sot20 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Στο σπίτι έχω μπλε τιμολόγιο myhomeenter αλλά στον επαγγελματικό χώρο έχω πράσινο τιμολόγιο επαγγελματικό Γ21 της ΔΕΗ. Αξίζει να αλλάξω και να πάω σε μπλε τιμολόγιο της ΔΕΗ ή να μείνω στο πράσινο; Η κατανάλωση για Ιούνιο - Ιούλιο ήταν 356kwh
Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Για σπίτι 2 ενηλίκων με θερινή μηνιαία κατανάλωση 300kw και χειμερινή 150kw, τι θα προτείνατε; Ποιο χρώμα;
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Για σπίτι 2 ενηλίκων με θερινή μηνιαία κατανάλωση 300kw και χειμερινή 150kw, τι θα προτείνατε; Ποιο χρώμα; Εναλλακτικο η δρη δεν συμφερει σε κανενα χρωμα πια. 1
panoc Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Nα ρωτησω οσους εχουν ΔΕΗ. Υπαρχει στο λογαριασμο σας η δυνανοτητα καταχωρησης ενδειξεων ? Εχω 3 λογαρισμους και εχει εξαφανιστει. Επισης σε παλαιοτερους λογαριασμους στη πισω σελιδα εγραφε "Καταχώριση ενδείξεων από 06/05/2025 έως 11/05/2025, ηλεκτρονικά στο myΔΕΗ, καλώντας στο 800-900-1000 ή σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.", τωρα δε γραφει τιποτα. Τοσα χρονια ερχοταν ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση και στον επομενη 2μηνο εδινα εγω, τωρα τι γινεται ? Παλια επισης θυμαμαι οτι εαν εμπαινω στη σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ για να δωσω μετρηση μου εβγαζε μυνημα ποτε μπορουσα να δωσω, τωρα απλα με αφηνει να δωσω μετρηση χωρις μηνυμα. Υποψη οτι δεν εχει υπαρξει καμια ειδοποιηση σε κανενα απο τους 4 τελευταιους λογαριασμους για ενταξη σε μιναιο κυκλο καταμετηρησης.
infini Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Από το πράσινο πήγα στο HomeOnline. Πως θα ξέρω ποια ημερομηνία θα πρέπει να κάνω μέτρηση για αρχή στο νέο συμβόλαιο; Αν δεν κάνω λάθος ο λογαριασμός είναι μηνιαίος.
gpapadakis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, panoc said: Nα ρωτησω οσους εχουν ΔΕΗ. Υπαρχει στο λογαριασμο σας η δυνανοτητα καταχωρησης ενδειξεων ? Εχω 3 λογαρισμους και εχει εξαφανιστει. Επισης σε παλαιοτερους λογαριασμους στη πισω σελιδα εγραφε "Καταχώριση ενδείξεων από 06/05/2025 έως 11/05/2025, ηλεκτρονικά στο myΔΕΗ, καλώντας στο 800-900-1000 ή σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.", τωρα δε γραφει τιποτα. Τοσα χρονια ερχοταν ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση και στον επομενη 2μηνο εδινα εγω, τωρα τι γινεται ? Παλια επισης θυμαμαι οτι εαν εμπαινω στη σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ για να δωσω μετρηση μου εβγαζε μυνημα ποτε μπορουσα να δωσω, τωρα απλα με αφηνει να δωσω μετρηση χωρις μηνυμα. Υποψη οτι δεν εχει υπαρξει καμια ειδοποιηση σε κανενα απο τους 4 τελευταιους λογαριασμους για ενταξη σε μιναιο κυκλο καταμετηρησης. Στο λογαριασμό σου αν είναι πλέον σε μηνιαία μέτρηση πρέπει να γράφει κάτω από τις "ενδείξεις μετρητή" : "η παροχή εντάχθηκε σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης από το δεδδηε με μηνιαία έκδοση λογαριασμού. Για δήλωση ή αμφισβήτηση ένδειξης www.deddie.gr" Επεξ/σία 4 Αυγούστου από gpapadakis
