Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, leftys είπε

θα ηθελα μια βοηθεια, δεν εχω ασχοληθει μεχρι σημερα αλλα βλεποντας το παραπανω ισως ενιωσα λιγο κοροιδο? 

ειναι παρομοια περιπτωση, συνολο 103€

image.png.0de4932eb5ef4eb616332815fea7fefe.png

Το μόνο που αλλάζει από πάροχο σε πάροχο και πρόγραμμα σε πρόγραμμα, είναι οι χρεώσεις προμήθειας, δηλαδή η καθαρή κατανάλωση ρεύματος. Όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια παντού. δηλαδή ψάχνουμε λύσεις να μειώσουμε το 60,84 - στη δική σου περίπτωση. Υπάρχουν λύσεις με 12μηνη δέσμευση (σταθερά μπλε) και άλλες που αλλάζουν κάθε μήνα οι τιμές - για όσους έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν λίγο το θέμα και πιθανώς να αλλάζουν συχνότερα πάροχο. 

Έτσι μπορεί να μειωθεί 5-15€ ο μηνιαίος λογαριασμός, αναλόγως της κατανάλωσης και των επιλογών μας. Η περίπτωση μου που ανέφερα παραπάνω είναι κάπως ακραία, από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα της ZeniΘ που δόθηκε πέρυσι και δεν θα ξαναδούμε παρόμοιο. Η ΔΕΗ σε κάποιες περιπτώσεις έχει εξυπηρετήσει πολύ χαμηλές καταναλώσεις και ανθρώπους που δεν θέλουν να ασχολούνται πάνω από 1-2 φορές το χρόνο, με τα δώρα της σε σταθερά προγράμματα. Συνήθως οι καλύτερες επιλογές είναι αλλού.

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ΔΕΗ είναι η πιο ακριβή την έσωσε λίγο το 100αρικο στο μπλε που ρίχνει την kw κάτω από 11 λεπτά και ότι στους 9 μήνες μπορείς να φύγεις χωρίς πεναλτυ. Συν το χαμηλό πάγιο των 3.5 ευρώ. Για πολύ υψηλές καταναλώσεις όμως δεν αξίζει καθόλου πχ 500 600kw το μήνα το 100 ευρώ δεν θα καλύψει τίποτα. Ενώ με 200 300kw το μήνα έρχεται μια η άλλη με τα φθηνότερα προγράμματα των άλλων εναλλακτικων. 

Δημοσ.

Οπότε αν κατάλαβα καλά δεν αξίζει τον κόπο για τόση διαφορά… γιατί το να ασχολείσαι συνεχώς έχει κ αυτό κόστος! 
Τους υπόλοιπους μήνες έχω χαμηλότερη κατανάλωση τώρα είναι ανεβασμένο λόγω κλιματιστικού… 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...