giannhsg Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 17 λεπτά πριν, jkoukos είπε Χωρίς να δίνεις τους έναντι, πιστεύω βλέποντας τα ποσά ότι είναι το ίδιο σωστά και σε σένα. Χοντρικά σε 185 μέρες είχες 7191kWh με συνολική χρέωση 1614€, που βγάζει κόστος 0,2245€/kWh (με όλα μέσα). Thanks. Εχω επισυναψει και φωτογραφια των εναντι πληρωμων στο ιδιο μηνυνα, απλα το άθροισμα τους δεν ειναι το ιδιο ποσο που αφαιρει στον εκκαθαριστικό.
ekrepali Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 31 minutes ago, giannhsg said: Thanks. Εχω επισυναψει και φωτογραφια των εναντι πληρωμων στο ιδιο μηνυνα, απλα το άθροισμα τους δεν ειναι το ιδιο ποσο που αφαιρει στον εκκαθαριστικό. Στον εκκαθαριστικό χρεώνει όλη τη κατανάλωση (προμήθεια-ρυθμιζόμενες-πάγια) και αφαιρεί την αξία ρεύματος έναντι (προμήθεια-ρυθμιζόμενες-πάγια). Δημοτικά τέλη και ΕΡΤ είναι εφάπαξ πληρωμές.
jkoukos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giannhsg είπε Εχω επισυναψει και φωτογραφια των εναντι πληρωμων στο ιδιο μηνυνα, απλα το άθροισμα τους δεν ειναι το ιδιο ποσο που αφαιρει στον εκκαθαριστικό. Ισχύει αυτό που ανέφερε ο ekrepali αλλά ανέφερα σχετικά και στο προηγούμενο μήνυμα. Στους έναντι έχεις πληρώσει και άλλα πράγματα εκτός των χρεώσεων που αφορούν αποκλειστικά καταναλώσεις ρεύματος. Στον τελικό γίνεται συμψηφισμός αφαιρώντας όλες τις χρεώσεις προμήθειας + ρυθμιζόμενες των έναντι. Αν τις προσθέσεις όλες θα διαπιστώσεις ότι το αποτέλεσμα είναι 657,25 που αφαιρούνται στην εκκαθάριση. Επίσης στην ΕΡΤ υπολογίζει μεν 185 μέρες (36*185/365=18,25), αλλά ταυτόχρονα αφαιρεί 15,29 που είχαν χρεωθεί και εξοφληθεί στους έναντι, οπότε σε χρεώνει 2,96€ που αντιστοιχούν στις 30 μέρες του λογαριασμού εκκαθάρισης (36*30/365=2,96). Τέλος τα δημοτικά τέλη υπολογίζονται πάντα με τις μέρες του κάθε λογαριασμού, που είναι 30 για τον τελευταίο δικό σου. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από jkoukos 1
takoulou Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 6 ώρες πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα, τώρα ούτε δύο εβδομάδες δεν έχει που έγινε η αλλαγή ονόματος. Ήρθαν στο σπίτι και τσέκαραν τον μετρητή από τον ΔΕΔΔΗΕ, μου ήρθαν και δύο sms από ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ πως οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν. Δεν πιστεύω να έγινε κάποιο λάθος στα στοιχεία μου. Το myΔΕΗ όμως αρνείται να ενεργοποιηθεί. Η μόνη εκκρεμότητα είναι ο ηλεκτρολογικός έλεγχος για το ΥΔΕ το οποίο έληξε το 2019 και θα γίνει εντός του εξαμήνου. Για πάρε ένα τηλέφωνο τον Δεδδηε να ρωτήσεις για τις ενδείξεις.. Και αν τα έχουν δώσει στην ΔΕΗ και πότε έγινε αυτό. Και μετά θα πάρεις τηλέφωνο αυτούς..
St4lker Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Έχει γίνει συμψηφισμός και είναι σωστά όλα. Σου αφαιρεί 102,46 (χρεώσεις προμήθειας + ρυθμιζόμενες) του έναντι κι επίσης της ΕΡΤ και την διαφορά ημερών στα δημοτικά τέλη. Σε ευχαριστώ. Βάσει τελευταίου εκκαθαριστικού, ο σωστός υπολογισμος (αν καταλαβαίνω καλα) μηνιαίων kWh στη δική μου περίπτωση, βγάινει στις 276 ανα μηνα;
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στο τελευταιο λογ/σμο που μολις ελαβα δεν εχει καθολου κρατικη επιχορηγηση! Τι συνεβη, κοπηκε?
kokos23 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες ο λόγος που γύρισα στην δεη, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν λάθος, κάποια στιγμή που μου έστελναν μόνο έναντι 4 μήνες καθώς έλειπα από το σπίτι και δεν μπορούσαν να μετρήσουν (μετρητής μέσα στο σπίτι), στο τέλος ο εκκαθαριστικός βγήκε 1200+ κβω, οπότε νόμιζα ότι θα μπω σε άλλη χρέωση (άνω των 500 κβω) αλλά μου έκαναν καταμερισμό στους 4 μήνες και όλα οκ...πιστεύω ότι αν ήμουν σε άλλη εταιρεία ακόμα θα έψαχνα πως θα ξεμπλέξω... 1
bill_viper Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Στις 2/5/2025 στις 12:40 ΜΜ, bill_viper είπε Προσωπικά την έκανα από online σε online. Quotάρω τον εαυτό μου, αρχές Μαίου έκανα online την ανανέωση στο πρόγραμμα και στον εκκαθαριστικό που βγήκε υπάρχει κανονικά. 1
Rattlehead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Τα miles της Aegean έχουμε δικαίωμα να τα διεκδίκησουμε μετά τη συμπλήρωση του 1 ετους?γιατί δεν τα εβαλαν,όπως είχατε πει,επειδή δεν εχει παρέλθει το ενα ετος
mike15 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες τα miles της Aegean τα δινουν μονο την πρωτη φορα που θα μπεις σε σταθερο η' καθε φορα-χρονια που κανεις ανανεωση η' συμβαση ξανα? το ειχαμε πει νομιζω αλλα δεν θυμαμαι.
Rattlehead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, mike15 είπε τα miles της Aegean τα δινουν μονο την πρωτη φορα που θα μπεις σε σταθερο η' καθε φορα-χρονια που κανεις ανανεωση η' συμβαση ξανα? το ειχαμε πει νομιζω αλλα δεν θυμαμαι. Εμένα μου απάντησαν ότι δεν αποδόθηκαν επειδή δεν εχει παρέλθει το ενα έτος απο το προηγούμενο σταθερο(ανανέωσα νωρίτερα στο μπλε 50+50) Το θέμα ειναι:τα διεκδικώ μετά ή τα χανω?δεν απάντησαν που ρωτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα