vklon Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, johnnyman είπε Το σκέφτομαι για αλλο παροχο αλλά δεν ξέρω. Είναι τυπικοί στους λογαριασμούς χρεώσεις κτλ? Να σημειώσω εχω και κοινωνικό τιμολόγιο. Ευχαριστώ! Η πιο τυπική είναι η elpedison καθώς είναι συνεπής στην έκδοση των λογαριασμών εκδίδονται 10 μέρες μετά την καταμέτρηση και αν δεν έχεις μηνιαία έχει εφαρμογή για να την δηλώνεις εσύ. Η τιμή της kWh στο σταθερό είναι 0.1049 και το πάγιο 7.90€, το πιο φθηνό για σταθερό. Τέλος δίνει 100€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη μόνο για πελάτες ΔΕΗ Και στους άλλους παρόχους όπως protergia ή ΗΡΩΝ δεν θα αντιμετωπίσεις θέμα απλά είναι λίγο πιο αργοί στην τιμολόγηση. Η elpedison το θετικό είναι ότι δεν έχει έκπτωση συνέπειας και η τιμή 0.1049 είναι τελική. Το ΚΟΤ ισχύει κανονικά και στους άλλους παρόχους. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλ) είναι παντού ίδιες δεν υπάρχει διαφορά Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από vklon 3
johnnyman Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, vklon είπε Η πιο τυπική είναι η elpedison καθώς είναι συνεπής στην έκδοση των λογαριασμών εκδίδονται 10 μέρες μετά την καταμέτρηση και αν δεν έχεις μηνιαία έχει εφαρμογή για να την δηλώνεις εσύ. Η τιμή της kWh στο σταθερό είναι 0.1049 και το πάγιο 7.90€, το πιο φθηνό για σταθερό. Τέλος δίνει 100€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη μόνο για πελάτες ΔΕΗ Και στους άλλους παρόχους όπως protergia ή ΗΡΩΝ δεν θα αντιμετωπίσεις θέμα απλά είναι λίγο πιο αργοί στην τιμολόγηση. Η elpedison το θετικό είναι ότι δεν έχει έκπτωση συνέπειας και η τιμή 0.1049 είναι τελική. Το ΚΟΤ ισχύει κανονικά και στους άλλους παρόχους. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλ) είναι παντού ίδιες δεν υπάρχει διαφορά Αλλαγη πως κάνουμε? Απο το site της elpedison? Τα συμβόλαια τα τηρούνε?
vklon Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, johnnyman είπε Αλλαγη πως κάνουμε? Απο το site της elpedison? Τα συμβόλαια τα τηρούνε? Ναι, τηρούνται τα συμβόλαια. Αλλαγή φυσικά μπορείς να κάνεις και από το site. Ωστόσο, το promo με τα 5x20€ δεν δίνεται από όλους τους πωλητές. Από αυτούς που κάνω εγώ τα συμβόλαια μου η 2 από τους 5 το δίνουν. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από vklon 1
jkoukos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Πρασινο και ΔΕΗ εχω. Αυτο που βλεπω στους λογ/σμους μου ειναι οτι καθε μηνα η τιμη της κιλοβατωρας(και στο ημερησιο και στο νυχτερινο) αλλαζει. Εκπτωση παροχου δεν εχω δει, εχω δει κρατικη επιδοτηση η οποια ειναι απλα ενα ποσό που αφαιρειται, δε μπλεκεται με τη τιμη της κιλοβατωρας. Στο προηγούμενο μήνυμα σου έδωσα αρχείο με το ιστορικό της τιμής για το τελευταίο 17μηνο. Μην το φοβάσαι, δεν θα σου χαλάσει τον υπολογιστή και θα μάθεις το ποσοστό έκπτωσης που έχεις κάθε μήνα από τον πάροχο και την τελική τιμή της κιλοβατώρας για κάθε μήνα έως και τον τρέχοντα. 3 ώρες πριν, ant_ είπε Δεν κατάλαβα τελικά στο Γ1 της Δεη αν ξεπερασεις τις 500 (η 200 απο αυγουστο)kw Αν χρεωνεσαι στην αυξημενη κλιμακα μονο οσες ξεπερασαν το οριο η σε βαζει σαν τιμωρια ολες σε αυξημενη χρεωση Κοιταξα λιγο στο σαιτ τους ορους και δεν βρηκα να το διευκρινιζει καπου ξεκαθαρα Η διατύπωση στην ιστοσελίδα αλλά και στους όρους όπως και στον τιμοκατάλογο είναι σαφείς. Αναφέρονται τα 2 κλιμάκια με τις αντίστοιχες τιμές, δηλαδή είτε στο ένα είτε στο άλλο, ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης. Αν δεις τα αντίστοιχα που ισχύουν στο παρόμοιο πρόγραμμα Home4all (αλλά κίτρινο), η διατύπωση είναι διαφορετική αναφέροντας τιμή για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες και άλλη τιμή για όλες τις επόμενες. Έχω και τα δυο προγράμματα και 1000% ισχύουν ότι αναφέρω.
adok13 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 24 minutes ago, vklon said: Ναι, τηρούνται τα συμβόλαια. Αλλαγή φυσικά μπορείς να κάνεις και από το site. Ωστόσο, το promo με τα 5x20€ δεν δίνεται από όλους τους πωλητές. φιλε μου με ποια διαδικασια να κανω τυην αιτηση απο δεη σε elpedison για να παρω τα 100 ευρω για σκλαβενιτη? στο site δεν ειδα κατι.
