Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά , εμένα έχει λήξει το διετές online με τις old school τιμές-προσφορές ,από προχθές. Στο app με έχουν ακόμα στο online (και όχι στο Γ1 κτλ). Να κάνω τηλεφωνικά αλλαγή στο Γ1 και μετά ανανέωση ,για να πάω στο σταθερό πιο τσουχτερό online με τα δύο 50ευρα μείον ή να το αφήσω έτσι (και να κάνω απλά την ανανέωση για το νέο online, αύριο)? 

Επεξ/σία από gameleon
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mule206 είπε

Δεν σου έδινε δυνατότητα αλλαγής από μπλε σε πράσινο μέσα από το mydei ? Έχω ψάξει όλες τις επιλογές της εφαρμογής αλλά δεν το έχω βρει. Μηπως πρέπει να είσαι μέσα στο τελευταίο μήνα του συμβολαίου σου ώστε να εμφανιστεί; Μετά εφόσον τους πήρες τηλέφωνο θυμάσαι μήπως μέσα σε πιο μενού έκανες την αλλαγή;

ναι σωστα ετσι ειναι πρεπει να εισαι εντος του τελευταιου μηνα ,εχει λεχθει πολλες φορες εδω πριν.εγω επειδη το συμβολαιο μου τελειωνε τον αλλο μηνα δεν ειχα περιθωριο να ρισκαρω γιατι η προσφορα ισχυει προς το παρον μεχρι αυριο ν.ετσι εκανα την αλλαγη σε Γ1.η προσφορα μπορει να συνεχιστει αλλα μπορει να αλλαξει καπως,κανεις δεν ξερει ακομα.πιθανολογω οτι θα συνεχιστει ετσι οπως ειναι 1-2 μηνες ακομα για να πιασει και τους τελευταιους που μπηκαν περσυ ακομα καο  αυτους με λιγο μεγαλυτερη τιμη κιλωβατωρας τον ιουνιο αν θυμαμαι καλα.

καλεις την εξυπηρετηση κανονικα,μολις πει το πρωτο μυνημα ενημερωτικο για αλλα πραγματα ο αυτοματος τηλεφωνητης ,πατας το 1 και μετα ξανα το 1 που ειναι τα συμβολαια,και εκει περιμενεις να μιλησεις με εκπροσωπο.ειναι το τμημα νεων συμβολαιων. τους εξηγεις οτι θες να πας απο μπλε στο Γ1 .πρεπει να βιαστεις ομως γιατι θελει 1 μερα να γινει η μεταβολη.και αυριο οταν σου ερθει μυνημα οτι μπηκες στο Γ1 ,πας μεσα απο τον λογαριασμο σου στο mydei και βαζεις το online.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο home online μπλε το οποίο λήγει 2 ιουνη και ξεκίνησα να ψάχνομαι επειδή έναν χρόνο τωρα έχω χάσει τις εξελίξεις με τα προγράμματα κλπ καθώς αφού είχα το σταθερό δεν ασχολήθηκα. Καίω περίπου 205-210 την μέρα και 38 τη νύχτα (τιμές τωρινες 0,123 και 0.113). Τι επιλογές υπάρχουν τώρα και τι με συμφέρει να κάνω ώστε να πληρωνω στα ίδια που ήμουν αυτόν τον χρόνο;  δε θέλω να αλλάξω παροχο μόνο για ΔΕΗ ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

χαιρετω, σημερα ανανεωσα ενα μηνα πριν ληξει το μπλε που ημουν, πηγα πρωτα πρασινο και μετα στο online, ολα ηλεκτρονικα, αντε και του χρονου!

• Like 1
Δημοσ.

Το δικό μου online με 0.123€ λήγει στις 30/05 και σήμερα στο mydeh άνοιξε η επιλογή για ανανέωση με 50+50€ δώρο...αλλά με 0.142€, συμφέρει?!! 

SCR-20250430-idr.png

SCR-20250430-ieb.png

Δημοσ.

θα το πληρωσεις περιπου στην ιδια τιμη με το περσυνο .κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα γινει στο αμεσο μελλον.η ταση για τα ελευθερα ειναι μειωση τιμης αλλα ποσο να πανε? αν κανεις λιγες κιλοβατωρες τον μηνα σε συμφερει.

