apapadop837 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ 5 ώρες πριν, geo9419 είπε Παντως κατι πρεπει να εχει αλλαξει στο χρηματιστηριο ενεργειας την τελευταία εβδομάδα καθως σε ωρες αιχμής(12-5) που λειτουργουν στο φουλ τα φωτοβολταικά γίνονται εισαγωγες ρευματος σε μεγαλες ποσότητες μειωνοντας την συνεισφορά τους. Ως αποτελεσμα για σημερα 1η Μαη θα έχουμε αρνητικές τιμές -50 ευρω ανα ΜWh για δυο ώρες και για αλλες τρεις -20 & -25 ευρω η ΜWh. Δεν το εχω ξαναδει αυτο το φαινομενο τα τελευταια 4 χρονια που το παρακολουθώ. Καλό μήνα. Καλά θα πάει αυτό. «Όσον αφορά πάντως τις εισαγωγές, παρά το γεγονός ότι η εγχώρια DAM κινείται σε αρνητικό έδαφος, για έναν trader υπάρχει κέρδος από το γεγονός ότι η ελληνική αγορά κινείται υψηλότερα από τη βουλγαρική. Επομένως, αν π.χ. στις 14:00 πληρώσει στο IBEX 100,59 ευρώ για κάθε Μεγαβατώρα που εξασφαλίζει, έχει οικονομικό όφελος να πληρώσει 50 ευρώ ανά Μεγαβατώρα για να τη διαθέσει στην ελληνική DAM.» Πηγή: https://energypress.gr/news/premiera-mias-neas-epohis-i-simerini-eikona-tis-dam-me-ypsiles-arnitikes-times-kai-mazikes
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) εαν ειναι πτωτικη η τιμη αυτον τον μηνα,το βλεπετε πιθανο να ριξει ενα μπλε με χαμηλοτερες τιμες η δεη μετα τις 12/05? Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:21 πμ από mike15
myrsine Δημοσ. Πέμπτη στις 12:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:14 μμ Καλησπέρα! Έχω μπλε τιμολόγιο στα 12,3 που λήγει τέλη Μαϊου. Μου τηλεφώνησαν για να ανανεώσω και μου είπαν ότι αν δεν το κάνω, θα πάω αυτόματα στο κυμαινόμενο. Αλλά εδώ διαβάζω ότι κάποιοι πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν οι ίδιοι τη μεταφορά στο πράσινο. Τελικά τι πρέπει να κάνω;; Δε θέλω να συνεχίσω στο μπλε.
johnnyman Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Καλημερα παιδια κ καλο μηνα με υγεια!! Σε εμας που ληγει που Online στις 30 μαιου τι προτείνεται? Εχω και κοινωνικο τιμολογιο. Ευχαριστω!
e-k Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 μμ 8 ώρες πριν, myrsine είπε Καλησπέρα! Έχω μπλε τιμολόγιο στα 12,3 που λήγει τέλη Μαϊου. Μου τηλεφώνησαν για να ανανεώσω και μου είπαν ότι αν δεν το κάνω, θα πάω αυτόματα στο κυμαινόμενο. Αλλά εδώ διαβάζω ότι κάποιοι πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν οι ίδιοι τη μεταφορά στο πράσινο. Τελικά τι πρέπει να κάνω;; Δε θέλω να συνεχίσω στο μπλε. 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλημερα παιδια κ καλο μηνα με υγεια!! Σε εμας που ληγει που Online στις 30 μαιου τι προτείνεται? Εχω και κοινωνικο τιμολογιο. Ευχαριστω! Εφόσον το μπλε πρόγραμμά σας λήγει σε λιγότερο από 30 ημέρες τότε λογικά ήδη θα μπορείτε μέσα από το MyDEI να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε. Αφού ήσουν στο Online από τότε που το έδιναν με 0,123€/kWh και 50€ δώρο τότε σίγουρα και το τωρινό που δίνει 50€+50€ με 0,142€/kWh δεν είναι κακό. Έχεις καταναλώσεις πάνω από 500kWh/μήνα; Το μέσο νοικοκυριό όχι. Στους 10 μήνες το αλλάζεις πάλι χωρίς πέναλτι. Διάβασε καναδυό σελίδες πίσω. 1
gpapadakis Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Οι τιμές στο πράσινο πήραν πάλι την ανηφόρα... https://www.protothema.gr/economy/article/1632976/oi-times-sto-reuma-gia-ton-maio-apo-ti-dei-pos-kumainetai-to-prasino-to-ble-kai-to-kitrino-timologio/
coolman Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τι διαφορά έχει το myHome Online με το myHome Enter? Βλέπω μία διαφορά 1,5€ στο πάγιο και το Online έχει υποχρεωτικά πάγια εντολή. Δεν βλέπω όμως κάποια άλλη διαφορά. Edit: Τώρα το είδα. Έχει και 0,142 €/kWh έναντι 0,145 €/kWh. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:50 μμ από coolman
AristidisZ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ 25 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Οι τιμές στο πράσινο πήραν πάλι την ανηφόρα... https://www.protothema.gr/economy/article/1632976/oi-times-sto-reuma-gia-ton-maio-apo-ti-dei-pos-kumainetai-to-prasino-to-ble-kai-to-kitrino-timologio/ Ξεφτίλα, 20% πάνω γιατί έτσι… Ειχε τελειώσει το μπλε μου αρχές Απριλίου, πήγα στο πράσινο από Δευτέρα χαιρετάω, περιμένω να δω τι παίζει από τους άλλους
johnnyman Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:07 μμ 1 ώρα πριν, e-k είπε Εφόσον το μπλε πρόγραμμά σας λήγει σε λιγότερο από 30 ημέρες τότε λογικά ήδη θα μπορείτε μέσα από το MyDEI να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε. Αφού ήσουν στο Online από τότε που το έδιναν με 0,123€/kWh και 50€ δώρο τότε σίγουρα και το τωρινό που δίνει 50€+50€ με 0,142€/kWh δεν είναι κακό. Έχεις καταναλώσεις πάνω από 500kWh/μήνα; Το μέσο νοικοκυριό όχι. Στους 10 μήνες το αλλάζεις πάλι χωρίς πέναλτι. Διάβασε καναδυό σελίδες πίσω. Καίω περίπου 220kw το μήνα. Το καλοκαίρι σίγουρα παραπάνω λόγω air condition.
fasmatikos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 μμ Κι εγώ έχω ακόμα 26 μέρες πριν λήξει το παλιό online μου... Διάβασα τα προηγούμενα αλλάμου φαίνεται ότι διάβασα και τα 2 παρακάτω ότι είναι έγκυρα... τλκ για να πάω στο καινούργιο online και να επωφεληθώ των 50€+50€ πρέπει α) να πάω πρώτα στο Γ1 και μετά καπάκι την επόμενη μέρα/μετά το sms (ή κάτι τέτοιο) στο online (όλα ηλεκτρονικά από το myDei) ή β) να κάνω απευθείας ανανέωση στο online, πάλι από το myDei?? Στην προσφορά αναφέρει "για νέα συμβόλαια"... Οποία κίνηση και να κάνω θα είναι οκ??
e-k Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 πμ 1 ώρα πριν, fasmatikos είπε Κι εγώ έχω ακόμα 26 μέρες πριν λήξει το παλιό online μου... Διάβασα τα προηγούμενα αλλάμου φαίνεται ότι διάβασα και τα 2 παρακάτω ότι είναι έγκυρα... τλκ για να πάω στο καινούργιο online και να επωφεληθώ των 50€+50€ πρέπει α) να πάω πρώτα στο Γ1 και μετά καπάκι την επόμενη μέρα/μετά το sms (ή κάτι τέτοιο) στο online (όλα ηλεκτρονικά από το myDei) ή β) να κάνω απευθείας ανανέωση στο online, πάλι από το myDei?? Στην προσφορά αναφέρει "για νέα συμβόλαια"... Οποία κίνηση και να κάνω θα είναι οκ?? Όποια κίνηση και να κάνεις θα είναι ok. Εξάλλου πριν ολοκληρωθούν τα βήματα θα δεις σε τι συναινείς, να διαβάζεις ξέρεις. Δες και αυτή την απάντηση/σχόλιο πριν δυο σελίδες 1
fasmatikos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 πμ 6 hours ago, e-k said: Όποια κίνηση και να κάνεις θα είναι ok. Εξάλλου πριν ολοκληρωθούν τα βήματα θα δεις σε τι συναινείς, να διαβάζεις ξέρεις. Δες και αυτή την απάντηση/σχόλιο πριν δυο σελίδες Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι το είχα δει κι αυτό και τις αντίστοιχες που λέγανε για μεταφορά στο Γ1 πρώτα... Οπότε λέω κάτσε να ρωτήσω για μια 2η γνώμη μη κάνω καμιά πατάτα ... Αφού με έπιασε το extension (από 30/04->12/05) να πει χαμένο .. θενξ και πάλι
AonDuine Δημοσ. Παρασκευή στις 08:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:27 πμ Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πει που βλέπουμε πότε λήγει το συμβόλαιο;
mountains1 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ Το μπλε μου -σταθερο, ληγει εντος Μαιου. Σε τι θα γινει μεταπτωση;
mannikos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Καλημέρα. Είμαι στο ονλινε το οποίο λήγει σε ένα μήνα και σήμερα μου εμφάνισε τις επιλογές ανανέωσης με το 50+50. Προχωράω στην ανανέωση και μου βγάζει το αίτημα απορρίφθηκε. Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα