Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα να υποθέσω ότι αυτή η αύξηση στο πάγιο θα επηρεάσει και εμάς που έχουμε συμβόλαιο για 1 χρόνο στο Online? Δεν υποτίθεται ότι όταν κάνεις ένα συμβόλαιο , το συμβόλαιο δεσμεύει και τους δύο, η θα ονειρεύομαι μάλλον ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leotzian είπε

Καλησπέρα να υποθέσω ότι αυτή η αύξηση στο πάγιο θα επηρεάσει και εμάς που έχουμε συμβόλαιο για 1 χρόνο στο Online? Δεν υποτίθεται ότι όταν κάνεις ένα συμβόλαιο , το συμβόλαιο δεσμεύει και τους δύο, η θα ονειρεύομαι μάλλον ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα.....

Το online εχει 3.5 ευρω παγιο δεν θα ανεβει κανονικα τουλαχιστον λογο συμβολαιου οπως δεν ανεβαινει και η τιμη ολα ειναι σταθερα οπως λενε. Θα φανει βεβαια με τους απατεωνες ποτε δεν ξερεις. 

• Like 3
Δημοσ.

2. Ειδικοί Όροι Τιμολόγησης

2.1 Οι χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Πελάτη παραμένουν σταθερές και δεν υπόκεινται σε μονομερή τροποποίηση από τον Προμηθευτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας Σύμβασης, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η τροποποίηση πραγματοποιείται σε εκτέλεση νόμιμης υποχρέωσης, και υπολογίζονται με βάση τον συνημμένο στους Ειδικούς Όρους Τιμοκατάλογο, όπως ισχύει και έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα www.dei.gr.».

Συνεπώς, βάσει των ειδικών όρων, αν δε χρειαστεί να εφαρμοστεί κάποια απόφαση απόρροια νομικής υποχρέωσης, δεν τροποποιείται μονομερώς το πάγιο στο Online. Καλό νομίζω είναι να μη τους βάζουμε ιδέες ούτε σαν υπόθεση, δε νομίζω ότι αντέχουμε άλλο ψάξιμο ή ακρίβεια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, apapadop837 είπε

. Καλό νομίζω είναι να μη τους βάζουμε ιδέες ούτε σαν υπόθεση, δε νομίζω ότι αντέχουμε άλλο ψάξιμο ή ακρίβεια.

δεν μας χρειαζονται,κατεβαζουν δικες τους ιδεες οταν θελουν να τα παρουν.

Δημοσ.

Καλημέρα, επειδή έχω χαθεί με όλες τις τιμές και τις εταιρείες, τι θα προτείνατε για κατανάλωση 400-450 kw τον μήνα, τώρα είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και ερχονται αλλαγές ειδα απο 1/8. Αυτό το online θα έχει κάποια καλή διαφορά στην τιμή ή να κινηθώ κάπου αλλού; Ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κάνει η προτεργεια να έκδοση πρώτο λογαριασμό μιας και πρόσφατα έγινα πελάτης τους; Από τη εφαρμογή βλέπω ότι από τις 4 του μήνα ο ΔΕΔΔΗΕ έχει δώσει κατανάλωση και είναι προς τιμολόγηση. 

Δημοσ.

Ζευγάρι με παιδιά είναι στο πράσινο στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ γιατί εκεί τους πήγαν αυτόματα τότε.

Από 01 Αυγούστου με την μείωση στις 200 κιλοβατώρες η κατάσταση γίνεται ασύμφορη.

Σε ποιο πρόγραμμα να μετακινηθούν ΑΦΟΥ ΔΕΝ κουνούν από ΔΕΗ?

ΥΓ. Πάγιες εντολές είναι ακαταλαβιστικα για αυτούς 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ζευγάρι με παιδιά είναι στο πράσινο στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ γιατί εκεί τους πήγαν αυτόματα τότε.

Από 01 Αυγούστου με την μείωση στις 200 κιλοβατώρες η κατάσταση γίνεται ασύμφορη.

Δεν έχουν και πλήθος επιλογών, ας ξεκινήσουν από το 4all και βλέπουν..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Home enter two (μπλε).

Στις 18/7/2025 στις 12:04 ΜΜ, takaros14 είπε

Καλημέρα, επειδή έχω χαθεί με όλες τις τιμές και τις εταιρείες, τι θα προτείνατε για κατανάλωση 400-450 kw τον μήνα, τώρα είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και ερχονται αλλαγές ειδα απο 1/8. Αυτό το online θα έχει κάποια καλή διαφορά στην τιμή ή να κινηθώ κάπου αλλού; Ευχαριστώ.

Home enter two με μεταφορά του 30% της κατανάλωσης στο μειωμένο τιμολόγιο. Αλλιώς Elpedison μπλε ή protergia μπλε.

Δημοσ.

Για άτομο που είναι στη ΔΕΗ με κυμαινόμενο με ΚΟΤ, τί τον συμφέρει να αλλάξει γιατί τον έχουν ταράξει στα τηλ?? Του προτέινουν το Home ENTER, αλλά δεν βλέπω καμμία διαφορά με το Home Enter Online - μάλιστα, βλέπω ότι το 2ο δίνει και 50€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό.

Καμία πρόταση? Δεν είμαι στη ΔΕΗ και δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Για το Home enter two χρειάζεται διζωνικός μετρητής;
Γιατί κάποιος να προτιμήσει το home enter από το home online; To 2o έχει μικρότερο πάγιο, μικρότερη χρέωση στην κιλοβατώρα, και δίνει 50€ έκπτωση έως 31/08.

Δημοσ.

Πηγα μια απο protergia για να ρωτήσω για το σταθερό τους κτλ. Έχει κανένας αυτό το protergia picasso, μου πρότειναν και αυτό που έχει σταθερή τιμή κάθε μήνα για όλο το χρόνο για συγκεκριμένες kw (έναν μέσο όρο για όλη τη χρονιά σου βγάζουν ανάλογα την κατανάλωση σου x12). Τους ρώτησα να το συγκρίνουμε με το κλασικό μπλε που έχουν, δεν μπορεσα να κατάλαβω πιο από τα 2 συμφέρει. Το έχει κάποιος αυτο το picasso, αξίζει;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, infini είπε

Για το Home enter two χρειάζεται διζωνικός μετρητής;

Όλα τα προγράμματα που έχουν διζωνική τιμολόγηση, προϋποθέτουν ύπαρξη αντίστοιχου μετρητή.

22 ώρες πριν, infini είπε

Γιατί κάποιος να προτιμήσει το home enter από το home online;

Προφανώς ρωτάς για το Enter2, διότι το απλό Enter είναι ακριβότερο. Αυτή την στιγμή δεν συμφέρει. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα έδινε 50+50€. Το μόνο πλεονέκτημα η χαμηλότερη τιμή κατά 28% στο διζωνικό τιμολόγιο, αν καταφέρεις να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερες καταναλώσεις σε αυτή την περίοδο.

Ακόμη και χωρίς τα 50€ στο Online, το Enter2 βγαίνει φθηνότερο μόνον σε μεγάλες καταναλώσεις (>500kWh).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...