αρα και εμενα που εληγε σημερα θα προλαβαινα να παω ηλεκτρονικα.ομως προτιμησα να παω στο Γ1 πρωτα για να ειμαι σιγουρος.ευχαριστουμε για την πληροφορια οτι τελικα ανοιγει το συστημα ενα μηνα πριν.γιατι σε μερικους οπως ειπαν δεν ανοιξε στους προηγουμενους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, HuskerDu είπε

Το δικό μου online με 0.123€ λήγει στις 30/05 και σήμερα στο mydeh άνοιξε η επιλογή για ανανέωση με 50+50€ δώρο...αλλά με 0.142€, συμφέρει?!! 

Όπως γράφει και ο φίλος από πάνω, εξαρτάται την κατανάλωση που έχεις ανά μήνα και συνολικά στο 9μηνο*.  Με χοντρικό υπολογισμό βγαίνει από σχεδόν ίδιο έως 30% χαμηλότερη τιμή.

* Γράφω (και υπολογίζω) 9μηνο, διότι από τον 10o μήνα και μετά φεύγεις χωρίς πέναλτι.

ΔΕΗ Online.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, jkoukos said:

Όπως γράφει και ο φίλος από πάνω, εξαρτάται την κατανάλωση που έχεις ανά μήνα και συνολικά στο 9μηνο*.  Με χοντρικό υπολογισμό βγαίνει από σχεδόν ίδιο έως 30% χαμηλότερη τιμή.

* Γράφω (και υπολογίζω) 9μηνο, διότι από τον 10o μήνα και μετά φεύγεις χωρίς πέναλτι.

ΔΕΗ Online.png

Ολοκλήρωσα την αλλαγή χωρίς κανένα πρόβλημα, thanks! Tα πρώτα 50€ θα φανούν στον λογαριασμό που θα εκδοθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου?

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, gameleon είπε

Ρε παιδιά , εμένα έχει λήξει το διετές online με τις old school τιμές-προσφορές ,από προχθές. Στο app με έχουν ακόμα στο online (και όχι στο Γ1 κτλ). Να κάνω τηλεφωνικά αλλαγή στο Γ1 και μετά ανανέωση ,για να πάω στο σταθερό πιο τσουχτερό online με τα δύο 50ευρα μείον ή να το αφήσω έτσι (και να κάνω απλά την ανανέωση για το νέο online, αύριο)? 

Κάτσε στ αυγά σου μέχρι να σε πετάξει στο κίτρινο και αλλάζεις μετά. Εκτός αν έχεις ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας δε ξέρω...εγώ έκατσα σε ληγμένο ονλάιν με 9 λεπτά μέχρι πριν 2 μήνες περίπου!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HuskerDu είπε

Ολοκλήρωσα την αλλαγή χωρίς κανένα πρόβλημα, thanks! Tα πρώτα 50€ θα φανούν στον λογαριασμό που θα εκδοθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου?

λογικα στον πρωτο λογαριασμο με το νεο ονλαιν.οποτε ναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HuskerDu είπε

Tα πρώτα 50€ θα φανούν στον λογαριασμό που θα εκδοθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου?

Σε μένα φάνηκαν στον πρώτο λογαριασμό μετά την αλλαγή του προγράμματος και λογικά το ίδιο θα γίνει και σε σένα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράταση στο 50+50 μέχρι 12/5

(πώς και δεν το έκαναν μέχρι 31...)

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον γιατι μετα θα αλλαξει το τιμολογιο.περιμενουν μαλλον πτωση τιμων απο αυριο στις ανακοινωσεις και λογικα θελουν να αρπαξουν οτι μπορουν απο πελατες σταθερου.και μετα αναλογα τις αυριανες τιμες μπορει να το πανε και μεχρι τελος του μηνα . 

αν το ηξερα παντως θα περιμενα μονο και μονο για να μαθω τις αυριανες τιμες.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως κατι πρεπει να εχει αλλαξει στο χρηματιστηριο ενεργειας την τελευταία εβδομάδα καθως σε ωρες αιχμής(12-5) που λειτουργουν στο φουλ τα φωτοβολταικά γίνονται εισαγωγες ρευματος σε μεγαλες ποσότητες μειωνοντας την συνεισφορά τους. Ως αποτελεσμα για σημερα 1η Μαη θα έχουμε αρνητικές τιμές -50 ευρω ανα ΜWh για δυο ώρες και για αλλες τρεις -20 & -25 ευρω η ΜWh.  Δεν το εχω ξαναδει αυτο το φαινομενο τα τελευταια 4 χρονια που το παρακολουθώ.

image.png.611edb58e2117db651ba7edec79f2866.png

Επεξ/σία από geo9419

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...