GREGORYMO Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Καταργήθηκε η δυνατότητα που είχες καλώντας το 8009001000 να ενημερωθείς αυτοματοποιημένα για το υπόλοιπο σου ? 23 ώρες πριν, panoc είπε Nα ρωτησω οσους εχουν ΔΕΗ. Υπαρχει στο λογαριασμο σας η δυνανοτητα καταχωρησης ενδειξεων ? Εχω 3 λογαρισμους και εχει εξαφανιστει. Επισης σε παλαιοτερους λογαριασμους στη πισω σελιδα εγραφε "Καταχώριση ενδείξεων από 06/05/2025 έως 11/05/2025, ηλεκτρονικά στο myΔΕΗ, καλώντας στο 800-900-1000 ή σε ένα κατάστημα ΔΕΗ.", τωρα δε γραφει τιποτα. Τοσα χρονια ερχοταν ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση και στον επομενη 2μηνο εδινα εγω, τωρα τι γινεται ? Παλια επισης θυμαμαι οτι εαν εμπαινω στη σελιδα του ΔΕΔΔΗΕ για να δωσω μετρηση μου εβγαζε μυνημα ποτε μπορουσα να δωσω, τωρα απλα με αφηνει να δωσω μετρηση χωρις μηνυμα. Υποψη οτι δεν εχει υπαρξει καμια ειδοποιηση σε κανενα απο τους 4 τελευταιους λογαριασμους για ενταξη σε μιναιο κυκλο καταμετηρησης. Ίδια περίπτωση. Είσαι σε 4μηνιαία μέτρηση?
panoc Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 ώρες πριν, gpapadakis είπε Στο λογαριασμό σου αν είναι πλέον σε μηνιαία μέτρηση πρέπει να γράφει κάτω από τις "ενδείξεις μετρητή" : "η παροχή εντάχθηκε σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης από το δεδδηε με μηνιαία έκδοση λογαριασμού. Για δήλωση ή αμφισβήτηση ένδειξης www.deddie.gr" Δε γραφει τιποτα κανεις απο τους τελευταιους 3 λογαριασμους 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Καταργήθηκε η δυνατότητα που είχες καλώντας το 8009001000 να ενημερωθείς αυτοματοποιημένα για το υπόλοιπο σου ? Ίδια περίπτωση. Είσαι σε 4μηνιαία μέτρηση? Ημουν μεχρι το τελευταιο λογαριασμο που εκδοθηκε 10/7. Τωρα πια δε ξερω μιας και κανενας λογαριασμος δεν αναφερει τιποτα για μηνιαια εκδοση.
lak10 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου εχω το myhome enter two λογαριασμος Ιουνιου:154 ευρω 652 kWh καταναλωση Χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ 121,44€, Ρυθμιζόμενες χρεώσεις 20,98€ Λογαριασμος Ιουλιου:157 ευρω 787 kWh καταναλωση Χρεωσεις προμηθειας ΔΕΗ 86,18 Ρυθμιζόμενες χρεώσεις 55,40€. Κατι παει λαθος η ειναι η ιδεα μου? πως ειναι δυνατον με παραπανω καταναλωση να εχω μικροτερη χρεωση προμηθειας ΔΕΗ?
mike15 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 11 ώρες πριν, infini είπε Από το πράσινο πήγα στο HomeOnline. Πως θα ξέρω ποια ημερομηνία θα πρέπει να κάνω μέτρηση για αρχή στο νέο συμβόλαιο; Αν δεν κάνω λάθος ο λογαριασμός είναι μηνιαίος. δεν κανεις εσυ,ερχεται υπαλληος δεδηε και παιρνει.το ποτε το βρισκεις στον λογαριασμο σου που αναγραφει την ημερομηνια μετρησης,αν και μπορει να παιζει πανω κατω 3 μερες να ξερεις.οποτε εσυ καλα ειναι αν θες να τσεκαρεις,να βλεπεις την ημερομηνια στον λογαριασμο ,να πηγαινεις εκεινη την μερα στο ρολιο σου ,να την σημειωνεις και μετα να καλεις τον δεδηε να δεις εαν ηρθαν να παρουν και ποια ειναι η μετρηση τους,εαν συμφωνει με την δικια σου.εσυ μπορεις να δωσεις αλλα θα υπερισχυσει αυτη του δεδηε,οταν περασει.
jkoukos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, lak10 είπε εχω το myhome enter two λογαριασμος Ιουνιου:154 ευρω 652 kWh καταναλωση Χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ 121,44€, Ρυθμιζόμενες χρεώσεις 20,98€ Λογαριασμος Ιουλιου:157 ευρω 787 kWh καταναλωση Χρεωσεις προμηθειας ΔΕΗ 86,18 Ρυθμιζόμενες χρεώσεις 55,40€. Κατι παει λαθος η ειναι η ιδεα μου? πως ειναι δυνατον με παραπανω καταναλωση να εχω μικροτερη χρεωση προμηθειας ΔΕΗ? Πότε πήγες στο πρόγραμμα αυτό; Μήπως περιέχει κατανάλωση και από το προηγούμενο πρόγραμμα και αφαίρεση δώρου; Χωρίς να δούμε λογαριασμό, μόνο η Πυθία μπορεί αν εκφέρει γνώμη.
infini Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 ώρες πριν, mike15 είπε δεν κανεις εσυ,ερχεται υπαλληος δεδηε και παιρνει.το ποτε το βρισκεις στον λογαριασμο σου που αναγραφει την ημερομηνια μετρησης,αν και μπορει να παιζει πανω κατω 3 μερες να ξερεις.οποτε εσυ καλα ειναι αν θες να τσεκαρεις,να βλεπεις την ημερομηνια στον λογαριασμο ,να πηγαινεις εκεινη την μερα στο ρολιο σου ,να την σημειωνεις και μετα να καλεις τον δεδηε να δεις εαν ηρθαν να παρουν και ποια ειναι η μετρηση τους,εαν συμφωνει με την δικια σου.εσυ μπορεις να δωσεις αλλα θα υπερισχυσει αυτη του δεδηε,οταν περασει. Μέχρι τώρα που ήμουν στο πράσινο, έχουν πάνω από 6 μήνες να έρθουν από ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση. Οπότε εκτιμώ το ίδιο θα γίνει και με το online Και θα πρέπει να συμπληρώνω τη φόρμα στο site της ΔΕΔΔΗΕ και να επισυνάπτω τη φωτογραφία. 1
lak10 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 ώρες πριν, jkoukos είπε Πότε πήγες στο πρόγραμμα αυτό; Μήπως περιέχει κατανάλωση και από το προηγούμενο πρόγραμμα και αφαίρεση δώρου; Χωρίς να δούμε λογαριασμό, μόνο η Πυθία μπορεί αν εκφέρει γνώμη. Έχεις δίκιο στον πρώτο είχα αλλάξει από online σε enter two και είχα -50 ευρώ
Noteven Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχω το myhome online. Στις 2 τελευταίες πάγιες "τραβήχτηκαν" λιγότερα χρήματα από το συνολικό ποσό του λογαριασμού. Δεν τίθεται θέμα μη επαρκούς υπολοίπου ούτε ορίου πάγιας. Την 1η φορά που έγινε, μου είπαν ότι ήταν μάλλον κάποιο λάθος και θα τραβηχτεί το υπόλοιπο (2€) σε επόμενο λογαριασμό. Ο λογαριασμός που ήταν να εκτελεστεί με πάγια σήμερα ήταν 29€+2€ σύνολο 31€. Τραβήχτηκαν 25€. Λιγότερα και από τον αρχικό λογαριασμό. Τους πήρα τηλ, είπαν να μιλήσω με την τράπεζα (η τράπεζα ξέρω ήδη ότι θα μου πει πως είναι θέμα της ΔΕΗ) και ότι θα προωθήσουν το αίτημά μου στο λογιστήριο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;
valkon Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Την ΔΕΗ την πήγανε μήνα μήνα για να μας ρουφάνε 200αρικα κάθε μήνα; Δηλαδή θέλουν να μου πουν ότι θα έδινα 500€ αν είχαμε δίμηνο. Δεν πάει μάγκες αυτό το πράγμα, δεν πάει αλλο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα