλύτερες τιμές όπως πάντα αλλά θέλει να το ψάξεις. 

Δημοσ.

Ειχε μειωση η χονδρικη τον αυγουστο οποτε απο οτι λενε οι τιμες στο πρασινο θα πρεπει να ειναι 10% κατω το σεπτεβρη. Επισης λενε οτι πιεζεται η ΔΕΗ να μην εφαρμοσει την μειωση της κλιμακας απο τις 500 στις 200kwh (ηδη το εχει αναβαλει για 3 μηνες).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Έχει 5 ευρώ πάγιο το πράσινο. Οπότε λογικά ο λογαριασμός θα είμαι για 34 μέρες και πάει αναλογικά 5.67. Προτείνω online με 14.2 σταθερά και 13.2 νύχτα και 3.5 πάγιο. Να πάρεις και το 50ευρω. Πάντα για ΔΕΗ. Εναλλακτικοί θα βρεις καλύτερες τιμές όπως πάντα αλλά θέλει να το ψάξεις. 

Σωστά,δίκιο έχεις για το πάγιο κ τις μέρες..

Το green pass μπορώ να το βγάλω μετά τους 3 μήνες που λέει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Σωστά,δίκιο έχεις για το πάγιο κ τις μέρες..

Το green pass μπορώ να το βγάλω μετά τους 3 μήνες που λέει?

Μπορείς ναι με 1 λεπτό αίτηση online. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...