Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

και στα τηλεμετρουμενα ρολογια που δεν στελνουνε μετρηση; για καποιο κουλο λογω

Ενδέχεται αν τη λάβουν υπόψη, ενδέχεται και όχι. Εγω έβαζα για χρόνια, αν δεν πέρναγε μετρητής, μου την λάμβαναν υπόψη. Αν πέρναγε, δεν την λάμβαναν. Πολλές φορές έβαζα κ περισσότερες Kwh για να έχω σταθερή κατανάλωση / μηνα (μην ψάχνεις λογική δικαιολόγηση γιατι το έκανα!)

Μόλις τώρα, mike15 είπε

οι πιο πολλοι που παιρνουν μετρησεις ,επειδη μιλαω μαζι τους για ενα θεμα που εχουμε στην οικοδομη,απειλης,ειναι ασχετοι με το επαγγελμα,απλοι ανειδικευτοι υπαλληλοι εργολαβων ειναι.

Περικοπές κόστους. Το Α και το Ω σε όλες τις εταιρείες. Ότι μπορούν να κόψουν, το κόβουν. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Πολλές φορές έβαζα κ περισσότερες Kwh για να έχω σταθερή κατανάλωση / μηνα (μην ψάχνεις λογική δικαιολόγηση γιατι το έκανα!)

ρευματοκλοπη υποψια?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mike15 είπε

ρευματοκλοπη υποψια?

Απλά ήθελα να έχω σταθερό αριθμό kwh / μήνα. Τύπου +-30. Όχι κάτι τρομερό. Αφού ούτως ή αλλως στις 200 παίζω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλημερα σας λογω δουλειας δεν εχω χρονο να το παρακολουθησω. βλεπω ενα προγραμμα της δεη που μοιαζει με το picasso της προτεργια. Αξιζει; , ειμαι στο σωστο φορουμ; . 

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-plan/

my home plan με 60 ευρω τον μηνα; αυτα τα 60 ευρω ειναι καθαρα ; . αξιζει σε μεγαλες καταναλωσεις ; απο 200 κιλοβατωρες και πανω τον μηνα; . 

αναφερει μεσα 

Αναφορά σε κείμενο

σταθερά στα 60€ κάθε μήνα και είναι κατάλληλο για εύρος κατανάλωσης 2.500-4.500 kWh ετησίως.

οποτε υπολογισε

Δημοσ.

Ναι αλλά λέει ότι γίνεται εκκαθάριση κάθε 6ο κ 12ο μήνα..Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,δίνεις 60€+ ΦΠΑ κάθε μήνα εκτός από 2 μήνες?Άρα τον 6ο κ τον 12ο μηνα,θα σου έρθει κανα 250αρι..Που βοηθάει αυτό?

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ΚΟΤ Β με πράσινο τιμολόγιο στη ΔΕΗ. Συμφέρει να κάνω αίτηση για διζωνικό, θα κερδίσω κάτι;

Θα υπάρξει κάποια χρέωση για την αλλαγή;

Σημειώνω ότι πριν από λίγους μήνες μου αντικατέστησαν τον αναλογικό μετρητή με τηλεμετρικό.

Δημοσ.

τι εχει παθει το my dei και η χρεωση καρτας μου αφαιρει λιγοτερα χρηματα απο οτι το ποσο του λογαριασμου; .ειναι η δευτερη φορα που γινεται αλλα οχι συνεχομενα. 

Να καταργησω την παγια εντολη μεσω καρτας μεσω my dei και να βαλω παγια εντολη μεσω λογαριασμου; . την προηγουμενη φορα μου ειπε η δεη οτι δεν ξερει γιατι πληρωθηκε λιγοτερο ποσο και να καλυψω το ποσο με χειροκινητη πληρωμη . Τι κουλο και αυτο; . παει καλα το συστημα της δεη; . 

Δημοσ.
7 hours ago, my1key2logs said:

Καλημέρα,

Έχω ΚΟΤ Β με πράσινο τιμολόγιο στη ΔΕΗ. Συμφέρει να κάνω αίτηση για διζωνικό, θα κερδίσω κάτι;

Θα υπάρξει κάποια χρέωση για την αλλαγή;

Σημειώνω ότι πριν από λίγους μήνες μου αντικατέστησαν τον αναλογικό μετρητή με τηλεμετρικό.

Συμφέρει γιατί αν έχεις πχ όριο ΚΟΤ 400kw το μήνα και κάψεις 500kw μόνο ημερήσιο, τότε χάνεις το κοτ λόγω υπέρβασης.

Ενώ έχεις όριο ΚΟΤ 400kw το μήνα και κάψεις 380kw ημερήσιο και 120kw νυχτερινό... τότε θα χρεωθείς 400kw με ΚΟΤ στην ημερήσια τιμή και 100kw σκέτο νυχτερινό.

3 minutes ago, johnmegarythmos said:

τι εχει παθει το my dei και η χρεωση καρτας μου αφαιρει λιγοτερα χρηματα απο οτι το ποσο του λογαριασμου; .ειναι η δευτερη φορα που γινεται αλλα οχι συνεχομενα. 

Να καταργησω την παγια εντολη μεσω καρτας μεσω my dei και να βαλω παγια εντολη μεσω λογαριασμου; . την προηγουμενη φορα μου ειπε η δεη οτι δεν ξερει γιατι πληρωθηκε λιγοτερο ποσο και να καλυψω το ποσο με χειροκινητη πληρωμη . Τι κουλο και αυτο; . παει καλα το συστημα της δεη; . 

Τυχαίνει αρκετές φορές να εκδοθεί 2ος λογαριασμός πριν λήξει ο 1ος.

