jkoukos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Από σήμερα (μάλλον χθες) καταργήθηκε το δώρο 50€+50€ σε νέες συμβάσεις του Online. Μπορεί ακόμη να αναφέρεται στην αρχική σελίδα, αλλά έχουν ανανεωθεί οι Ειδικοί Όροι όπου δεν υπάρχει πλέον σχετική αναφορά έναντι των παλιών (παράγραφος 8.3). Επίσης στους νέους όρους έχει αλλάξει η χρονική διάρκεια του πέναλτι πρόωρης διακοπής της σύμβασης, όπου πλέον στον 10ο μήνα είναι 10€ και ατελώς στους 2 τελευταίους (11ο και 12ο). Ουσιαστικά είναι κλιμακωτό με 100€ στον 1ο μήνα και αφαιρώντας 10€ σε κάθε επόμενο. Ωστόσο παρατήρησα ότι στο header του αρχείου των νέων όρων αναφέρεται "2025_05_07_fi12_v4" που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να ισχύουν από 7 Μαίου. 4
makisssss Δημοσ. Παρασκευή στις 11:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:49 πμ 32 λεπτά πριν, jkoukos είπε Από σήμερα (μάλλον χθες) καταργήθηκε το δώρο 50€+50€ σε νέες συμβάσεις του Online. Μπορεί ακόμη να αναφέρεται στην αρχική σελίδα, αλλά έχουν ανανεωθεί οι Ειδικοί Όροι όπου δεν υπάρχει πλέον σχετική αναφορά έναντι των παλιών (παράγραφος 8.3). Επίσης στους νέους όρους έχει αλλάξει η χρονική διάρκεια του πέναλτι πρόωρης διακοπής της σύμβασης, όπου πλέον στον 10ο μήνα είναι 10€ και ατελώς στους 2 τελευταίους (11ο και 12ο). Ουσιαστικά είναι κλιμακωτό με 100€ στον 1ο μήνα και αφαιρώντας 10€ σε κάθε επόμενο. Ωστόσο παρατήρησα ότι στο header του αρχείου των νέων όρων αναφέρεται "2025_05_07_fi12_v4" που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να ισχύουν από 7 Μαίου. το πρωί ανανέωσα από την εφαρμογή και είχε τα 100€
johnnyman Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Yπαρχει περιπτωση να ριξουν την τιμη του στεθερου μετα τις 12 μαιου? Δυσκολο το κοβω..
bill_viper Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ 30 λεπτά πριν, makisssss είπε το πρωί ανανέωσα από την εφαρμογή και είχε τα 100€ Κι εδώ το ίδιο, στις 12:20.
Rattlehead Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:21 μμ 28 λεπτά πριν, johnnyman είπε Yπαρχει περιπτωση να ριξουν την τιμη του στεθερου μετα τις 12 μαιου? Δυσκολο το κοβω.. Η υπάλληλος που πήγα για να το γυρίσει σε πρασινο μου ειπε γιατί βιάζεστε? Την ρωτάω αν εχει πληροφόρηση για μείωση του μπλε ή έστω νέο μπλε με άλλες τιμες και 50€+50€ και πάλι μου απάντησε " μη βιαζεστε". Προφανώς και έκανα το μπλε απο τώρα, ήταν σαν την Ρίτα Σακελλαρίου η δικιά σου και μάλλον νόμιζε ότι ζει ο Παπανδρέου ακομα 3
johnnyman Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ 13 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Η υπάλληλος που πήγα για να το γυρίσει σε πρασινο μου ειπε γιατί βιάζεστε? Την ρωτάω αν εχει πληροφόρηση για μείωση του μπλε ή έστω νέο μπλε με άλλες τιμες και 50€+50€ και πάλι μου απάντησε " μη βιαζεστε". Προφανώς και έκανα το μπλε απο τώρα, ήταν σαν την Ρίτα Σακελλαρίου η δικιά σου και μάλλον νόμιζε ότι ζει ο Παπανδρέου ακομα Χαχαχαχαχα!! Nα κανουμε απευθείας την ανανεωση απο Online σε Online κ να παμε πρωτα Γ1 κ μετα online για πιο σιγουρια?
bill_viper Δημοσ. Παρασκευή στις 12:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:40 μμ 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Χαχαχαχαχα!! Nα κανουμε απευθείας την ανανεωση απο Online σε Online κ να παμε πρωτα Γ1 κ μετα online για πιο σιγουρια? Προσωπικά την έκανα από online σε online. 2
Rattlehead Δημοσ. Παρασκευή στις 12:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:44 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, johnnyman είπε Χαχαχαχαχα!! Nα κανουμε απευθείας την ανανεωση απο Online σε Online κ να παμε πρωτα Γ1 κ μετα online για πιο σιγουρια? Εμένα με έβαλε στο κίτρινο, για μια ώρα μέχρι να γυρίσω και να κανω το μπλε απο την εφαρμοφη,αλλα δεν εχουν αποδοθεί ακόμα οι πόντοι Aegean και ενώ εχω πάρει τηλ,δεν εχω απάντηση Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:44 μμ από Rattlehead
fasmatikos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ (επεξεργασμένο) Κι εγώ το ίδιο.... Μόλις το έκανα απευθείας(από online σε online) από την android εφαρμογή και είχε μέσα κανονικά και τα 50+50 και την μηδενική ρουρα αποχώρησης από τον 10+μήνα.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:03 μμ από fasmatikos
ant_ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Οι τιμες τις τελευταιες εβδομαδες σε χαμηλα επιπεδα στο "χρηματιστηριο τιμων" πολυ περιεργο αυτο που κανανε με την αυξηση στα τιμολογια 1
popopo Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:32 μμ 11 hours ago, jkoukos said: Από σήμερα (μάλλον χθες) καταργήθηκε το δώρο 50€+50€ σε νέες συμβάσεις του Online. Μπορεί ακόμη να αναφέρεται στην αρχική σελίδα, αλλά έχουν ανανεωθεί οι Ειδικοί Όροι όπου δεν υπάρχει πλέον σχετική αναφορά έναντι των παλιών (παράγραφος 8.3). Επίσης στους νέους όρους έχει αλλάξει η χρονική διάρκεια του πέναλτι πρόωρης διακοπής της σύμβασης, όπου πλέον στον 10ο μήνα είναι 10€ και ατελώς στους 2 τελευταίους (11ο και 12ο). Ουσιαστικά είναι κλιμακωτό με 100€ στον 1ο μήνα και αφαιρώντας 10€ σε κάθε επόμενο. Ωστόσο παρατήρησα ότι στο header του αρχείου των νέων όρων αναφέρεται "2025_05_07_fi12_v4" που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να ισχύουν από 7 Μαίου. Πάντως στη σελίδα της η ΔΕΗ αναφέρει το 50+50 μέχρι 11/5 (το άλλαξε από το αρχικό 12/5).
dream21 Δημοσ. Σάββατο στις 11:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:26 πμ (επεξεργασμένο) Γιατι να μην κανει καποιος το myhomentertwo οταν εχει μια σταθερη καταναλωση 400-600 kWh καθε μήνα; Επεξ/σία Σάββατο στις 11:27 πμ από dream21
motoboots Δημοσ. Σάββατο στις 01:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:36 μμ 2 ώρες πριν, dream21 είπε Γιατι να μην κανει καποιος το myhomentertwo οταν εχει μια σταθερη καταναλωση 400-600 kWh καθε μήνα; Ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα της 18μηνης - ουσιαστικά - δέσμευσης, μην προκύψει στο μεταξύ κάποια καλύτερη ευκαιρία.
macoc162 Δημοσ. Σάββατο στις 03:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:47 μμ Καλησπέρα, Γνωστος μου είπε ότι τον κάλεσαν από ΔΕΗ και του είπαν στο online 50 το 1ο μήνα, 50 το 2ο μήνα και 50 το 6ο μήνα. Ξέρει κανεις τπτ; Μου φαίνεται πολύ συμφέρον
mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 04:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:47 μμ 58 λεπτά πριν, macoc162 είπε Καλησπέρα, Γνωστος μου είπε ότι τον κάλεσαν από ΔΕΗ και του είπαν στο online 50 το 1ο μήνα, 50 το 2ο μήνα και 50 το 6ο μήνα. Ξέρει κανεις τπτ; Μου φαίνεται πολύ συμφέρον και πολυ καλο για να ειναι αληθινο.εκτος εαν ειναι καποιος που το παιζει δυσκολος και γενικα παιζει με τις εταιρειες,κανει λογαριασμους οποτε θελουν να τον προσελκυσουν.παντως συνεργαζομενος θα ειναι οχι απευθειας απο δεη.θελει προσοχη με ποιον μιλας. 23 ώρες πριν, ant_ είπε Οι τιμες τις τελευταιες εβδομαδες σε χαμηλα επιπεδα στο "χρηματιστηριο τιμων" πολυ περιεργο αυτο που κανανε με την αυξηση στα τιμολογια πρωτη φορα ? στην ελλαδα μονο τα αναποδα κανουν.δες τι γινεται με την βενζινη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα