mike15 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Μπορεις, σου εδωσαν τη δυνατοτητα, τηλεφωνικα, να επιλεξεις, ή απλα σε ενημερωσαν που θα μεταπεσεις; Νομιζω ειναι ετοιμο ενα σχεδιο νομου που εχει μπλε και κιτρινο και ενα αλλο, χωρις πρασινο πλεον. Θα ηταν ενδιαφερον, αν μπορουσε καποιος να διαλεξει, χωρις να πρεπει να παει σε καταστημα ή με την εφαρμογη, αλλα να γινεται και τηλεφωνικα, με την οποια επιβεβαιωση στοιχειων θελουν. εμενα παλι δεν μου απαντησαν με σιγουρια που πεφτεις μετα. θεωρω καλυτερα να επιλεξετε να κανετε μεταβαση εσεις στο πρασινο που ειναι και πιο οικονομικο τωρα,ετσι μου ειπαν..και μετα στο μπλε ξανα αν θελετε μεσα απο την εφαρμογη. 1
mindreader Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Το νεο 'κιτρινο', τελικα θα ειναι το μαζικο για τους πολλους, το 'αυτοματο', εκει που θα μεταπεσουν ολοι, οπως εγινε περυσι με το πρασινο;
xraxra Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Καλημερα σε όλους και καλή Ανασταση. Ημουν στο παλιο on line και χτες γυρισα τηλεφωνικά στο Γ1 και σημερα μεσω e-bill ξανα στο on-line για να επωφεληθω την προσφορα 50+50. Υποχρεωτικα βεβαια πηρα ξανα το green pass. Θυμαται κανεις σε πόσο καιρό μπορώ να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ και να το αφαιρέσω?
ev_trantos Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 12 λεπτά πριν, xraxra είπε Θυμαται κανεις σε πόσο καιρό μπορώ να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ και να το αφαιρέσω? Μετά από 1 μήνα. 1
xraxra Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, ev_trantos είπε Μετά από 1 μήνα. Ωραια ευχαριστώ. Αρα απο 20 Μαιου 1
niophout Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Σχετικά με το διζωνικό, εφόσον στη ΔΕΔΔΗΕ λέει το εξής: Αναφορά σε κείμενο Βάσει του αριθμού Παροχής σας, δεν ανήκετε σε σύστημα μειωμένης τιμολόγησης (πρώην νυκτερινό). Προκειμένου να μπορέσετε να επωφεληθείτε του νέου Διζωνικού Συστήματος Μειωμένης Τιμολόγησης (σε ισχύ από 01/02/2025), μπορείτε να καταχωρήσετε σχετικό αίτημα εδώ. Αν κάνω το αίτημα (ως ενοικιαστής) υπάρχει κάποια χρέωση; Υπάρχει ήδη ψηφιακός μετρητής με μη μηδενικές ενδείξεις και στο 1.8.2. Θέλω επίσης να αλλάξω από άλλο πάροχο σε Γ1/Γ1Ν, έχει κάποια σημασία η σειρά που θα τα κάνω;
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 1:28 ΠΜ, niophout είπε Σχετικά με το διζωνικό, εφόσον στη ΔΕΔΔΗΕ λέει το εξής: Αν κάνω το αίτημα (ως ενοικιαστής) υπάρχει κάποια χρέωση; Υπάρχει ήδη ψηφιακός μετρητής με μη μηδενικές ενδείξεις και στο 1.8.2. Θέλω επίσης να αλλάξω από άλλο πάροχο σε Γ1/Γ1Ν, έχει κάποια σημασία η σειρά που θα τα κάνω; Θα το ζητήσεις απο τον Δεδδηε.. Εσύ είσαι ο κάτοχος της παροχής.. Καλύτερα ενεργοποίηση του διζωνικου..
zenphoenix_ Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Καλημερα και χρονια πολλα, Ειμαι συνδρομητης ΔΕΗ MyHome online και θα ηθελα να μου πει καποιος αν με ατομο στην οικογενεια με αναπηρια ανω του 67% δικαιουμαι καποια εκπτωση τιμολογιου;
ev_trantos Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, zenphoenix_ είπε Ειμαι συνδρομητης ΔΕΗ MyHome online και θα ηθελα να μου πει καποιος αν με ατομο στην οικογενεια με αναπηρια ανω του 67% δικαιουμαι καποια εκπτωση τιμολογιου; Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη. Λογικά δικαιούσαι Κοινωνικό Τιμολόγιο εάν δεν υπερβαίνεις τα εισοδηματικά κριτήρια. Δεν γνωρίζω εάν η παροχή πρέπει να είναι στο όνομα του ατόμου με την αναπηρία. Διάβασε παρακάτω: https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/connection-to-utilities/electricity/social-residential-tariff/ Επεξ/σία 20 Απριλίου από ev_trantos 1
Inler Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 18/4/2025 στις 10:53 ΠΜ, xraxra είπε Καλημερα σε όλους και καλή Ανασταση. Ημουν στο παλιο on line και χτες γυρισα τηλεφωνικά στο Γ1 και σημερα μεσω e-bill ξανα στο on-line για να επωφεληθω την προσφορα 50+50. Υποχρεωτικα βεβαια πηρα ξανα το green pass. Θυμαται κανεις σε πόσο καιρό μπορώ να πάω σε κατάστημα ΔΕΗ και να το αφαιρέσω? Γιατί διάλεξες τηλεφωνική αλλαγή σε πράσινο και όχι μέσω της εφαρμογής?
kostas314 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Όταν λήγει το online αν το αφήσουμε μια μέρα και μετά το ξάνα-διαλέξουμε θα πάρουμε τα 100 ευρώ; 1
Rattlehead Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Guys μήπως έχετε ευκαιρα τα δικαιολογητικά για ραντεβού στη δεη?θέλω απο το παλιό μπλε να πάω στο πράσινο και όπως έχετε πει να κάνω online αίτηση για το νέο μπλε με τα 50€+50€. Δεν νομίζω να ειναι ξανά όλα όσα λέει το site Επεξ/σία 24 Απριλίου από Rattlehead
kxtsao Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 10 ώρες πριν, Rattlehead είπε Guys μήπως έχετε ευκαιρα τα δικαιολογητικά για ραντεβού στη δεη?θέλω απο το παλιό μπλε να πάω στο πράσινο και όπως έχετε πει να κάνω online αίτηση για το νέο μπλε με τα 50€+50€. Δεν νομίζω να ειναι ξανά όλα όσα λέει το site γιατί να πας δεή? να το κάνεις ονλάιν χωρίς δικαιολογητικά απλή διαδικασία
Rattlehead Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 λεπτά πριν, kxtsao είπε γιατί να πας δεή? να το κάνεις ονλάιν χωρίς δικαιολογητικά απλή διαδικασία Είχα δει σχολια απο παιδιά εδώ μεσα για ραντεβού κτλ γιατί δεν δουλευε η πλατφορμα(και όντως μου έβγαλε την παναγια,δεν αναγνωρίζε το password για login) Δηλαδή ακυρώνω πάω πρασινο και απευθειας κάνω το νέο μπλε ,όλα απο το site?
Inler Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Και εμένα λήγει το μπλε οπότε μέσα από το app πάμε πράσινο ή απευθείας μπλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα