allareas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 hour ago, Inler said: Και εμένα λήγει το μπλε οπότε μέσα από το app πάμε πράσινο ή απευθείας μπλε? δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις ακύρωση μέσα από το app, καλύτερα να πας από ένα κατάστημα ή point (έχει σε μεγάλα εμπορικά κέντρα) να κάνεις την ακύρωση για να γυρίσει σε πράσινο. Μετά από 24ώρες τσεκάρεις ότι άλλαξε σε πράσινο και ενεργοποιείς από το app το online/enter
Inler Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Από μπλε σε μπλε μέσω app παίρνουμε τα 50+50€ ή είναι ρίσκο?
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Το συμβολαιο λήγει Ιουνιο. Αξιζει να το γυρισω σε πρασινο και μετα μπλε απο τώρα ή να περιμενω μηπως η τιμη πεσει απο τον επομενο μηνα ;
apapadop837 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Το συμβολαιο λήγει Ιουνιο. Αξιζει να το γυρισω σε πρασινο και μετα μπλε απο τώρα ή να περιμενω μηπως η τιμη πεσει απο τον επομενο μηνα ; That’s the question. Η τιμή kWh στο πράσινο σίγουρα θα πέσει. Η τιμή kWh στο μπλε ενδέχεται να πέσει. Το θέμα για μένα είναι αν: α) θα διατηρηθεί η προσφορά των 50+50€ ή θα γίνει σκέτο 50€, και β) θα διατηρηθεί η μηνιαία τιμή παγίου στα 3,5€ ή θα ακολουθήσει την τάση των υπολοίπων με τα μηνιαία πάγια των 8-10€. Από έναν έλεγχο που έχω κάνει για τις καταναλώσεις μου, συγκρίνοντας το παρόν πρόγραμμα Online με τη μέση ετήσια τιμή kWh του πράσινου για το 2024, το Online βγαίνει φθηνότερο. Από την άλλη, οι περικοπές ΑΠΕ αυξάνονται, πλέον θα έχουμε από τον επόμενο μήνα και αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας, δεν μπορώ να φανταστώ τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Για να καταλήξω κάπου, μη θέλοντας να ρισκάρω & για να μην έχω ενεργειακές σκοτούρες για ακόμη ένα χρόνο, τέλη του μήνα μάλλον θα επιλέξω & πάλι το μπλε (μου έληξαν πριν 15 μέρες). Επεξ/σία 25 Απριλίου από apapadop837 2
Rattlehead Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 33 λεπτά πριν, apapadop837 είπε That’s the question. Η τιμή kWh στο πράσινο σίγουρα θα πέσει. Η τιμή kWh στο μπλε ενδέχεται να πέσει. Το θέμα για μένα είναι αν: α) θα διατηρηθεί η προσφορά των 50+50€ ή θα γίνει σκέτο 50€, και β) θα διατηρηθεί η μηνιαία τιμή παγίου στα 3,5€ ή θα ακολουθήσει την τάση των υπολοίπων με τα μηνιαία πάγια των 8-10€. Από έναν έλεγχο που έχω κάνει για τις καταναλώσεις μου, συγκρίνοντας το παρόν πρόγραμμα Online με τη μέση ετήσια τιμή kWh του πράσινου για το 2024, το Online βγαίνει φθηνότερο. Από την άλλη, οι περικοπές ΑΠΕ αυξάνονται, πλέον θα έχουμε από τον επόμενο μήνα και αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας, δεν μπορώ να φανταστώ τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Για να καταλήξω κάπου, μη θέλοντας να ρισκάρω & για να μην έχω ενεργειακές σκοτούρες για ακόμη ένα χρόνο, τέλη του μήνα μάλλον θα επιλέξω & πάλι το μπλε (μου έληξαν πριν 15 μέρες). Γνωρίζεις σε κατάστημα τι έγγραφα θα ζητησουν?γιατί αν πάω και δεν έχω κάποιο ξέρεις πως κανουν
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 37 minutes ago, apapadop837 said: That’s the question. Η τιμή kWh στο πράσινο σίγουρα θα πέσει. Η τιμή kWh στο μπλε ενδέχεται να πέσει. Το θέμα για μένα είναι αν: α) θα διατηρηθεί η προσφορά των 50+50€ ή θα γίνει σκέτο 50€, και β) θα διατηρηθεί η μηνιαία τιμή παγίου στα 3,5€ ή θα ακολουθήσει την τάση των υπολοίπων με τα μηνιαία πάγια των 8-10€. Από έναν έλεγχο που έχω κάνει για τις καταναλώσεις μου, συγκρίνοντας το παρόν πρόγραμμα Online με τη μέση ετήσια τιμή kWh του πράσινου για το 2024, το Online βγαίνει φθηνότερο. Από την άλλη, οι περικοπές ΑΠΕ αυξάνονται, πλέον θα έχουμε από τον επόμενο μήνα και αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας, δεν μπορώ να φανταστώ τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Για να καταλήξω κάπου, μη θέλοντας να ρισκάρω & για να μην έχω ενεργειακές σκοτούρες για ακόμη ένα χρόνο, τέλη του μήνα μάλλον θα επιλέξω & πάλι το μπλε (μου έληξαν πριν 15 μέρες). το παγιο ειναι 3,5€ εδω και 5 χρονια οποτε δεν προκειται να αλλαξει. Συνηθως η τιμες αλλαζουν τωρα αυτην την περιοδο στα μπλε και πιστευω θα ξανα δουμε το 0.123 που εχω απο περσι. Τα μεγαλα παγια εινια σε προγραμματα με κατω απο 10 λεπτα την κιλοβατορα και εχουν σκοπο να κοροιδεψουν τον καταναλωτη κατα την γνωμη μου. Αξιζουν μονο σε τεραστιες καταναλωσεις που πνιγεις το δεκαρικο εκει επισης μην κοιτας μονο την διαφορα σου με το πρασινο. Βαλε στην εξισωση και την "ασφαλεια" που εχεις που αν γινει κανα μπαμ δεν θα πληρωσεις 25-30 λεπτα! 1
apapadop837 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 46 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Γνωρίζεις σε κατάστημα τι έγγραφα θα ζητησουν?γιατί αν πάω και δεν έχω κάποιο ξέρεις πως κανουν Δυστυχώς όχι, κάνω ηλεκτρονικά τη διαδικασία. 41 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε το παγιο ειναι 3,5€ εδω και 5 χρονια οποτε δεν προκειται να αλλαξει. Συνηθως η τιμες αλλαζουν τωρα αυτην την περιοδο στα μπλε και πιστευω θα ξανα δουμε το 0.123 που εχω απο περσι. Τα μεγαλα παγια εινια σε προγραμματα με κατω απο 10 λεπτα την κιλοβατορα και εχουν σκοπο να κοροιδεψουν τον καταναλωτη κατα την γνωμη μου. Αξιζουν μονο σε τεραστιες καταναλωσεις που πνιγεις το δεκαρικο εκει επισης μην κοιτας μονο την διαφορα σου με το πρασινο. Βαλε στην εξισωση και την "ασφαλεια" που εχεις που αν γινει κανα μπαμ δεν θα πληρωσεις 25-30 λεπτα! Σωστά, τι να πω, αρχές του μήνα θα γνωρίζουμε.