Αν το σύνολο είναι πχ 100 ευρώ, τότε όταν λήξει ο 1ος δε θα τραβήξει 100 ευρώ... αλλά θα τραβήξει μόνο το ποσό του 1ου.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Tα τελευταία 11 χρόνια έχω πάγια εντολή και κάθε μήνα, μόλις έρχεται ο λογαριασμός, τον πληρώνω εγώ πριν φθάσει η ημερομηνία πληρωμής.

Ούτε μια φορά δεν έγινε χρήση της πάγιας 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Συμφέρει γιατί αν έχεις πχ όριο ΚΟΤ 400kw το μήνα και κάψεις 500kw μόνο ημερήσιο, τότε χάνεις το κοτ λόγω υπέρβασης.

Ενώ έχεις όριο ΚΟΤ 400kw το μήνα και κάψεις 380kw ημερήσιο και 120kw νυχτερινό... τότε θα χρεωθείς 400kw με ΚΟΤ στην ημερήσια τιμή και 100kw σκέτο νυχτερινό.

Τυχαίνει αρκετές φορές να εκδοθεί 2ος λογαριασμός πριν λήξει ο 1ος.

Αν το σύνολο είναι πχ 100 ευρώ, τότε όταν λήξει ο 1ος δε θα τραβήξει 100 ευρώ... αλλά θα τραβήξει μόνο το ποσό του 1ου.

δεν εχει μεσα υπολοιπο προηγουμενο αυτο το ξερω. 

Αλλα η παγια εντολη μεσω dei αφαιρει λιγοτερο ποσο . εμενα σε επαγγελματικο ρολοι γ22 το ποσο ητανε 1710 ευρω και αφαιρεσε 1703 ευρω και οταν μπαινω στο my dei γραφει εξοφλημενος, Ενω την προηγουμενη φορα που εγινε αυτο που αφαιρεσε λιγοτερο ποσο στο my dei εμφανιζει υπολοιπο; . 

Ενα χαος. 

1 ώρα πριν, panosntok είπε

Tα τελευταία 11 χρόνια έχω πάγια εντολή και κάθε μήνα, μόλις έρχεται ο λογαριασμός, τον πληρώνω εγώ πριν φθάσει η ημερομηνία πληρωμής.

Ούτε μια φορά δεν έγινε χρήση της πάγιας 

και εγω το κανω, αλλα επειδη τυχαινει οι λογαριαμοι της επιχειρησης να χρειαζεται κωδικος απο το internet banking για πληρωμη και δεν ειναι στο δικο μου κινητο και λειπει το ατομο; τι κανεις; δεν ειναι ευκολο να παιρνω τηλ οταν δουλευει σε αλλη δουλεια. Κοιταξα οτι υπαρχει και η δυνατοτητα πληρωμης απο το ατμ της πειραιως ή σε ελτα , Σκεφτομουνα το phone banking αλλα εχει προμηθεια 2,50 ευρω. Η παγια συμφερει διοτι μπαινεις και μετα κατεβαζεις την αποδειξη. Θα δω αμα βαλω την δεη εμπιστο δικαιουχο στην πειραιως και να μην χρειαζεται εξτρα πιν. Ο κανονας για να μην διπλο πληρωθει η παγια εντολη δηλαδη να το πληρωσεις εσυ και να χρεωθει η παγια ειναι 10 ημερες πρν ληξει το πολυ μεχρι 10 ημερες πριν να μην το πληρωσεις χειροκινητα. Παντως και στην eurobank δεν υπαρχει εμπιστος δικαιουχος για πληρωμη λογαριασμων οπως στην πειραιως .Μονο το phone banking αξιζει με τα λεγομενα τους δεν το εχω δοκιμασει διοτι εχουμε μπλοκαρει τους κωδικους , δινεις τα στοιχεια και το πληρωνεις χωρις εξτρα πιν. Δεν ξερω αμα ειχα το app της eurobank στο κινητο ή της πειραιως αμα μονο με ενα δακτυλικο αποτυπωμα θα μπορουσα να κανω εγκριση στην πληρωμη οπως εχω σαν ιδιωτης το payzy της κοσμοτε. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Χρεώνεται η αλλαγή σε διζωνικό; Κάπου διάβασα πως σε χρεώνουν γιατί σου αλλάζουν τον μετρητή με τηλεμετρικό. Εγώ έχω ήδη τηλεμετρικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, my1key2logs είπε

Χρεώνεται η αλλαγή σε διζωνικό; Κάπου διάβασα πως σε χρεώνουν γιατί σου αλλάζουν τον μετρητή με τηλεμετρικό. Εγώ έχω ήδη τηλεμετρικό.

Χρεώνεται.  Πρόσφατα το εκανα σε μετρητή τηλεμετρούμενο. Νομίζω πλήρωσα γύρω στα 40 ευρω τέλος.  Και να ξέρεις δεν γίνεται άμεσα. Μπορεί να περάσει μήνας για να σου αλλάξει σε διζωνικό.  Με υπομονή όμως θα αλλάξεις. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Δεν ξερω αμα ειχα το app της eurobank στο κινητο ή της πειραιως αμα μονο με ενα δακτυλικο αποτυπωμα θα μπορουσα να κανω εγκριση στην πληρωμη

Ναι. Τζάμπα παιδεύεις τον εαυτό σου. Ανάλογα με το εγκριτικό σας σχήμα, αν ο χρήστης σου έχει δικαίωμα έγκρισης συναλλαγών (μιλάμε για επιχείρηση αν κατάλαβα καλά) τοτε με την είσοδο σου στην εφαρμογή θα επιβεβαιώνεις έτσι τις συναλλαγές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...