Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στη ομάδα. Μιας και σε 20 μέρες λήγει το σταθερό συμβόλαιο της ΔΕΗ που έχω, με πήραν τηλ για ένα my home enter 2 που έχουν τώρα αν με ενδιαφέρει ή να πάω στο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση. 

μιας και μιλάμε για 200-300 κιλοβατορες το μηνα, τι θα με σύμφερε καλύτερα; Να δεσμευτώ για 2 χρόνια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ; (Ωστόσο μιλάμε για μεγαλύτερο πάγιο και προφανώς μεγαλύτερη τιμή στη κιλοβατορα) ή να το αφήσω ανοιχτό για τη ώρα και να δω πιο μετά; Απλα πάντα καλοκαίρι ανεβαίνουν προφανώς λόγω καλοκαιριού μετά συνήθως πέφτουν. 

ευχαριστω. 

Επεξ/σία από ventic139
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike15 είπε

ομως λεει και αυτο

Πολύ σωστά, ωστόσο δεν καλύπτει όλους τους πελάτες που ήδη έχουν μπλε πρόγραμμα, σε αντίθεση με τις άλλες δύο παραγράφους (προϋποθέσεις) που καλύπτει όλους.

Άλλο το "από μπλε σε μπλε παίρνουμε το 100άρικο" και άλλο το "υπό προϋποθέσεις από μπλε σε μπλε παίρνουμε το 100άρικο". Το πρώτο εννοεί ότι όλοι το δικαιούνται ενώ το δεύτερο όχι όλοι.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Καλημέρα στη ομάδα. Μιας και σε 20 μέρες λήγει το σταθερό συμβόλαιο της ΔΕΗ που έχω, με πήραν τηλ για ένα my home enter 2 που έχουν τώρα αν με ενδιαφέρει ή να πάω στο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση. 

μιας και μιλάμε για 200-300 κιλοβατορες την ημέρα, τι θα με σύμφερε καλύτερα; Να δεσμευτώ για 2 χρόνια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ; (Ωστόσο μιλάμε για μεγαλύτερο πάγιο και προφανώς μεγαλύτερη τιμή στη κιλοβατορα) ή να το αφήσω ανοιχτό για τη ώρα και να δω πιο μετά; Απλα πάντα καλοκαίρι ανεβαίνουν προφανώς λόγω καλοκαιριού μετά συνήθως πέφτουν. 

ευχαριστω. 

200-300 kWh τη μέρα; Τί καίει τόσο πολύ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joe22 είπε

200-300 kWh τη μέρα; Τί καίει τόσο πολύ;

Λογικά το μήνα, καλημέρα!!!

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

211187XXX70

οχι κανονικο ηταν,21094ΧΧΧΧΧ.μαλιστα οταν μου ειπε οτι ειναι απο δεη ,του λεω αυτο δεν ειναι τηελφωνο αποδεη.και εκει μου ειπε οτι ηταν συνεργατης και την εταιρεια του.το παραδοξο ειναι οτι μας πηραν αφου κλεισαμε σε μπλε.το λογικο ειναι πριν.δνε ξερω τι παιζει και πως λειτουργουν σαν συστημα,τι ηθελαν να δουν.

5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Πολύ σωστά, ωστόσο δεν καλύπτει όλους τους πελάτες που ήδη έχουν μπλε πρόγραμμα, σε αντίθεση με τις άλλες δύο παραγράφους (προϋποθέσεις) που καλύπτει όλους.

Άλλο το "από μπλε σε μπλε παίρνουμε το 100άρικο" και άλλο το "υπό προϋποθέσεις από μπλε σε μπλε παίρνουμε το 100άρικο". Το πρώτο εννοεί ότι όλοι το δικαιούνται ενώ το δεύτερο όχι όλοι.

και τελικα υπερισχυει καποιο απο τα 2 η' τα εβαλαν και τα 2 και κανουν οτι θελουν? εγω ας πουμε εκλεισα ακριβως πριν τον μηνα,η μητερα μου πιο νωρις.δεν θα της δωσουν το μπονους?

καλου κακου υπαρχουν οι ηχογραφησεις.εγω πριν κλεισω ,ειχα ρωτησει αυτους τους ορους και με διαβεβαιωσαν τηλεφωνικα οτι ισχυει το μπονους εφοσον δεν υπαρχει ρητρα.χαζοι ειναι? αφου παρακαλανε να μας μαντρωσουν σε σταθερα.και εκανα 2-3 τηλεφωνα γιατι ξερω εμπειρικα οτι μπορει ο ενας υπαλληλος να πει το ενα και ο αλλος το αντιθετο.ολοι συμφωνησαν οποτε εχω 2-3 επιβεβαιωσεις τηλεφωνικες.

αυτες μπορω να τις αιτηθω να μου ερθουν σε μειλ μετα απο επεξεργασια.το εχω ξανακανει με την δεη για εναν λογαριασμο μπερδεμα που ειχαν λαθος και μου τα εστειλαν και τα ακουσα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mike15 είπε

και τελικα υπερισχυει καποιο απο τα 2 η' τα εβαλαν και τα 2 και κανουν οτι θελουν? εγω ας πουμε εκλεισα ακριβως πριν τον μηνα,η μητερα μου πιο νωρις.δεν θα της δωσουν το μπονους?

Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Στην πρώτη περίπτωση, έχοντας συμπληρώσει το 12μηνο αυτόματα έχουμε δικαίωμα λήψης του μπόνους με την κατάθεση του αιτήματος. Τελεία και παύλα και ισχύει για όλους.

Στην δεύτερη περίπτωση παίρνουμε το μπόνους υπό την προϋπόθεση ότι έχει επέλθει πρωτίστως επικοινωνία, διαπραγμάτευση και τελική συμφωνία μεταξύ των 2 πλευρών, που θα εμφανίζεται στο συμβόλαιο (ή στην ηχογραφημένη κλήση). Με απλά λόγια δεν γίνεται αυτόματα όπως στην πρώτη περίπτωση, αφού δεν ισχύει για όλους παρά μόνον σε όσους καλύπτουν την προϋπόθεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας έχω το Γ1 πράσινο με κατανάλωση περίπου 150 - 200 kWh το μήνα αλλά τώρα θα αυξηθεί 300 με 400 κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω air condition τι προτείνετε να μείνω στο πράσινο Γ1 η να πάω σε κάποιο μπλε πακέτο? Σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από insecttrojan
Δημοσ.

Καθίστε στο Γ1. Φέτος αντί να βγάλουν φτηνο σταθερό ετησιο τέτοια εποχή, φούσκωσαν αναίτια την τιμή του Γ1 αυτό το μήνα μπας και πουλήσουν ακριβά σταθερά (κάποια μάλιστα και διετή!!). 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gpapadakis είπε

Καθίστε στο Γ1. Φέτος αντί να βγάλουν φτηνο σταθερό ετησιο τέτοια εποχή, φούσκωσαν αναίτια την τιμή του Γ1 αυτό το μήνα μπας και πουλήσουν ακριβά σταθερά (κάποια μάλιστα και διετή!!). 

Ναι αυτό λέω να κάνω. 

Δημοσ.

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος μου για το Green Pass.. μετά το αίτημα στις 26.. σήμερα που μπήκα είχε απενεργοποιηθεί από την παροχή μου ..με ένα αίτημα χωρίς άλλη όχληση η κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος μου για το Green Pass.. μετά το αίτημα στις 26.. σήμερα που μπήκα είχε απενεργοποιηθεί από την παροχή μου ..με ένα αίτημα χωρίς άλλη όχληση η κάποιο πρόβλημα.

Μέσα από την φόρμα το έκανες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ventic139 είπε

Ναι αυτό λέω να κάνω. 

νομιζω οτι εισαι στο οριο των κιλοβατωρων που λενε οτι σε συμφερει ενα σταθερο.παντως τογ εγονος οτι το περιθωριο παει μεχρι τα μεσα του μηνα αυτο μαλλον σημαινει οτι εχουν προεξοφληση οτι κατι θα αλλαξει,προς το καλυτερο η΄το χειροτερο θα δειξει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mike15 είπε

νομιζω οτι εισαι στο οριο των κιλοβατωρων που λενε οτι σε συμφερει ενα σταθερο.παντως τογ εγονος οτι το περιθωριο παει μεχρι τα μεσα του μηνα αυτο μαλλον σημαινει οτι εχουν προεξοφληση οτι κατι θα αλλαξει,προς το καλυτερο η΄το χειροτερο θα δειξει.

Απο ποια άποψη με συμφέρει το σταθερό εδώ; Και μιλάμε για δέσμευση 2 χρόνια όχι 1

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ventic139 είπε

Απο ποια άποψη με συμφέρει το σταθερό εδώ; Και μιλάμε για δέσμευση 2 χρόνια όχι 1

γιατι 2? 2 εχει το εντερ 2..μπορεις να κανεις το εντερ το απλο η' το ον-λα-ιν με 1 χρονο.

το αν σε συμφερει δεν το λεω εγω,αν μπεις και ψαξεις οι ειδικοι το λενε.δεν υιοθετω την αποψη τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...