Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους περισσότερους μήνες καταναλώνω μέχρι 500kWh και δεν έχω διζωνικό μετρητή. Το enter 2 στην κανονική χρέωση έχει 8€ πάγιο και 0,145. Το enter έχει 5€ πάγιο και 0,145 και το online 3,5€ πάγιο, χρέωση 0,142 και 50€ έκπτωση στον λογαριασμό έως 31/08. Άρα το φθηνότερο είναι το online.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/7/2025 στις 10:53 ΠΜ, ParafronGR είπε

Για άτομο που είναι στη ΔΕΗ με κυμαινόμενο με ΚΟΤ, τί τον συμφέρει να αλλάξει γιατί τον έχουν ταράξει στα τηλ?? Του προτέινουν το Home ENTER, αλλά δεν βλέπω καμμία διαφορά με το Home Enter Online - μάλιστα, βλέπω ότι το 2ο δίνει και 50€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό.

Καμία πρόταση? Δεν είμαι στη ΔΕΗ και δεν έχω ιδέα.

η βασική διαφορά ειναι οτι θελει κάρτα για πάγια εντολή. Αν δεν υπάρχει θέμα με αυτό προχωρά στο online που ειναι και το πιο συμφέρων αυτή τη στιγμή μαζί με το 50αρικο.

Το πλέον συμφέρων θα ήταν να πάει αλλού......το λέω ως πρώην κολλημένος με τη ΔΕΗ

Δημοσ.

Ρε παιδια ζητησα καταργηση του Green Pass και μου απαβτησαν να τους στειλω ταυτοτητα και ΑΦΜ σε φωτοτυπιες...Την παλευουν? Το εχουν ζητησει και σε αλλον?

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, spocky said:

Ρε παιδια ζητησα καταργηση του Green Pass και μου απαβτησαν να τους στειλω ταυτοτητα και ΑΦΜ σε φωτοτυπιες...Την παλευουν? Το εχουν ζητησει και σε αλλον?

Eχουν το δικαίωμα ναι. Αλλά στην προκειμένη περιπτωση δε το κάνουν για λόγους νομοτυπίας αλλά για λόγους ταλαιπωρίας.

Και στο myrae για παράδειγμα το γράφει ξεκαθαρα στο faq ότι δικαιούνται ο πάροχος να μην απαντήσει αν ο πελάτης δεν ανεβάσει ταυτότητα ή εξουσιοδότηση. Εγώ πάντα την επισυνάπτω στα αρχικά αιτήματα 

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spocky είπε

Μέσα από το mydei είναι παράξενο να ζητάνε τέτοιο πράγμα αφού ήδη έχεις πιστοποιηθεί μπαίνοντας στον λογαριασμό σου. Αν το έκανες εκτός του προσωπικού λογαριασμού (π.χ. με email) είναι λογικό να ζητούν αυθεντικοποίηση.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

είμαι ΔΕΗ στο πράσινο, έχω διζωνικό μετρητή και μηνιαίως είμαστε γύρω στις 120-140 kWh με ΚΟΤ. Η ερώτηση λοιπόν είναι ποιο πρόγραμμα με συμφέρει για αλλαγή?? Ή να το αφήσω προς το παρόν?? Πχ με το κίτρινο δεν έχω καταλάβει τί παίζει, δεν είναι σταθερή η τιμή της kWh?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, manzana είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ,

είμαι ΔΕΗ στο πράσινο, έχω διζωνικό μετρητή και μηνιαίως είμαστε γύρω στις 120-140 kWh με ΚΟΤ. Η ερώτηση λοιπόν είναι ποιο πρόγραμμα με συμφέρει για αλλαγή?? Ή να το αφήσω προς το παρόν?? Πχ με το κίτρινο δεν έχω καταλάβει τί παίζει, δεν είναι σταθερή η τιμή της kWh?

Θεωρητικά η αλλαγή στο πράσινο θα είναι για καταναλώσεις άνω των 200 kwh. Υπάρχουν και κίτρινα (όπως και της ΔΕΗ) με σταθερή τιμή kwh για τον εκάστοτε τρέχοντα μήνα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι.
Είμαι στο πράσινο τιμολόγιο κλασικά όπως και ο περισσότερος κόσμος μιας και η μετάβαση ήταν αυτόματη.
Συμφέρει πλέον να παω σε μπλε;
Ρωτάω γιατί μας έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα όλοι οι πάροχοι.
Να προσθέσω επίσης ότι έχω έξυπνο μετρητή και νυχτερινό ρεύμα.

Επεξ/σία από lucanis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lucanis είπε

Να ρωτήσω κάτι.
Είμαι στο πράσινο τιμολόγιο κλασικά όπως και ο περισσότερος κόσμος μιας και η μετάβαση ήταν αυτόματη.
Συμφέρει πλέον να παω σε μπλε;
Ρωτάω γιατί μας έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα όλοι οι πάροχοι.
Να προσθέσω επίσης ότι έχω έξυπνο μετρητή και νυχτερινό ρεύμα.

Αν η επιλογή είναι αποκλειστικά ΔΕΗ,το μπλε της επουδενι δεν είναι συμφέρον για καταναλώσεις άνω των 200 kwh /μήνα.,ακόμη κι αν σου δίνουν 50 η 100 ευρώ δώρο στο λογαριασμό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αν η επιλογή είναι αποκλειστικά ΔΕΗ,το μπλε της επουδενι δεν είναι συμφέρον για καταναλώσεις άνω των 200 kwh /μήνα.,ακόμη κι αν σου δίνουν 50 η 100 ευρώ δώρο στο λογαριασμό. 

Δοκιμασα με 400kw 300 μερας και 100 νυχτας στο αλλαζω ρευμα εβαλα για το home online N και βγαζει μια διαφορα 177 ευρω για τον φθηνοτερο το χρονο τα οποια ειναι ομως μαζι με το 30αρι του αλλαζω ρευμα αρα παμε στα 143 ευρω ο φθηνοτερος παροχος διαφορα απο το σκετο μπλε online. Αν βαλεις και το 100αρικο που εδιναν πριν 3 4 μηνες για να πας εκει η διαφορα βγαινει στα 43 ευρω το χρονο για 300kw μερας και 100kw νυχτας. Δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες παρολο της μεγαλυτερης τιμης γιατι τα μπλε των αλλων παροχων με την φθηνοτερη kw εχουν πολυ μεγαλα παγια οποτε καπως καλυπτεται οσο γινεται η διαφορα μαζι παντα με κανα 100αρικο η 50αρικο που δινουν. 

Το προβλημα με τους τριτους παροχους ειναι οτι εχουμε διαβασει αμετρητα παραπονα για αλλαγες στην τιμη παρολο τα σταθερα τιμολογια οποτε και αυτοι δεν ειναι οσο τιμιοι θα θελαμε. Η ΔΕΗ αν και η πιο ακριβη εδω δεν θα σε αλλαξει την τιμη σε σταθερο απο το πουθενα. Ναι ειναι τραγικη και αυτη με τα 14 λεπτα που ειναι το ακριβοτερο ρευμα στην Ευρωπη αλλα μπρος γκρεμος και πισω ρευμα πουλανε αερα για χρυσαφι. 

Screenshot-1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...