Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα να υποθέσω ότι αυτή η αύξηση στο πάγιο θα επηρεάσει και εμάς που έχουμε συμβόλαιο για 1 χρόνο στο Online? Δεν υποτίθεται ότι όταν κάνεις ένα συμβόλαιο , το συμβόλαιο δεσμεύει και τους δύο, η θα ονειρεύομαι μάλλον ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leotzian είπε

Καλησπέρα να υποθέσω ότι αυτή η αύξηση στο πάγιο θα επηρεάσει και εμάς που έχουμε συμβόλαιο για 1 χρόνο στο Online? Δεν υποτίθεται ότι όταν κάνεις ένα συμβόλαιο , το συμβόλαιο δεσμεύει και τους δύο, η θα ονειρεύομαι μάλλον ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα.....

Το online εχει 3.5 ευρω παγιο δεν θα ανεβει κανονικα τουλαχιστον λογο συμβολαιου οπως δεν ανεβαινει και η τιμη ολα ειναι σταθερα οπως λενε. Θα φανει βεβαια με τους απατεωνες ποτε δεν ξερεις. 

• Like 2
Δημοσ.

2. Ειδικοί Όροι Τιμολόγησης

2.1 Οι χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Πελάτη παραμένουν σταθερές και δεν υπόκεινται σε μονομερή τροποποίηση από τον Προμηθευτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας Σύμβασης, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η τροποποίηση πραγματοποιείται σε εκτέλεση νόμιμης υποχρέωσης, και υπολογίζονται με βάση τον συνημμένο στους Ειδικούς Όρους Τιμοκατάλογο, όπως ισχύει και έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα www.dei.gr.».

Συνεπώς, βάσει των ειδικών όρων, αν δε χρειαστεί να εφαρμοστεί κάποια απόφαση απόρροια νομικής υποχρέωσης, δεν τροποποιείται μονομερώς το πάγιο στο Online. Καλό νομίζω είναι να μη τους βάζουμε ιδέες ούτε σαν υπόθεση, δε νομίζω ότι αντέχουμε άλλο ψάξιμο ή ακρίβεια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, apapadop837 είπε

. Καλό νομίζω είναι να μη τους βάζουμε ιδέες ούτε σαν υπόθεση, δε νομίζω ότι αντέχουμε άλλο ψάξιμο ή ακρίβεια.

δεν μας χρειαζονται,κατεβαζουν δικες τους ιδεες οταν θελουν να τα παρουν.

Δημοσ.

Καλημέρα, επειδή έχω χαθεί με όλες τις τιμές και τις εταιρείες, τι θα προτείνατε για κατανάλωση 400-450 kw τον μήνα, τώρα είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και ερχονται αλλαγές ειδα απο 1/8. Αυτό το online θα έχει κάποια καλή διαφορά στην τιμή ή να κινηθώ κάπου αλλού; Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κάνει η προτεργεια να έκδοση πρώτο λογαριασμό μιας και πρόσφατα έγινα πελάτης τους; Από τη εφαρμογή βλέπω ότι από τις 4 του μήνα ο ΔΕΔΔΗΕ έχει δώσει κατανάλωση και είναι προς τιμολόγηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...