foxfire Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Είμαι στο my home enter. Αξίζει το my home enter two? Διζωνική μέτρηση αλλά 2 χρόνια συμβόλαιο. Και λεει οτι έχει τα 50+50 🤔
Rattlehead Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 16 λεπτά πριν, apapadop837 είπε Δυστυχώς όχι, κάνω ηλεκτρονικά τη διαδικασία Μπορούμε να ακυρώσουμε το παλιό μπλε ,απο την εφαρμογη,να πάμε στο πράσινο και μετά νέο μπλε,όλα απο την εφαρμογή (ή/και το site?);
apapadop837 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 42 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Μπορούμε να ακυρώσουμε το παλιό μπλε ,απο την εφαρμογη,να πάμε στο πράσινο και μετά νέο μπλε,όλα απο την εφαρμογή (ή/και το site?); Από το mydei site το έχω κάνει, ναι. 1
hero_nikolas Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , ειμαι στο πρασινο με μηνιαία κατανάλωση 500 Kw περίπου , επειδή τον ερχόμενο χειμώνα θα βάλω και αντλια θερμότητας θα ανέβω σε κατανάλωση , οχι πολυ γιατι θα πεσει η καταναλωση απο τα κλιματοστικα που χρησιμοποίω τωρα . Υπολογιζω μια καταναλωση 650-750 Kw τον μηνα , τι θα με συνέφερε να κάνω να μεινω ως έχει ,να περιμένω μεχρι Οκτωβριο ή να παω σε καποιο σταθερο ? https://www.energymag.gr/energeia/ilektrismos/106750_dei-rihnei-tin-timi-kata-246-sto-prasino-timologio-sta-116-lepta-i-kwh Επεξ/σία 26 Απριλίου από hero_nikolas
mike15 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 8:24 ΜΜ, apapadop837 είπε Από το mydei site το έχω κάνει, ναι. απο το mydei site πως το εκανες? ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσαν απο την εξυπηρετηση και πηγα παροχες μου ,λεπτομερειες και μου ειπαν εκει θα δω επιλογη να παω σε πρασινο αλλα 1 μηνα πριν ληξει..τωρα εμενα δεν μου βγαζει κατι..οποτε μου ειπαν να περιμενω οταν ληξει το προγραμμα μου,τοτε θα φανει..εσενα ειχε ληξει και μετα μπηκες? δεν μπορω να περιμενω να ληξει γιατι ληγει 30/05..οποτε πρεπει να μπω 29 αυτου του μηνα..αν δεν γινει η αλλαγη ρισκαρω να χασω την προσγορα ,οποτε καλυτερα με πρασινο και μετα ξαναμπλε.
apapadop837 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, mike15 είπε απο το mydei site πως το εκανες? ακολουθησα τις οδηγιες που μου εδωσαν απο την εξυπηρετηση και πηγα παροχες μου ,λεπτομερειες και μου ειπαν εκει θα δω επιλογη να παω σε πρασινο αλλα 1 μηνα πριν ληξει..τωρα εμενα δεν μου βγαζει κατι..οποτε μου ειπαν να περιμενω οταν ληξει το προγραμμα μου,τοτε θα φανει..εσενα ειχε ληξει και μετα μπηκες? δεν μπορω να περιμενω να ληξει γιατι ληγει 30/05..οποτε πρεπει να μπω 29 αυτου του μηνα..αν δεν γινει η αλλαγη ρισκαρω να χασω την προσγορα ,οποτε καλυτερα με πρασινο και μετα ξαναμπλε. Συγνώμη για την παρανόηση, ναι, το σύστημα μου «άνοιξε» την επιλογή προγράμματος λίγες μέρες πριν λήξει (δεν ξέρω αν ήταν μήνας). Πιο πριν όντως δε μπορούσα από το mydei. 1
shadowthrone24 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 4:15 ΜΜ, Inler είπε Από μπλε σε μπλε μέσω app παίρνουμε τα 50+50€ ή είναι ρίσκο? Σήμερα βιάστηκα μόλις μου άνοιξε η επιλογή και πήγα απο online παλι σε online και είπα έκανα μαλακια. Τώρα πηρα τηλ και μου είπαν οτι η συμβατική υποχρέωση είναι το εννιάμηνο και ότι δικαιούμαι κανονικα τη προωθητικη ας πηγα απο μπλε σε μπλε 1
Inler Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Και εμένα αυτό μου είπαν αλλά όταν ρώτησα αν ισχύει 100% μου τα μάσαγαν για αυτό ρώτησα και εδώ μήπως το έχει κάνει και άλλο παιδί που του έληξε πριν 1-2 μήνες και πήρε κανονικά τα 50+50€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα