Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 3:44 ΜΜ, rofl είπε

ειμαι σε myhome online, που ληγει τελος του μηνα.

επειδη εχω μπερδευτει μ αυτα που διαβαζω, για να παρω τα 100 ευρω, μπορω απλα να κανω ανανεωση, η πρεπει να γυρισω σε γ1 πρωτα?

Τι έκανες τελικά 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 7:31 ΜΜ, foxfire είπε

Είμαι στο my home enter. Αξίζει το my home enter two? Διζωνική μέτρηση αλλά 2 χρόνια συμβόλαιο. Και λεει οτι έχει τα 50+50 🤔

Αξίζει αν καις τουλάχιστον το 1/3 στη μειωμένη ζώνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, shadowthrone24 είπε

Τι έκανες τελικά 

οχι ακομα αλλα ειδα με αυτες τις τιμες στις 5000 kwh ετησια βγαινει λιγο πολυ το ιδιο με το γ1-με την τρεχουσα τιμη.

ο μονος λογος που θα το κανω και που θα ελεγα σε καποιον να το κανει, ειναι αν εχει μικρες καταναλωσεις για να καρπωθει το δωρο,

η αν καιει αρκετα το καλοκαιρι λογω των aircondition και θελει μια σιγουρη τιμη, γιατι και περσι τον Ιουνη οι τιμες κινηθηκαν πολυ ανοδικα.

σημερα αυριο θα το δω λιγο πιο αναλυτικα, και 99% θα το κανω, για τη σταθεροτητα και μονο

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/4/2025 στις 11:33 ΜΜ, rofl είπε

με επαιρναν σημερα απο καποιον συνεργατη της δεη αλλα δεν το σηκωσα, για αυτο το θυμηθηκα.

με το εξτρα 50αρικο και 2 λεπτα πανω η kwh, λιγο χειροτερο απ το περσινο βγαινει.

θα περιμενω λιγες μερες να δω αν θα ξαναπαρουν και αν δινουν τιποτα διαφορετικο για ανανεωση, αν και περσι  μου ειχαν προτεινει χειροτερο οποτε δεν περιμενω κατι.

λιγες μερες μετα το πασχα θα το κανω και θα ποσταρω.

τελικα τι εκανες; και εμενα με πηραν τηλ αλλα να μου δωσουν 100€ , το παγιο 5€ και τιμη kwh 14,5

διζωνικος μετρητης ποιος ειναι; ο καινουριος;

Επεξ/σία από arxontas2323
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμενα με πηραν να παω στο myhome enter two με 100 Ευρω. Συμφερει η να δω κανα αλλο?

Παιζω σε περιπου 130-150 μερα και 30-50 νυχτα. Βεβαια με το διζωνικο τωρα το καλοκαιρι φανταζομαι παιζει αυξημενο στην μειωμενη ζωνη.

Επισης μου ειπαν οτι αν δεν κανεις κατι πας στο Basic (δεν το βρηκα ποιο ειναι online)

Επεξ/σία από touristas1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διζωνικος ειναι o διπλος μετρητης για το νυχτερινο υποθετω, οχι μονο οι καινουργιοι. ο δικος μου επαιξε χωρις καμια αλλαγη

---

αυτο ειναι το προγραμμα που ειχα.

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/

οπως το βλεπω -με το δωρο των 100 ευρω, ισχυει αυτο που ειπα απο πανω.

στις 5000 kwh που ειναι περιπου η ετησια μου,  βγαινει μια η αλλη αν βαλεις μια μεση ετησια τιμη 12-12.5 λεπτα με πρασινο.

και κλειδωνεις στα 14 λεπτα που ειναι η τιμη που ειχε το πρασινο το περασμενο καλοκαιρι. και μηδαμινη εκπτωση στο νυχτερινο.

το myhome enter σχεδον το ιδιο με το online,  λιγο χειροτερο.

---

για  το αρχικο μου ερωτημα, ναι στην ανανεωση δινει τα 100 ευρω κανονικα. βγαζει οθονη επιβεβαιωσης που το αναφερει. δεν χρειαζεται να γυρισει σε γ1.

γιατι μη γελιομαστε χωρις τα 100 ευρω ειναι τελειως ασυμφορο. το θεωρω σιγουρο πως θα παρει παραταση η προσφορα, το ιδιο ειχε γινει και περσι

για μικρες καταναλωσεις κατω απο 4000 kwh / ετος ναι συμφερει, οπως επισης και οι τιμες απο ιουνη μαλλον θα τσιμπησουν για αυτους που καινε κλιματιστικα το καλοκαιρι , πιθανως και πανω απο 14.

τελικα ανανεωσα. ιουνη θεωρω οτι με βαση τα περσινα που ετρεξαν να αυξησουν, το 14 ειναι στανταρακι στο γ1 για τους καλοκαιρινους μηνες

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

στις 5000 kwh που ειναι περιπου η ετησια μου,  βγαινει μια η αλλη αν βαλεις μια μεση ετησια τιμη 12-12.5 λεπτα με πρασινο.

στις 5000 ετήσια πας ξεκάθαρα σε εναλλακτικό, εκτός αν κάνει κάτι σημαντικά καλύτερο η ΔΕΗ (και εγώ στο πράσινο είμαι της ΔΕΗ είμαι τώρα, περιμένω να κάνουν κάτι καλύτερο, αλλιώς στο πρώτο 15μερο του Μαίου - πριν σφίξουν οι ζέστες - την κάνω με ελαφρά...)

Δημοσ.
2 hours ago, rofl said:

για  το αρχικο μου ερωτημα, ναι στην ανανεωση δινει τα 100 ευρω κανονικα. βγαζει οθονη επιβεβαιωσης που το αναφερει. δεν χρειαζεται να γυρισει σε γ1.

Σε Γ1 χρειάζεται να μεταβούν μόνο όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει του 12 μήνες της σύμβασης στο προηγούμενο Online (ή σε άλλο μπλε). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην τελευταια μερα ημουν και μου εδινε επιλογη για ανανεωση συμβολαιου, εδω και μερικες βδομαδες.

δεν χρειαστηκε να γυρισω  σε γ1. 

σε καθε περιπτωση ειναι ξεκαθαρο αν το παιρνεις η οχι:

https://imgbox.com/38XV7y24

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Απαντώ στα παιδιά που έκλεισαν ραντεβού για ΔΕΗ όπως εγώ. Φωτοτυπία ταυτότητας,  φωτοτυπία λογαριασμου(ναι,λογαριασμού ενώ θα είμαι σε καταστημα) και ΑΦΜ .το αφμ είτε online είτε τη δεύτερη σελίδα του λογαριασμού που αναγράφεται 

Αυτά όλα για ακύρωση του μπλε και μετάβαση στο πράσινο για όσους δεν τους εμφανίζει την επιλογη

Δημοσ.

Μόλις εκανα ακύρωση το παλιό μπλε. Προσπαθώ αμέσως να πάω στο νέο μπλε ή περιμένω? Μου εμφανίζει ότι μπορώ να το επιλέξω αλλα στο τελευταίο βήμα και ενώ είχα πάγια εντολή βγάζω σφαλμα

Πάω να αφαιρέσω την καρτα ώστε να την βάλω στο προτελευταίο βήμα και πάλι βγάζει σφάλμα

Ξέρει κανεις γιατι?

Δημοσ.
9 minutes ago, Rattlehead said:

Μόλις εκανα ακύρωση το παλιό μπλε. Προσπαθώ αμέσως να πάω στο νέο μπλε ή περιμένω? Μου εμφανίζει ότι μπορώ να το επιλέξω αλλα στο τελευταίο βήμα και ενώ είχα πάγια εντολή βγάζω σφαλμα

Πάω να αφαιρέσω την καρτα ώστε να την βάλω στο προτελευταίο βήμα και πάλι βγάζει σφάλμα

Ξέρει κανεις γιατι?

ασε να περάσει μία μέρα και κάντο (έτσι έκανα κι εγώ).

• Like 1
Δημοσ.

προχθες εκανα αλλαγη τηλεφωνικα στο Γ1 ,ενεργοποιηθηκε χθες το βραδυ και σημερα εκανα αλλαγη μεσα απο το mydei στο μπλε αμεσως.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mike15 είπε

προχθες εκανα αλλαγη τηλεφωνικα στο Γ1 ,ενεργοποιηθηκε χθες το βραδυ και σημερα εκανα αλλαγη μεσα απο το mydei στο μπλε αμεσως.

Δεν σου έδινε δυνατότητα αλλαγής από μπλε σε πράσινο μέσα από το mydei ? Έχω ψάξει όλες τις επιλογές της εφαρμογής αλλά δεν το έχω βρει. Μηπως πρέπει να είσαι μέσα στο τελευταίο μήνα του συμβολαίου σου ώστε να εμφανιστεί; Μετά εφόσον τους πήρες τηλέφωνο θυμάσαι μήπως μέσα σε πιο μενού έκανες την αλλαγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...