kxtsao Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ εκκαθαριστικός ιουλίου σχεδόν, 29 ημέρες μέτρηση από τέλος ιουνίου, 260kwh με νυχτερινό το 1/3 από αυτές στα 67€ είμαι στο myhome online n2
turbat0s Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ 38 λεπτά πριν, kxtsao είπε εκκαθαριστικός ιουλίου σχεδόν, 29 ημέρες μέτρηση από τέλος ιουνίου, 260kwh με νυχτερινό το 1/3 από αυτές στα 67€ είμαι στο myhome online n2 Δεν λέει κάτι ουσιώδες αυτό. Πόσα από αυτά είναι χρεώσεις ΔΕΗ? Πόσα ρυθμιζόμενες? Πόσα Διάφορα-Δήμος-ΕΡΤ?
kxtsao Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:49 μμ έτσι το έγραψα συγκριτικά πάντως, χωρίς νυχτερινό και μια έκπτωση που έχω στα τέλη του δήμου, θα πήγαινε πάνω από 80€
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 πμ Στις 6/8/2025 στις 8:33 ΜΜ, Arkin είπε Ακριβως 97 πληρωσα για 316kw. Tι κλεψιμο παιζει απο δεη τον τελευταιο καιρο? Και το 100αρικο που δινουν τι να βοηθησει. Απατεωνες με Α κεφαλαιο. Μαλλον στο 9μηνο πρεπει να κοιταμε για εναλλακτικο. Ακομα και με λιγες kw παλι ειναι πανακριβη η kw. Απατεώνες; Δεν διάβασες τη σύμβαση, όταν την υπέγραψες; Ναι οι τιμές είναι ακριβές, αλλά μη λέμε ό,τι θέλουμε. Ας επέλεγες άλλο τιμολόγιο. Στις 6/8/2025 στις 4:51 ΠΜ, valkon είπε Την ΔΕΗ την πήγανε μήνα μήνα για να μας ρουφάνε 200αρικα κάθε μήνα; Δηλαδή θέλουν να μου πουν ότι θα έδινα 500€ αν είχαμε δίμηνο. Δεν πάει μάγκες αυτό το πράγμα, δεν πάει αλλο Off topic: Όταν η ΔΕΗ ήταν κρατικό μονοπώλιο και ενιαία επιχείρηση με τιμή KWh 0,05 δεν μας άρεσε. Τη σπάσαμε σε ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, πουλήσαμε μέρος της (αλλά κρατήσαμε το 40% για να βολεύουμε φίλους, όπως τον σημερινό Πρόεδρο του Δ.Σ.), πουλήσαμε το 49% του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ (αλλά κρατήσαμε το 51% για να κάνουμε δουλειές) και απελευθερώσαμε την αγορά. Συγχαρητήρια. Τέλος off topic. 3
LordNodens Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να υποβάλλω αίτημα μέσω του SupportCenter στο myΔΕΗ και αφού επιλέξω κατηγορία και συμπληρώσω τη φόρμα, πατώντας "Συνέχεια" μου εμφανίζει " Επιβεβαιώστε πως δεν είστε robot πατώντας "Συνέχεια". ", αλλά το μόνο κουμπί που εμφανίζει είναι "Νέο αίτημα" και πας πάλι από την αρχή. Δοκίμασα σε Safari, Firefox, Chrome, Brave σε macOS & iOS (μέχρι και Private Browsing), αλλά και στο iOS app, αλλά παντού τα ίδια... Καμιά ιδέα κάποιος; Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:43 πμ από LordNodens
mike15 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ μερικες φορες κολλαει το συστημα,εχει τυχει..ανανβαθμισεις και βλακειες..θα ξεκολησει,να δοκιμαζεις καθε μερα.
Noteven Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:36 μμ Στις 6/8/2025 στις 5:05 ΜΜ, johnnyman είπε Όχι φίλε μου. Μόλις τώρα, Noteven είπε Η απάντησή τους.
1J4t Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Καλησπέρα σε όλους. Το online Myenergy coach είναι δωρεάν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα