johnnyman Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ (επεξεργασμένο) Ας παμε κ φέτος on-line κ βλέπουμε. 0.097 η kw μαζί με το κοινωνικό τιμολόγιο. Του χρόνου βλέπουμε. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:36 πμ από johnnyman
foxfire Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 πμ Στις 9/5/2025 στις 8:04 ΜΜ, johnnyman είπε Δεν περνεις φιλε μου. Διευκρινίζεται ότι η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση μετάβασης στο προϊόν myHome Enter 02.25 από υφιστάμενο προϊόν με σταθερή τιμή χρέωσης προμήθειας πριν την ολοκλήρωση της συνολικής χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης σταθερού προϊόντος. Σήμερα Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός και είχε κανονικά μέσα το κουπόνι για το 50άρικο 🤑🤪 1
thant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ Τον 3/2024 επισκέφτηκα κατάστημα της ΔΕΗ για απένταξη από το νταβατζιλίκι τους, το greenpass. Προχθές ανακάλυψα ότι είναι ξανά ενεργοποιημένο. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι το MyHome4All ανανεώθηκε αυτόματα για ακόμα έναν χρόνο, μαζί και το greenpass. Θα πρέπει δηλαδή πάλι να κουβαλήσω τη μάνα μου στη ΔΕΗ και να κάνω την ίδια διαδικασία για απένταξη. Έλεος. Από τη ΔΕΗ δεν έχω φύγει ποτέ αλλά είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι. Προσοχή λοιπόν κι εσείς που το έχετε απενεργοποιήσει.
Soulis_Maritsas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ 15 minutes ago, thant said: Θα πρέπει δηλαδή πάλι να κουβαλήσω τη μάνα μου στη ΔΕΗ και να κάνω την ίδια διαδικασία για απένταξη. Έλεος. Από τη ΔΕΗ δεν έχω φύγει ποτέ αλλά είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι. Προσοχή λοιπόν κι εσείς που το έχετε απενεργοποιήσει. Κανε εξουσιοδοτηση απο gov και πηγαινε μονο εσυ να μην ταλαιπωρεις τη γυναικα. 3
thant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 μμ 19 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε Κανε εξουσιοδοτηση απο gov και πηγαινε μονο εσυ να μην ταλαιπωρεις τη γυναικα. Το ξέρω ότι μπορώ να το κάνω κι έτσι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα.
ev_trantos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 πμ Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η δυσκολία στη διαδικασία απενεργοποίησης του Green Pass είναι για να τα παρατάει ο κόσμος και να εισπράττουν +1€ από τον κάθε λογαριασμό. Εάν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν θα υπήρχε επιλογή ενός κουμπιού μέσω του myDei ή μέσω εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικά. 8
ventic139 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:50 πμ Καλημέρα σε όλους. Ειμαι αν θυμάμαι καλά 3 βδομάδα που περιμένω ενεργοποίηση από ΔΕΗ σε προτεργια. Γιατι αργούνε τόσο ;
mountains1 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 πμ Εγω παντως εστειλα mail για απενεργοποιηση του greenpass οπως προτεινε ο συμφορουμιτης παραπανω. Προς το παρον, με ενημερωσαν οτι το αιτημα μου ειναι σε επεξεργασια, θα με ενημερωσουν για την εξελιξη. Αναμενω. Ιδωμεν. 1
aenaos15 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:40 μμ 6 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλημέρα σε όλους. Ειμαι αν θυμάμαι καλά 3 βδομάδα που περιμένω ενεργοποίηση από ΔΕΗ σε προτεργια. Γιατι αργούνε τόσο ; Ανοιξε αίτημα στη ΡΑΕ , εγω μονο έτσι εβγαλα άκρη. 1
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Μεσα σε μια μερα με αφαιρεσαν το green pass μετα το νεο συμβολαιο με το online περασε 3μηνο προχθες ζητησα διακοπη με τον τροπο που εχω αναφερει και ηδη εξαφανιστηκε το αφαιρεσαν. Ουτε ΔΕΗ να πατε ουτε τιποτα. Μισο λεπτο δουλεια κυριολεκτικα και το αφαιρουν αμεσα. Προφανως το βαζουν γιατι τουλαχιστον ενα 70-80% δεν θα ασχοληθει οποτε μιλαμε για εκατομμυρια κερδη καθε μηνα μονο απο κατι τελειως αχρηστο εδω μεσα τουλαχιστον οσο γινεται να μην πληρωσει κανεις ποτε του για green pass. 3
e-k Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μέσα σε μια μέρα με μου αφαίρεσαν το green pass μετά το νέο συμβόλαιο με το online πέρασε 3μηνο προχθές ζήτησα διακοπή με τον τρόπο που έχω αναφέρει και ήδη εξαφανίστηκε το αφαίρεσαν. Ούτε ΔΕΗ να πάτε ούτε τίποτα. Μισό λεπτό δουλειά κυριολεκτικά και το αφαιρούν άμεσα. Προφανώς το βάζουν γιατί τουλάχιστον ένα 70-80% δεν θα ασχοληθεί οπότε μιλάμε για εκατομμύρια κέρδη κάθε μήνα μόνο από κάτι τελείως άχρηστο εδώ μέσα τουλάχιστον όσο γίνεται να μην πληρώσει κανείς ποτέ του για green pass. Να προσθέσω μιας και το αναφέρεις αλλά δεν το παραθέτεις για να μην ψάχνουν και ρωτάνε πάλι όσοι ενδιαφέρονται θα το βρουν δεξιά στα "ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ή εδώ κατευθείαν. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:00 μμ από e-k 4 3
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:26 πμ Ελαβα το λογ/σμο του τελευταιου μηνα, παλι ανευ κρατικης επιδοτησης. Να τη ξεχασουμε δλδ απο δω και περα?
johnnyman Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 πμ Tο my home enter 2 πιστεύετε αξίζει μαζί με κοινωνικό τιμολόγιο σε σχέση με το online? Δίνουν κ 50+50 Ποιο από τα 2 θα κάνατε?
mike15 Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:09 πμ Στις 12/6/2025 στις 11:04 ΜΜ, thant είπε Τον 3/2024 επισκέφτηκα κατάστημα της ΔΕΗ για απένταξη από το νταβατζιλίκι τους, το greenpass. Προχθές ανακάλυψα ότι είναι ξανά ενεργοποιημένο. Στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι το MyHome4All ανανεώθηκε αυτόματα για ακόμα έναν χρόνο, μαζί και το greenpass. Θα πρέπει δηλαδή πάλι να κουβαλήσω τη μάνα μου στη ΔΕΗ και να κάνω την ίδια διαδικασία για απένταξη. Έλεος. Από τη ΔΕΗ δεν έχω φύγει ποτέ αλλά είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι. Προσοχή λοιπόν κι εσείς που το έχετε απενεργοποιήσει. καλα πηγες την μανα σου μεχρι εκει να βγαλεις το greenpass. ? αφου γραφουμε τοσο καιρο εδω πως γινεται μεσα απο το mydei. 16 ώρες πριν, mountains1 είπε Εγω παντως εστειλα mail για απενεργοποιηση του greenpass οπως προτεινε ο συμφορουμιτης παραπανω. Προς το παρον, με ενημερωσαν οτι το αιτημα μου ειναι σε επεξεργασια, θα με ενημερωσουν για την εξελιξη. Αναμενω. Ιδωμεν. περιμενω και εγω 1εβδομαδα τωρα.ειμαι στηνφαση επεξεργασιας της αιτησης οπως μου εγραψαν σε μυνημα.την αλλη φορα μου το δεχτηκαν μεσα 2 εβδομαδες.παντα τσεκαρουμε στον λογαριασμο αν εφυγε.σε καθε λογαριασμο. παντως πιστευω οτι πλεον ξερουν οτι γνωριζουμε και ειναι πιο καταδεκτικοι. 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Tο my home enter 2 πιστεύετε αξίζει μαζί με κοινωνικό τιμολόγιο σε σχέση με το online? Δίνουν κ 50+50 Ποιο από τα 2 θα κάνατε? ετσι που πανε τα πραγματα διεθνως μπορει το 2 να ειναι τελικα καλυτερη λυση απο το 1νος χρονου σταθερο. χωρις να στο προτεινω.απλα λεμε..αν ηταν να κατεβασουν τιμες θα το ειχαν κανει τωρα που ηταν κατω παντου .το καρτελ μαλλον μεχρι εδω θα εχει βαση απο εδω και περα.πιο ψηλα ισως πιο κατω δεν νομιζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα