Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ermoulis είπε

σε οσους ειστε ονλαιν προγραμμα ειδατε το παγιο σας εννια ευρω απο 3,5 οπως μου ηρθε εμενα;wtf

3,5€ και μένα σε 3 συνδέσεις.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3,5 ευρω παγιο στθερα τους τελευταιους μηνες !

Εχω καταναλωση πολυ μικρη σταθερα στις 100KW

μου ηρθε μολις μυνημα  έχετε μεταφερθεί στο «Βασικό Οικιακό προϊόν».

Με καλουν και απο ΔΕΗ και απο αλλου για αλλαγη πακετου!!!

Τι μου συμβουλευτε παιδες?? Μεταφερθηκα στο Οικιακο !!!

Χρεωση καπου στα 0.12 την KW!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, profile είπε

Μη ξεχνάτε και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Κάθε χρόνο (στο περίπου οι χρονολογίες) τσιμπάνε προς τα πάνω. Η τελευταία αναπροσαρμογή ισχύει από 1-7-2025.  Το ΜΜΧ μόνο ψιλοπέφτει 

Από την τελευταία αύξηση των χρεώσεων του δικτύου διανομής (από 1η Ιούλη) βγαίνει:

• Για ΜΠΧ κάθε μέρα επιπλέον 0,00559€.
  • Για ΜΜΧ κάθε κιλοβατώρα γλιτώνουμε 0,00009€.

Για παράδειγμα σε 2 παροχές μου, στην μία ο τελευταίος λογαριασμός για 314kWh σε 23 μέρες κατανάλωσης, βγαίνει επιπλέον 0,11€, ενώ στην άλλη για 119kWh σε 29 μέρες κατανάλωσης, βγαίνει επιπλέον 0,16€

21 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

update: κατι μου ειπαν στο τηλ επειδη εχω ΚΟΤ υπαρχει κατωτερο οριο τις 200 η 250 δν θυμαμαι για αυτο ισχυει? ξερει κανεις κατι ? 

Ναί, υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση για να ισχύει η μείωση του ΚΟΤ.  Έχω αναφερθεί σχετικά σε προηγούμενο μήνυμα και είναι 50kWh για 30 μέρες (μήνας), δηλαδή 200kWh ανά 120 μέρες (4μηνο).

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Για να πάει κάποιος από το πράσινο της ΔΕΗ στο κίτρινο για να έχει τη έκπτωση κάτω από 500 κιλοβατορες πρέπει να έχει ενεργοποιήσει το my coach ή αυτό είναι για τη περσινή χρονιά που αναφέρει για τη έκπτωση συνέπειας;

Δημοσ.

καλησπέρα,

είμαι στο κίτρινο και έχω κατανάλωση περίπου 150 κιλοβατώρες (μέχρι τώρα που δεν άνοιγα το κλιματιστικό)

ειδα μόλις έβγαλε το online me 50€ στον πρώτο λογαριασμό, αξίζει λέτε να το γυρίσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή να περιμένω μήπως βγάλουν 50+50;

ευχαριστω

Δημοσ.

κανεις δεν ξερει για το μελλον.μεχρι πριν λιγο καιρο παρακαλουσαν εδω μεσα για να ξαναβγει το 50ρικο εστω.για μενα απο το τιποτα καλυτερα αυτο,αλλα κανεις δεν μπορει σαυτο το κρατος να προβλεψει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/7/2025 στις 11:44 ΠΜ, kongeo είπε

ειδα μόλις έβγαλε το online me 50€ στον πρώτο λογαριασμό, αξίζει λέτε να το γυρίσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή να περιμένω μήπως βγάλουν 50+50;

Ποιος ξερει; μηπως βγει και για το enter τιποτα.

Δημοσ.

Έκανα αίτημα στη ΔΕΗ στο mydei για ακύρωση του greenpass στη θεία μου που είχε ξεχαστεί.
Την επόμενη μου είπαν ότι το προώθησαν και την αμέσως επόμενη ότι έγινε.
Στο αρχικό μήνυμα είχα γράψει: "Καλησπέρα, θα ήθελα άμεση διακοπή του GreePass. Σας ευχαριστώ".
Ούτε τηλέφωνα, ούτε ΡΑΕ, ούτε τίποτα που έχει αναφερθεί...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

Έκανα αίτημα στη ΔΕΗ στο mydei για ακύρωση του greenpass στη θεία μου που είχε ξεχαστεί.
Στο αρχικό μήνυμα είχα γράψει: "Καλησπέρα, θα ήθελα άμεση διακοπή του GreePass. Σας ευχαριστώ".

Θα έπεσες στην περίπτωση στο 95% που θα γράψουν άμεσα θα επανέρθουν σε 10 ημέρες και θα σού πουν θέλουμε ακριβή ημερομηνία.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, leotzian είπε

Θα έπεσες στην περίπτωση στο 95% που θα γράψουν άμεσα θα επανέρθουν σε 10 ημέρες και θα σού πουν θέλουμε ακριβή ημερομηνία.

Όταν τους λες "άμεσα", τι ακριβή ημερομηνία να ζητήσουν; Αν είναι σωστό το αρχικό μήνυμα, πιστεύω δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε

Όταν τους λες "άμεσα", τι ακριβή ημερομηνία να ζητήσουν; Αν είναι σωστό το αρχικό μήνυμα, πιστεύω δεν υπάρχει θέμα.

Έλα ντε καί όμως μου έχει τύχει εμένα 4 φορές τώρα λέω την τάδε ημερομηνία επισυνάπτω τους όρους του συμβολαίου και το βγάζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

μαλλον εχουν παραδοθει😀

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mike15 είπε

οι οποιες δεν δικαιολογουνται με τιποτα.αντε να δω ποτε θα ξυπνησουμε.

Δυστυχώς ποτέ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...