vklon Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 28 λεπτά πριν, jkoukos είπε .Αν δεις τα αντίστοιχα που ισχύουν στο παρόμοιο πρόγραμμα Home4all (αλλά κίτρινο), η διατύπωση είναι διαφορετική αναφέροντας τιμή για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες και άλλη τιμή για όλες τις επόμενες. Έχω και τα δυο προγράμματα και 1000% ισχύουν ότι αναφέρω. Είναι ένα κάκιστο παράδειγμα κίτρινου τιμολογίου, να χρεώνει διαφορετικά την τιμή της kWh με κλίμακα. Δεν είναι ούτε καν φθηνό οι ανταγωνιστικές εταιρίες έχουν τιμές και κάτω από 10 λεπτά σε κίτρινα ex-ante. Φαίνεται πως η ΔΕΗ δεν το προωθεί. Μόνο άλλη μια εταιρία είχε κίτρινο με κλιμακωτή χρέωση που έχει αποσυρθεί πέρσι. 3 λεπτά πριν, adok13 είπε φιλε μου με ποια διαδικασια να κανω τυην αιτηση απο δεη σε elpedison για να παρω τα 100 ευρω για σκλαβενιτη? στο site δεν ειδα κατι. Σου έστειλα μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, jkoukos είπε Στο προηγούμενο μήνυμα σου έδωσα αρχείο με το ιστορικό της τιμής για το τελευταίο 17μηνο. Μην το φοβάσαι, δεν θα σου χαλάσει τον υπολογιστή και θα μάθεις το ποσοστό έκπτωσης που έχεις κάθε μήνα από τον πάροχο και την τελική τιμή της κιλοβατώρας για κάθε μήνα έως και τον τρέχοντα. Οπως ειπα παρακολουθω καθε μηνα τη τιμη της κιλοβατωρας και ειναι διαφορετικη, και στο ημερησιο και στο νυχτερινο. Μου λες λοιπον οτι αυτη η τιμη εχει διαμορφωθει με υπολογισμο εκπτωσης του παροχου(ΔΕΗ)?
jkoukos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Οπως ειπα παρακολουθω καθε μηνα τη τιμη της κιλοβατωρας και ειναι διαφορετικη, και στο ημερησιο και στο νυχτερινο. Μου λες λοιπον οτι αυτη η τιμη εχει διαμορφωθει με υπολογισμο εκπτωσης του παροχου(ΔΕΗ)? Αυτό λέω τόσα μηνύματα και αν διαβάσεις το αρχείο θα το διαπιστώσεις ο ίδιος.
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jkoukos είπε Αυτό λέω τόσα μηνύματα και αν διαβάσεις το αρχείο θα το διαπιστώσεις ο ίδιος. σε πιστευω και χωρις να το διαβασω, αλλα αρχικα ειπες οτι στη διαμορφωση της τελικης τιμης της κιλοβατωρας συμμετεχει και η κρατικη επιδοτηση? Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από fitsoulas2024
jkoukos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε σε πιστευω και χωρις να το διαβασω, αλλα αρχικα ειπες οτι στη διαμορφωση της τελικης τιμης της κιλοβατωρας συμμετεχει και η κρατικη επιδοτηση? Ναι, όταν δίνεται. Και ανέφερα πότε την έδωσε το τελευταίο 17μηνο που ξεκίνησαν τα νέα χρωματιστά τιμολόγια. Όταν υπάρχει αυτή η επιδότηση, στον επόμενο λογαριασμό υπάρχει αρνητική τιμή με την ένδειξη "Επιδότηση Κράτους" (παράδειγμα). Για την ακρίβεια η επιδότηση δίδεται μετά τον υπολογισμό της τελικής.
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Ναι, όταν δίνεται. Και ανέφερα πότε την έδωσε το τελευταίο 17μηνο που ξεκίνησαν τα νέα χρωματιστά τιμολόγια. Όταν υπάρχει αυτή η επιδότηση, στον επόμενο λογαριασμό υπάρχει αρνητική τιμή με την ένδειξη "Επιδότηση Κράτους" (παράδειγμα). Για την ακρίβεια η επιδότηση δίδεται μετά τον υπολογισμό της τελικής. Δε στεκει αυτο που λες, δε γινεται ΚΑΙ να αφαιρειται η επιδοτηση ΚΑΙ να εχει μεταβαλει τη τιμη της κιλοβατωρας. Μονο 29 λεπτα εχει το παραδειγμα που εβαλες? εγω στον προ-προηγουμενο ειχα 23,82ε
Walternet Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vklon είπε Η τιμή της kWh στο σταθερό είναι 0.1049 και το πάγιο 7.90€, το πιο φθηνό για σταθερό. Τέλος δίνει 100€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη μόνο για πελάτες ΔΕΗ Επειδή έχω χάσει επεισόδια (δεν παρακολουθώ το thread με συνέπεια αλλά σποραδικά) αυτή η προσφορά είναι ανεπίσημη και προσβάσιμη μέσω συγκεκριμμένων ενδιάμεσων πωλητών,έτσι ? BTW το να δίνουμε προσωπικά στοιχεία σε ενδιάμεσους πωλητές είτε ενδιάμεσους εταιρίες δεν εγκυμονεί εν δυνάμει κάποιους κινδύνους? Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Walternet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα