Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mike15 είπε

και πολυ καλο για να ειναι αληθινο.εκτος εαν ειναι καποιος που το παιζει δυσκολος και γενικα παιζει με τις εταιρειες,κανει λογαριασμους οποτε θελουν να τον προσελκυσουν.παντως συνεργαζομενος θα ειναι οχι απευθειας απο δεη.θελει προσοχη με ποιον μιλας.

πρωτη φορα ? στην ελλαδα μονο τα αναποδα κανουν.δες τι γινεται με την βενζινη.

Από το τηλ 2130095956

Δεν ξέρω αν είναι ΔΕΗ ή συνεργάτης γιατί στο google δεν βγάζει τπτ

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 02/05/2025 at 17:13, ant_ said:

Οι τιμες τις τελευταιες εβδομαδες σε χαμηλα επιπεδα στο "χρηματιστηριο τιμων"  πολυ περιεργο αυτο που κανανε με την αυξηση στα τιμολογια

Θέλουν να σπρώξουν κόσμο στα σταθερά.

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/470949_anexigiti-ayxisi-sta-prasina-timologia

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gpapadakis είπε

https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/470949_anexigiti-ayxisi-sta-prasina-timologia

και θελουν να ισοφαρισουν την χασουρα απο την μειωση που εκαναν τον απριλιο.ερχεται και καλοκαιρι,βαρανε για να παμε στα σταθερα. το ιδιο εργο με περσυ μονο που εγινε πιο νωρις.εμεις που ειχαμε κλεισει νωρις κερδισαμε.μαλλον και φετος καλα καναμε τελικα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike15 είπε

και θελουν να ισοφαρισουν την χασουρα απο την μειωση που εκαναν τον απριλιο.ερχεται και καλοκαιρι,βαρανε για να παμε στα σταθερα. το ιδιο εργο με περσυ μονο που εγινε πιο νωρις.εμεις που ειχαμε κλεισει νωρις κερδισαμε.μαλλον και φετος καλα καναμε τελικα.

Οπότε συμφέρει να ανανεώσουμε πάλι στο online? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Εμένα όταν με κάλεσαν από τη ΔΕΗ για ανανέωση του Online και τους είπα ότι θα πάω στο 4All ούτε που προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω στο πρόγραμμα.

Δημοσ.

εντωμεταξύ ενώ παντού πέφτει η τιμή της kw στην μπανανία την κρατάμε ψηλά. Μην πούμε για το πετρέλαιο που έχει κολλήσει ενώ το βαρέλι διεθνώς έχει κάθετη πτωση. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/5/2025 στις 2:02 ΜΜ, fasmatikos είπε

Μόλις το έκανα απευθείας(από online σε online) από την android εφαρμογή

Που ακριβώς στην εφαρμογή ειναι η αλλαγή τους προγράμματος; Είμαι πόση ώρα που την σκαλίζω και δεν μπορώ το παραμικρό πέραν από λογαριασμούς και τα στοιχεία του υφιστάμενο προγράμματος...

Δεν θα ασχολιόμουν εαν το site τους λειτουργούσε.

Επεξ/σία από eaglos
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, eaglos είπε

Που ακριβώς στην εφαρμογή ειναι η αλλαγή τους προγράμματος; Είμαι πόση ώρα που την σκαλίζω και δεν μπορώ το παραμικρό πέραν από λογαριασμούς και τα στοιχεία του υφιστάμενο προγράμματος...

Δεν θα ασχολιόμουν εαν το site τους λειτουργούσε.

Πρέπει να μπεις στο τελευταίο μήνα του συμβολαίου σου για να εμφανιστεί η επιλογή 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 01/05/2025 at 12:27, johnnyman said:

Καλημερα παιδια κ καλο μηνα με υγεια!!

Σε εμας που ληγει που Online στις 30 μαιου τι προτείνεται?

Εχω και κοινωνικο τιμολογιο.

Ευχαριστω!

Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία λόγου του κοινωνικού τιμολογίου,η απλά επιλέγουμε κάποιο από τα προγράμματα και προχωράμε στα βήματα και είμαστε κομπλέ???

Με τα 50€ τον πρώτο μήνα πως θα τα πάρουμε αφού ο λογαριασμός είναι μικρότερος??? Υπάρχει κάποια διευκρίνιση???

Το κοινωνικό τιμολόγιο συνδυάζεται με τις προσφορές των προγραμμάτων???

Με τις 250-300 κιλοβατώρες το μήνα ποιο πρόγραμμα προτείνεται???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, γρήγορη ερώτηση για επιβεβαίωση / διευκρίνιση.

Το myHome Online έληξε εδώ και ένα μήνα, αλλά στο myDei φαίνεται ακόμα ως ενεργό (δεν με έχουν αλλάξει στο myHome Open) με αποτέλεσμα το κουμπί του myHomeOnline να λέει "Ανανέωση" και όχι "Απόκτησε το".

Εάν κάνω ανανέωση, θα πάρω τα 50€ + 50€;

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Sorry, εάν έχει ήδη διευκρινιστεί, αλλά έχω μπερδευτεί σχετικά με το εάν πρέπει πρώτα να γίνει μετάβαση σε κυμαινόμενο πρόγραμμα και μετά σύναψη νέας σύμβασης.

Επεξ/σία από LordNodens
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Καλημέρα. Σε πόσο καιρό αφαιρείται το Green Pass από την στιγμή που κάνω αίτηση?

7 λεπτά πριν, mike15 είπε

στον επομενο λογαριασμο

Eγω επέλεξα διευκρινίσεις χρεώσεων και έγραψα μέσα ότι επιθυμώ από σήμερα 5/5 να ακυρωθεί η υπηρεσία green pass, είμαι οκ η πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Καμιά βδομάδα κάνουν.

Θα το δείς στο mydei ότι θα έχει αφαιρεθεί

Γιατί έκανα αίτημα στις 26 Απριλίου και μου ήρθε email ότι θα το προωθήσουν για έλεγχο. Αλλά στο mydei φαίνεται ακόμα στο συμβόλαιο... περιμένω και το λογαριασμό για να το δω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...